Ga naar inhoud

Daan

Gouden donateur
 • Aantal items

  308
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Daan

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Daan
 • Beroep
  Audicien
 • Woonplaats
  Hellevoetsluis
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-02-20

Recente bezoekers van dit profiel

208 profielweergaven
 1. @CobraX en @Levi dank voor het attenderen!
 2. Murphy & McNeil Náid Heerlijke Frisse fruitige en beetje bloemige geur. Na het opschuimen is de geur licht te noemen en vervliegt vrij snel na het scheren. de lather is top geeft een erg fijn scheer en post gevoel.
 3. Muhle Kosmo set wizamet super iridium a&e pre Murphy & McNeil Náid a&e post PR invictus edt
 4. Gister avond de laatste hand gelegd aan de restauratie van mijn F. Herder #3 en vandaag mijn eerste scheerbeurt. een erg fijn mes, ik heb de scales wat aan de dikke kant gehouden omdat ik mijn dovo Mammut het lekkerst in de hand vind liggen en die is ook wat dikker en zwaarder. Verder mijn beste combinatie uit de kast getrokken voor de introductie van dit mes 😉 Pre douche A&E pre serum A&E kaizen A&E Kaizen AS A&E post serum
 5. Daan

  F. Herder #3 restauratie

  @Tony ja die heb ik ook op mijn DOVO Mamut en ik vond het wel erg leuk en robuust staan. Werkt ook erg fijn nu kan ik hem ook af en toe uit elkaar halen om goed schoon te maken.
 6. Stirling Duke Een beetje een geur in de richting van Executive man. Ik vindt de geur wel erg nadrukkelijk aanwezig daar moet wel een hele zware Edt tegen over om te blijven staan. wel echt mannelijk maar niet echt mijn ding
 7. Dovo Mammut stirling: syntheet Duke A&E post serum PR Invictus Edt
 8. Daan

  King C. Gillette Razor

  Dat niet maar ik ben wel onder de indruk mooie krabber!
 9. Daan

  F. Herder #3 restauratie

  En het eind resultaat! F. Herder 3 done, Morgen voor de eerste ronde.
 10. Daan

  F. Herder #3 restauratie

  Mijn eerste set scales is erg mooi geworden! Abalone parelmoer
 11. Noble Otter RAWR! wat een heerlijke geur bij het openen komt er al een hele bloemige geur. Die zich mengt met licht sinaasappel En in de verte maar wel aanwezig hout tonen en wat warmte. De combinatie van geuren doet me denken aan vers gemaaid gras in een geurige bloemen tuin. Een geur om spontaan vrolijk van te worden! fijne zeep basis met een beetje crème achting schuim dat vee lwater kan hebben. Een blijvertje! RAWR!
 12. Kleine touch up omdat ik het niet kon laten om het binnen gekomen pakketje links te laten liggen. RAWR!!!
 13. Stirling Dunshire Een lekker frisse mannelijke aquatische geur doet een beetje denken aan sandpiper van Stirling maar deze vind ik lekkerder. Gebaseerd op aqua di gio. goede eigenschappen net als andere Stirling zepen.
 14. Oeps na wat spelen met de configurator toch per ongeluk op bestellen geklikt 😜
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.