Ga naar inhoud

JvdK

Gouden donateur
 • Aantal items

  380
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over JvdK

 • Verjaardag 24-11-1967

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Johan
 • Beroep
  Overheid
 • Woonplaats
  Zeist
 • Begonnen met klassiek scheren
  22-01-20

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

JvdK's prestaties

 1. @Levi op de één of andere manier denk ik bij een marine geur altijd aan een mengeling van F76 (diesel), AFCAT (kersosine), kruitdamp van het Oto Melara 76mm boordkanon, Blauwe Hap (Indonesische maaltijd) en koper poets 😁😁
 2. @Levi ik ben benieuwd. Ik vind de Ambassador een fijne krabber. Alleen onder de neus is even wennen (zeker na de Vector).
 3. komt mij heel bekend voor! Als je niet oplet spettert het bijna je hand af.
 4. @Jos ach, je vrouw pakt de spullen in maar jij de auto 😈 Tip van Flip: je pakt het meest noodzakelijke uit je toilettas over in je koffer of tas. Je toilettas “vergeten” in de auto te doen. Boos en ernstig teleurgesteld kijken bij het uitpakken van de auto op de plaats van bestemming. Zeker enkele kleine krachttermen laten vallen. Daarna chagrijnig opmerken dat je nu ook nog in het dichtstbijzijnde stadje naar scheerzeep en aftershave moet zoeken. Afsluiten met de opmerking; en anders wordt het een 2 weken baard, liefje! (en hopen dat je vrouw dit niet leest). succes 😁
 5. Blackland Vector Inkwell stand Blackland Vector OC baseplate Kai Captain titan mild mild (SE mesjes)
 6. @dhr K de Muhle buckthorn creme vind ik erg goed. De muhle sandelwood creme vond ik ronduit slecht (bijna geen geur en slecht opschuimen). Die heb ik, na een paar pogingen, gewoon aan de vuilnisbak gedoneerd.
 7. Tja. If your paying peanuts your getting monkeys.
 8. Als het goed is worden ze vanavond bij me afgeleverd. De Schick P-30 mesjes zijn een stuk lastiger te krijgen. Ik wacht nog even met bestellingen uit Engeland (tot de Douane kinderziektes verdwenen zijn)
 9. Het is voorlopig ook een leuk verdienmodel voor de pakketsjouwers.
 10. @onno de (corona)prik gaat in de spier. Daar zit ook een mooie van in de bovenbenen😁😁
 11. @Levi inderdaad. Assortiment is goed en de zending is meestal in 4 a 5 dagen in huis.
 12. Blackland Inktwel stand Vector Blackland Vector baseplate OC Captain Kai Titan mild SE mesjes Besteld bij Anticatura. Goede ervaring mee en geen problemen met de Douane.
 13. JvdK

  Geur van de Dag

  Aqua di Gio van dhr G. Armani
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.