Jump to content

Mathieu

Zilveren donateur
 • Posts

  355
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mathieu

 1. De groepszeep 2020 vandaag opgemaakt, niemand had interesse dus zelf maar opgemaakt. Wel nog 1/2 fles van de matchende aftershave over gehouden en ook vermoed 1/2 balsem.
 2. A&E is een hardere zeep dan Extro, dat is meer een creme toch? Je kunt er dan ook vanuit gaan dat A&E algauw dubbel zo lang mee gaat dan de Extro. In dat perspectief is de A&E dan weer een stuk goedkoper. Verder mooie review.
 3. In de herfstvakantie vliegen we naar Valencia om in Denia op familie bezoek te gaan. Weet hier iemand leuke scheerwinkels in die regio in Spanje, winkelketens die mooi spul verkopen of artisans die in die regio zitten?
 4. ik gebruik de ss (geen ervaring met de c) maar glijdt prima.
 5. Waar heb je de samples besteld?
 6. SvdD: Scheermes: Rockwell 6s mesje: personna platinum kwast Razorock monster Zeep: A&E Choco cubano Aftershave: A&E Choco cubano
 7. Abysso is heeft een prettige geur en niet te zwak.
 8. Het klopt hoe de geur hierboven door @ JvdK is omschreven. De bijbehorende aftershave is beter in balans en heeft een sterkere koffiegeur, maar ook die is 'gezoet' en meer een cappuccino dan zwarte koffie. Ook bij mij prikt ie licht, maar niet zo erg dat ik hem niet meer zal gebruiken. Wel een enorm goede post-shave.
 9. Deze najaar winter ga ik vooral scheren met: A&E choco cubano, turkish coffee, cuban highball
 10. Mathieu

  Suuz

  welkom terug!
 11. Svdd zeep MdC original kwast Razorock monster 26mm plissoft scheermes Feather Artist club SS mesje Feather professional Aftershave Stirling witchhazel Bergamot&Lavender
 12. TJa soms denk ik wel ca 15 zepen is wat veel. Maar er valt zo veel te ontdekken en de variatie is leuk. Ik probeer wel wat te rouleren en verkoop/ruiil/vergeef zepen etc wanneer ik ze niet veel gebruik. Momenteel heb ik 2 krabbers (eerder 1 weggegeven aan een vriend), 1 straight en een shavette. Deze worden ook door andere gezinsleden gebruikt (ieder eigen mesjes natuurlijk). Daarnaast nog 2 kwasten, een voor dagelijks gebruik en 1 voor vakanties. En verder heb ik nog 8 aftershaves die soms bij de zepen horen.
 13. Scheermes: Feather AS SS Mesje: Feather professional Kwast Razorock monster Scheerzeep: A&E the Undersea aftershave: A&E the Undersea
 14. Zo'n gevoel had ik ook bij een weekje in NL kamperen (we hadden vorig jaar toen net de 3 koude zomerweken) vandaar dat ik dit jaar perse naar Frankrijk wilde.
 15. Dit was een erg lekkere aftershave. Heerljike geur met wat methol. Goede timing zo aan het eind vd zomer. Komende tijd over naar de herfst en winter geurtjes.
 16. Gecondoleerd. In zo'n situatie lijkt me vakantie ook niet zo leuk. Ik hoop dat je in de toekomst wel weer van vakanties mag/kan genieten ondanks het verlies. Sterkte.
 17. Een idee voor een nieuw onderwerp! De zomer loopt op z'n eind. Post hier alles wat je wilt delen over je vakantie (evt met foto). Ik zal zelf de aftrap geven. We zijn 2 weken naar Frankrijk geweest. In de loire (departement 42). Heerlijk weer. We hebben met onze vouwwagen gekampeerd. Het uitzicht vanaf de berg naar de camping: De vouwwagen:
 18. SvdD: Scheermes: Rockwell 6s , 2 gangen op stand 5 en 1 op stand 4 kwast: Razorock monster Zeep: Striling lemon chill glacial Aftershave: Razorock Irish countryside Mooie kwast hoor!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.