Ga naar inhoud

itstimeforketchup

Nieuw lid
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  België

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Kan je eens verder uitbreiden op waarom je denkt dat het haat-liefde is als het komt of Feather? Ik lees er vooral goeds over, maar heb ze nog nooit kunnen uitproberen. Dan ga ik eens op zoek naar zo'n winkels die pakketjes aanbieden en ook opsturen naar België, ben benieuwd!
 2. Hi all! Ik ben juist member van de club na cartridge shavers te hebben opgegeven en een Supply.co SE te hebben gekocht en wijl ik nog Supply mesjes heb, kijk ik er al naar uit om een probeersel van blades te kopen bij "Try A Blade". That being said, vroeg ik me af wat jullie ervaringen zijn en of jullie zelf een top 10 blades hebben dat je al hebt uitgeprobeerd! Laat ook weten of het SE of DE zijn, uiteraard! Groetjes en gelukkig Nieuwjaar!
 3. Tryblade klinkt een super optie voor een beginner als ik! Zal ook eens kijken bij 't Scheerhuys, ik heb veel goeds gehoord over Feather! Zekers! Zal mijn best doen om terug te keren, ik denk dat mijn "Breng me op de hoogte van nieuwe reacties" uit staat want ik heb geen emails gekregen van al deze berichtjes!
 4. itstimeforketchup

  Hello Everyone!

  Heb dit forum gevonden op zoek naar info over SE razors! Perfecte plaats om meer te leren over scheer materiaal en jullie tips! That being said, als jullie een merk Single Edge razor blades kunnen aanraden en waar ik die kan kopen, zou dat al een fantastisch begin zijn! Ik gebruik de Supply razor dus ben op zoek naar refills voor langwerpige SE blades 😊 Groetjes uit België!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.