Ga naar inhoud

Amazing

Nieuw lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Amazing

 • Verjaardag 3 april

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Edwin
 • Beroep
  Ondernemer
 • Woonplaats
  Apeldoorn
 • Begonnen met klassiek scheren
  03-04-86

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Voorlopig nog even een tijdje met de nieuwe aanwinsten spelen en handig worden. Alhoewel........ dat open mes ook perspectieven biedt Nee, ik laat me nog even niet gek maken, maar sluit absoluut niet uit dat een open mes er eerder komt dan dat ik het nu verwacht.
 2. Misschien leuk om te vermelden dat het daar (en hier ook ) @Lampuhkap was die me 'op deze wereld' attendeerde 👉 Er is een wereld voor me open gegaan kan ik zeggen
 3. Al weer 36 jaar geleden met zoeken naar 'de juiste manier' om te scheren. Toen met een puberale huid waarbij jeugdpuistjes nat scheren lastiger maakte. In die tijd van Braun tot Phillips geprobeerd, maar niets beviel helemaal echt. Toen ik wat volwassener werd ging ik meer en meer over op nat scheren. Vanaf dat moment eigenlijk altijd Gillette Sensor Excel ( 2 mesjes ) die weer het best beviel ( beter dan de varianten met meer mesjes ). Beviel op zich redelijk, sterk afhankelijk van de gebruikte zeep ( toen vaak vergulde hand ) of bussen met schuim ( diverse merken ). Onlangs door een probeer-actie op Tweakers voor dat nieuwe ding van Gillette met verwarmde messen geattendeerd door een 'scheer-enthousiast' daar op DE-scheren en dit forum. Zijn enthousiasme werkte zo aanstekelijk dat ik na een half nachtje inlezen en Youtube kijken meteen die nacht een Merkur Progress 510 bestelde ( instelbaar leek me super!) , samen met Edwin Jagger scheerzeep Limoen & Granaatappel ( zie ik hier geen ervaringen mee, maar de ingrediënten spraken me aan, en 10 stk Personna double edge scheermesjes. Omdat ik hier en geweldig overzicht tegenkwam van een lid wat heel ver ging daarin. Eerste scheerbeurt zit erop 😂 . Resultaat goed! Kaaklijn moet ik nog wat mee gaan leren spelen, maar de rest was niet slecht. Overigens gewoon direct op standje 3 en 4 geschoren in de settings. Pre-shave deed ik met massage-olie van de Action ( wegens alternatief in huis ) . Mooie dunne lichte olie en niet naar ruikend. Daar moeten we vast nog wat verbeteren. Volgens mij een heel leuke nieuwe manier van scheren waar ik veel plezier aan ga beleven!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.