Ga naar inhoud

MacMarty89

Lid
 • Aantal items

  78
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Ambtenaar
 • Woonplaats
  Eindhoven e.o.
 • Begonnen met klassiek scheren
  27-03-10

Recente bezoekers van dit profiel

93 profielweergaven

MacMarty89's prestaties

 1. Mooi. Alleen wat ik niet zo goed begrijp is waarom de kop zo ongelofelijk dik moet zijn. Er is toch helemaal geen technische reden voor? Het is in mijn ogen alleen maar onhandig, omdat je dan niet overal even goed bij kunt komen (bv. onder je neus) en het maakt de krabber onnodig zwaar.
 2. Ben erg benieuwd naar deze geur. Ik heb geen aquatische scheerzepen in mijn collectie, dus ik weet niet precies wat ik kan verwachten. Volgensmij zou je Williams Aqua Velva ASL wel kunnen classificeren als een aquatische geur? Als dat zo is, dan heb ik een referentiekader.
 3. Mooi. Maar zijn die kwasten van Whipped Dog niet aardig aan de stevige kant?
 4. Dat is wel jammer om te constateren, zeker gezien de prijs die je voor de krabber hebt betaald.
 5. Mwa, ben niet zo van de experimenten. Gewoon bestaande units met een pedigree.
 6. Mijn tubje Cella moest weer even worden aangevuld. Hehe.
 7. Zie het tegenwoordig vaak voorbij komen hier, dat Zingari Man. Wel goed spul begrijp ik? Zit er alcohol in?
 8. Waar ik inmiddels ook wel achter ben is dat ik een knoop van tussen de 20 / 24 mm wel het meest prettig vind. Ik had ooit een Kent BK12, maar die was echt te ruig in omvang met zijn 31 mm! Overigens heb ik het idee dat Kent is gestopt met scheerkwasten van dassenhaar? Ik zie nu op hun website alleen nog maar synthetische kwasten staan.
 9. Vind ik zelf ook wel, tussen het geweld van al dat imitatiehoorn.
 10. Kon het gewoon niet laten om eens een Shavemac scheerkwast te proberen. Deze is het geworden: TE1 Silvertip 2-Band (21 mm)
 11. Heel mooi, maar daar betaal je ook voor natuurlijk.
 12. Ik heb gewoon gezegd dat ze het moeten terugstorten, dus dat gaan ze doen.
 13. Bij PostNL is anders de logica ook ver te zoeken. Via de PostNL-app inklaringskosten betaald. Bij het ophalen van het pakketje, moest ik nogmaals inklaringskosten betalen, omdat ze hun administratie niet op orde hebben. Jullie snappen wel dat ik eventjes aan de telefoon gehangen heb. Idioten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.