Ga naar inhoud

Lennert

Lid
 • Aantal items

  24
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Lennert

 • Verjaardag 01-03-1978

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Lennert
 • Beroep
  IT
 • Woonplaats
  Nuenen
 • Begonnen met klassiek scheren
  10-04-20

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Zelf heb ik ook de 6s. Erg fijne krabber. Gaat perfect met mijn gevoelige huid. Inderdaad door het gewicht en je kunt de juiste baseplate kiezen. Bovendien vind ik de kwaliteit en afwerking van de 6s net iets beter dan de 6c.
 2. Tabac, Proraso red, Merk dat ik zo tegen de winter de geur van sandalwood weer enorm kan waarderen.
 3. Even nog een toevoeging. Ik merk dat mesjes anders 'aanvoelen' in mijn cg 0.68 ten opzichte van mijn EJ DE89. Zal het mesje ook daar eens in proberen.
 4. Na veel positieve verhalen vandaag de Gillette Platinum ook maar eens geprobeerd. Gedaan in mijn standaard krabber, CG 0.68, en met TOBS Jermyn street. Preshave Proraso white. Moet eigenlijk zeggen dat ik nog niet zo enthousiast ben. Tijdens het scheren ging het vrij soepel. Vind het mesje redelijk aggressief/scherp, dit was naderhand ook goed met het aluinblock te merken. Prikte behoorlijk En heb een paar nicks, wel op de gebruikelijke plaatsen. Merk dat ik daar bij scherpere mesjes sneller last van heb. Toch viel het resultaat een beetje tegen,
 5. Buiten de classic bestaat er ook een sensitive variant van. met aloe vera. Voor dezelfde prijs. Geldt het hetzelfde voor. Niet de beste scheercreme die ook ooit gehad heb, maar zeker prima voldoende.
 6. aha...goed om te weten. Zo te horen dus iets wat je gewoon op voorraad moet hebben voor het geval dat. Het gebeurt mij helaas wel eens dat het net te diep is en dat aluin dan niet helpt.
 7. Vandaag ontvangen Yaqi 26mm two band badger Gekregen van een goede vriend. Zelf gebruik ik normaal gesproken synthetic, deze lijkt me stugger.
 8. Proraso bloedstelpende gel. Zou bij kleine snijwondjes meteen het bloeden stelpen. Iemand hier ervaring mee? werkt het?
 9. Het mesje zat nog in mijn GC .68 dus vandaag weer geprobeerd. En wederom met dezelfde positieve ervaring. Ik merkte geen verschil tijdens het scheren met de eerste keer. Geen trekken, maar vlotjes en glad. Ook nu weer geen nicks. Wel iets prikken met het aluinblok. Maar vermoed dat dat ook door mijzelf komt. Wilde namelijk kijken of ik echt bbs kon, wat mijn inziens wel gelukt is. Beste scheerresultaat tot nu toe. Ik heb een een hoop mesjes te proberen en sluit niet uit dat nog betere zijn, maar voor nu staat deze even bovenaan.
 10. Lennert

  Nieuw hier!

  Van harte welkom en veel scheerplezier
 11. In het kader van verschillende mesjes proberen, deze vandaag eens geprobeerd. Helemaal verbaasd...op een positieve manier. Erg comfortabel geschoren, geen nicks en nauwelijks een prikkelend gevoel met het aluinblok. Glad resulaat. Volgende scheerbeurt nogmaals proberen, kijken of dit gevoel herhaald.
 12. Ik gebruik nu een tijdje Cella Bio, erg tevreden over. Goed bescherming, geen overheersende geur Is officieel een creme (ik heb de pot), maar is vrij dik, http://cellamilano.it/en/organic-products/organic-shaving-cream-in-bowl
 13. Ik heb vorige week mijn .68 binnengekregen en heb me nu een aantal keer hiermee geschoren.....ik ben om. Heb een erg gevoelige huid en juist daarom de .68 gekozen en niet de .84 Iets minder mild als de EJ DE89, maar wel zeer comfortabel. Echt geen moment spijt. Bovendien, en dat geldt ook voor de .84 echt een kwaliteits krabber. Geen speling op het mesje, perfect uitgelijnd en de zijkant van het mesje steken niet uit.
 14. Welkom, en veel scheerplezier gewenst.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.