Jump to content

beepee1972

Gouden donateur
 • Posts

  572
 • Joined

 • Last visited

About beepee1972

 • Birthday 01/13/1972

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Bart
 • Woonplaats
  Almere
 • Begonnen met klassiek scheren
  01/01/2020

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

beepee1972's Achievements

Deskundige

Deskundige (11/18)

 • Superster
 • Goede reacties Rare
 • Erg populair Rare
 • Toegewijd
 • Meewerkend

Recent Badges

 1. benieuwd wat je van de Hawk vindt! Mij bevalt de V2 (alu) nog steeds erg goed
 2. Mooie uitdaging @ ChrisVanMeer de IT blijft een mooie tak van sport en kent gelukkig genoeg verschillende richtingen
 3. Welkom en veel plezier hier, en kwestie van wat juiste spullen en ervaringen opdoen!
 4. ik had er nog nooit van gehoord (nou zegt dat niet zo veel ), dus even opgezocht..... 12 hele grammetjes voor een krabber, met een scheve kop. Benieuwd hoe dat bevalt! Citaat: "The razor offers a very deep cut, but thanks to its lightness it is manageable even to less experienced shavers."
 5. Via @ Jos (en die weer via @ JJ. ) verkregen Gillette Tech, in combinatie met Omega varkentje en Tabac Tuesday items. Gevalletje "een kind kan de was doen", kortom heerlijke scheerbeurt.
 6. ehm... hier geen probleem. Heb het soms op mijn ipad ook..... vaak helpt dan even erop klikken wel?
 7. Leuke review! Heb hem ook (een tijdje) gehad, maar ik vond de kop nog steeds wel redelijk aan de maat. En nadeel t.o.v. andere verstelbare krabbers, is dat je dit niet zo makkelijk tijdens het scheren wijzigt. Maar ik kan me voorstellen dat dat niet echt een nadeel hoeft te zijn, ik heb immers geen enkele verstelbare krabber, dus als je de goede plaat kiest, heb je die behoefte ook niet. Look en feel vond ik ook prima. Ik lees her en der ook dat de C variant beter glijdt dan de SS variant, dus ik zou nog eens nadenken over jouw spaardoel Mits het klopt natuurlijk, maar daar kunnen mensen met praktijkervaring vast meer over vertellen.
 8. #TabacTuesday (zeep, ASL en ASB) met een Razorock Sloc, Gillette Perma-Sharp en Omega varkentje. Heerlijke scheerbeurt, meur weer de hele dag
 9. beepee1972

  Merkur 34C

  Mooie krabber inderdaad, doet prima zijn werk. Ik had hem (een poos) samen met mijn Muhle R89. Daar zit wat mij betreft niet veel verschil in. Behalve dat ik de Muhle mooier vind afgewerkt, en je nog kunt experimenteren met een andere handvat. Vandaar dat ik die laatste gehouden heb, en de Merkur niet. Maar dat doet niets af aan de kwaliteit van deze krabber, doet zijn werk eigenlijk foutloos/gedachtenloos, en is daardoor denk ik een allemansvriend.
 10. had je deze optie wel gezien: Recencies Ik heb hier een aantal keer mijn ervaring achtergelaten, en een nieuw onderwerp gestart, als er nog geen eerdere recensie (zoekopdracht) van bestond. Volgens mij voldoet dat al voor een groot deel aan jouw wens?
 11. het zat er aan te komen, vandaag was het eindelijk zo ver. Is me goed bevallen, komt er waarschijnlijk nog wel eens een, maar eerst opmaken wat ik heb (is nu een goedkope Balea variant uit de Duitse DM). Deze was top in ieder geval, eigenlijk wel lekkerder dan de Nivea.
 12. Schick E2 met Pro-Line B mesje, Omega kwast en T&H Apsley scheerzeep. Blijft een lekkere zeep! Klein beetje L'Oreal ASB nadien. Die is nu bijn op, is wel bevallen moet ik zeggen.
 13. En dan word ik weer benieuwd hoe/waarmee/wat je aan het experimenteren bent?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.