Ga naar inhoud

Executive

Gouden donateur
 • Aantal items

  230
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Executive

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Alex

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Helemaal juist. Ze kosten daar een drol. En zijn op iedere hoek van de straat te krijgen.
 2. Ja zeker ik sprong nog net geen gat in de lucht dat ze er nog 1 konden leveren.😳
 3. @Levi Ja na een paar keer geprobeerd te hebben waren ze toch wel fijn. Voordat ze helemaal niet meer te koop zijn heb ik i.i.g. wat liggen 😆 Een Marokkaanse collega gaat ook nog voor mij kijken of hij wat uit Marokko kan laten over komen. 👍
 4. Gillette prewar tech fat handle Super iridium yaqi 26mm pre proraso wit Ici sont des Dragons Ispahan zeep + AS sample (erg fijn spul vind ik lekker kruidig) Hier meer info https://www.icisontdesdragons.fr/collections/ispahan/ Is een samenwerking met Le Pere Lucien voor de meeste wel een bekend merk.
 5. Genoeg mesjes voorlopig 🤣
 6. Inmiddels contact gehad met Simpsons. Ik heb enorm veel geluk de kwast die ik wil (Emerald Green) hadden ze nog 1 laatste exemplaar van liggen. 😁 Nu wacht ik nog even op een bericht voor het betalen. Hij is zelfs £6,50 goedkoper dan de faux ivory. En dan is het wachten op de levering 😊 @Snuff Ik zal wel zien wat ik krijg. Heb niet veel keus aangezien het een laatste exemplaar is. Ben allang blij dat ik deze kan krijgen.
 7. Heb simpsons zojuist een mail gestuurd 😇 Hopelijk is het mogelijk wat ik wil haha ! 🤞
 8. Ga eens informeren 👍 Je zal dan wel meer betaald daarvoor hebben of niet ?
 9. Bedankt mannen! Ik overweeg dan toch voor een simpsons te gaan. Chubby 2 word het dan denk ik, het is een investering maar bijna jarig dus een leuk kado voor mezelf kopen. 😁 Had gehoopt een chubby 2 in een leuk kleurtje te kunnen vinden maar dat word lastig ik zie ze nergens nieuw te koop staan. Waren dit speciale uitgaves dan ?
 10. @Hans1980 Oke dat ga ik eens proberen 👍 Ik heb de Mysterious space 24mm Timber wolf 26mm En de barberpole 30mm Zijn geen tuxedo's geloof ik.
 11. Hoi Mannen, Ik heb nu 3 yaqi kwasten waar ik op zich wel blij mee ben. Heb nog niet bijzonder veel verstand van kwasten en dat vind ik ook wel prima verder. Echter vind ik de kwasten die ik nu heb weinig weerstand bieden. ( ik meen dat dit backbone word genoemd ) Met vele zepen/creams werken ze dus prima. Heb alleen het idee dat het opschuimen met harde zepen wat lastiger gaat. Er is zoveel keus in diverse soorten kwasten etc. dat ik er niet echt uit kom. Ik lees termen als tuxedo, 2 band, splay etc etc. 🤷‍♂️ Wat ik zoek is dus een synthetische kwast
 12. Ik wil de spearmint ook graag. Alleen overal uitverkocht. Hoop dat hij alsnog weer leverbaar word.
 13. @koenfucius Daar ben ik blij om ! De zwarte uitvoering is naar mij onderweg 👍 Geen miskoop dus 😁
 14. @koenfucius Is dat een Rotbart no. 15 ? Hoe scheert deze 😁
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.