Ga naar inhoud

Daan

Gouden donateur
 • Aantal items

  308
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Daan

 1. @CobraX en @Levi dank voor het attenderen!
 2. Murphy & McNeil Náid Heerlijke Frisse fruitige en beetje bloemige geur. Na het opschuimen is de geur licht te noemen en vervliegt vrij snel na het scheren. de lather is top geeft een erg fijn scheer en post gevoel.
 3. Muhle Kosmo set wizamet super iridium a&e pre Murphy & McNeil Náid a&e post PR invictus edt
 4. Gister avond de laatste hand gelegd aan de restauratie van mijn F. Herder #3 en vandaag mijn eerste scheerbeurt. een erg fijn mes, ik heb de scales wat aan de dikke kant gehouden omdat ik mijn dovo Mammut het lekkerst in de hand vind liggen en die is ook wat dikker en zwaarder. Verder mijn beste combinatie uit de kast getrokken voor de introductie van dit mes 😉 Pre douche A&E pre serum A&E kaizen A&E Kaizen AS A&E post serum
 5. Daan

  F. Herder #3 restauratie

  @Tony ja die heb ik ook op mijn DOVO Mamut en ik vond het wel erg leuk en robuust staan. Werkt ook erg fijn nu kan ik hem ook af en toe uit elkaar halen om goed schoon te maken.
 6. Stirling Duke Een beetje een geur in de richting van Executive man. Ik vindt de geur wel erg nadrukkelijk aanwezig daar moet wel een hele zware Edt tegen over om te blijven staan. wel echt mannelijk maar niet echt mijn ding
 7. Dovo Mammut stirling: syntheet Duke A&E post serum PR Invictus Edt
 8. Daan

  King C. Gillette Razor

  Dat niet maar ik ben wel onder de indruk mooie krabber!
 9. Daan

  F. Herder #3 restauratie

  En het eind resultaat! F. Herder 3 done, Morgen voor de eerste ronde.
 10. Daan

  F. Herder #3 restauratie

  Mijn eerste set scales is erg mooi geworden! Abalone parelmoer
 11. Noble Otter RAWR! wat een heerlijke geur bij het openen komt er al een hele bloemige geur. Die zich mengt met licht sinaasappel En in de verte maar wel aanwezig hout tonen en wat warmte. De combinatie van geuren doet me denken aan vers gemaaid gras in een geurige bloemen tuin. Een geur om spontaan vrolijk van te worden! fijne zeep basis met een beetje crème achting schuim dat vee lwater kan hebben. Een blijvertje! RAWR!
 12. Kleine touch up omdat ik het niet kon laten om het binnen gekomen pakketje links te laten liggen. RAWR!!!
 13. Stirling Dunshire Een lekker frisse mannelijke aquatische geur doet een beetje denken aan sandpiper van Stirling maar deze vind ik lekkerder. Gebaseerd op aqua di gio. goede eigenschappen net als andere Stirling zepen.
 14. Oeps na wat spelen met de configurator toch per ongeluk op bestellen geklikt 😜
 15. Daan

  Hallo allemaal!

  Na 3 maanden op het forum van 1 mes 1 kwast en 1 zeep naar: nog 3 restauratie projecten in de kast, 2 gold dollars, Een 10 tal zepen, volledig arsenaal slijpstenen, van 40 zeep merken meerdere geuren samples geprobeerd en een stapel aan kennis en kunde rijker. Dank iedereen voor een erg leuke verslaving 😉! Conclusie scheren is besmettelijk 😂🤣
 16. Daan

  Nieuwe kwast

  Syntheten houden geen water vast en hoef je dus ook niet te weken als een das of varken. Dus is net even anders werken. denk ik ook een persoonlijke voorkeur. Een stevige varken werkt weer goed bij hele harde zepen. Das heb ik er 1 van die ik weinig gebruik kan ik weinig over zeggen omdat er ook zo veel verschillende kwaliteiten in zijn maar vind ik gezien de schaarste van de dieren zelf een minder prettig idee.
 17. Daan

  Noble otter - A&E

  NO Orbit is met een synthetische menthol ook vrij fris op de huid als Northern elixer. Wel een wat andere beetje mannelijke geur. A&E kaizen is heel wat anders, geen menthol, ik ervaar de zeep basis wat verzorgender dan NO. weer geheel een persoonlijke aangelegenheid. Maar ik denk dat je met Kaizen erbij wel weer heel wat anders in huis hebt en orbit een beetje in de hoek zit van northern elixer met een iets andere geur. Ik zou zoiezo aanraden om A&E eenn keer te proberen naar mijn mening de beste zeep basis van het moment .andere A&E geuren gaan trouwens ook over op de zeep basis van Kaizen. suc6 met je keuze!
 18. Daan

  Scheren slow-chat

  Thanks! Inmiddels besteld Ik had ook Een berichtje van @Levi attent mannen!
 19. Zingari man Magician, wat een heerlijke geur! Op de achtergrond een lichte geur die lijkt op de klassieke geur van CF 1445 (varen en eikenmos) maar op de voorgrond heerlijke frisse en moderne tonen (onder andere sinaasappel bloesem). Het beste van de 2 werelden het resultaat is een heerlijke spannende frisse geur met diep gang. Er prettig schuim goede post eigenschappen Reefpoint soaps Admiralty, een heerlijke citrus geur maar met erg veel diepgang (Amber en hout tonen) en wat kruidigheid (peper). Heerlijk fris maar ook erg mannelijk. Ook echt een heerlijke zeep met fijne post shave eigenschappen! Echt een heerlijke scheerbeurt!
 20. F. Herder Abr. Sohn 76 Gladiator Grooming warmblood syntheet Pre Douche en A&E serum Reefpoint Admiralty Zingari man Magician NO Orbit AS A&E post serum heerlijke scheerbeurt!
 21. Stirling Triumph wat een heerlijke geur! Gebaseerd op Paco Rabanne Invictus “mijn geurtje” het is niet 1 op 1 maar komt wel erg dicht in de buurt. De zeep is iets frisser maar een prima ondergrond voor de EDT van Paco Rabanne. Voor mij de lekkerste geur tot nu toe van Stirling. Prima eigenschappen als iedere Stirling zeep. De Triumph witch hazel vind ik wat tegen vallen de witch hazel geur heeft een wat nadelig effect op de Triumph geur. Eigenschappen van de ASB is wel prima in orde
 22. Muhle Kosmo wizamet super iridium stirling Shyntheet Stirling Triumph (gebaseerd op PR Invictus) PR invictus AS Stirling Triumph ASB witch hazel PR Invictus EDT Klaar voor een avondje uit!
 23. Rockwell 6c op plaatje 6 wizamet super iridium. hadenmade syntheet A&E pre shave serum Fitjar Islands Melderskin A&E post shave serum wat een heerlijke scheerbeurt! Fitjar is echt een top merk, heerlijke post shave ik had niet eens door dat de 6c op het meest agressieve plaatje stond!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.