Ga naar inhoud

Soapcollector

Lid
 • Aantal items

  125
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Soapcollector

 • Verjaardag 08-08-1987

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Jeroen
 • Beroep
  Flipper kampioen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Van harte welkom op dit gezellige forum!!!
 2. Zo is dat! Als je je daar prettig bij voelt gewoon doen. Kwaliteit hoeft echt niet duur te zijn.ik hen zepen van 20+ euro in mijn collectie,maar wekelijks gebruik ik vaak zar de goedkopere Cella rood en Proraso groen:)
 3. @Levi het stoort me alleen dat ik dat papiertje er zo verdraaid lastig afkrijg :p
 4. Ik weet niet hoe het bij jullie is,maar sinds een tijdje erger ik mij groen em geel aan de grote hoeveelheid lijm op mijn DE mesjes waar ik dit voorheen met ditzelfde merk niet had. Het gaat hierbij om de Perma Sharp en de Gillette 7o clock. Ik moet heel voorzichtig pielen om het papiertje van het mesje af te krijgen.en hiervoor had ik dit nooit.herkennen jullie dit?
 5. Vandaag een Hertog Jan met CL voetbal op de tv. Man wat een wedstrijd gister PSG tegen Munchen!
 6. Personna mesjes zitten wel echt in mijn top 3. Aan de max voor mijn huid qua aggessie,maar ik scheer er graag mee als ik me een paar dagen niet geschoren heb.
 7. Welkom! Ben benieiwd welke zepen je allemaal hebt.heel veel plezier gewenst hier!
 8. Als ik echt nog moet wakker worden, vind ik persoonlijk niets beter dan proraso groen! Razor: timor 1354 Blade: gilette 7oclock geel Bowl: fine Pre: cune 2.0 Zeep: proraso groen Balm: proraso wit Splash: proraso groen De splash is zo heerlijk verkwikkend. Wel jammer dat hij niet lang blijft hangen.maar voor de prijs zou ik hem iedereen aanraden.
 9. @levi @dhr K Bedankt!! Dit is echt een top uitleg voor mensen zoals ik die zich moeilijk eem voorstelling kunnen maken van barbershop geuren.
 10. Razor: timor 1354 Blade: gillette 7o clock geel Bowl: fine Pre: cube 2.0 Zeep:Stirling Barbershop Balm: proraso wit Splash: extro cosmesi vagnillia Als die extro cosmesi opheb haal ik de barbershop spalsh ook. Deze splash is toch niet zo zoet in contrast met de barbershop zeep.
 11. Vandaag weer op de frisse tour! Razor: timor 1354 Blade: personna Bowl: fine Pre: cube 2.0 Zeep: TOBS Peppermint Balm: proraso wit Splash: clubman pinaud
 12. Hey allemaal. Zo weer een paar dagen geleden dat ik hier wat gepost hebt. Ik was even aan het twijvelen tussen de Sera en de Cella,maar toch maar Cella gekozen. Razor: timor 1354 Blade: personna Bowl: fine Pre: cella rood Zeep: cella rood Balm: cella rood Splaah: cella rood. Trouwens,heeft iemand hier al eens een bakje cella opgemaakt?Ik heb deze cella al een jaar(en gebruik hem wekelijks) maar nog maar 20 procent opgemaakt. De zeep is erg compact, misschien dat dat de reden is.
 13. @Executive ik rook niet, misschien dat ik daardoor ook totaal geen aandrang heb om bijvoorbeeld een tabacco geur scheerzeep aan te schaffen (moet dan aan sigaretten lucht denken) alhoewel tabaks bladeren iets heel anders is qua geur
 14. @Executive precies dit heb ik dus ook! Daarom denk ik dat ik de blue barbershop van razorock of de Pirata van extro cosmesi ook maar eens moet proberen
 15. @Executive Maar beter ook. Ik heb het toen een maand zonder geprobeerd. Ik sliep echt stukken beter. Ongemerkt drink je toch meer dan je lief is. Dan staat de buurman weer op de stoep, dan is er voetbal etc. Ben helaas echt verzot op Coca cola zero, zou ik ook eens mee moeten minderen :P
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.