Ga naar inhoud

reezur

Lid
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over reezur

 • Verjaardag 07-07-1967

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Harold
 • Beroep
  ondernemer
 • Woonplaats
  Drunen
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-10-19

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

reezur's prestaties

Leerling

Leerling (3/18)

 • Eerste reactie
 • Meewerkend
 • Conversatie starter
 • Eerste week gehad
 • Een maand later

Recente badges

 1. Chris, die lijstjes van jouw zijn overal de langste...chapeau! Ik zie trouwens meerdere lijstjes die een ernstige verzamelwoede doen vermoeden. Ik heb tegen mijn vrouw verteld dat natscheren een stuk goedkoper is dan met een modern cassette mes scheren. Ze geloofde me ook nog...helaas is het nu van een noodzakelijk kwaad verandert in een hobby en nu mag het ook geld kosten ( moet het alleen nog even uitleggen ?)
 2. gebruik het bij scheer schade en droog het wel goed af na gebruik. Zo gaat het erg lang mee..
 3. Jeetje joh, hoe ga je die allemaal een keer gebruiken...je hebt aan 1 leven niet genoeg. Ik zou er een paar weggeven hoor ( zal je mijn adres ff doorgeven ?) Mooie verzameling Chris. Ik ben in het bezit van een 5 tal zepen/cremes: aqua di parma scheerzeep, TOBS sandelwood, creme, DR harris Windor creme , SV 70th anniversary zeep, DR Harris Marlborough zeep. Ben wel bang dat het hier niet bij blijft maar of ik je in ga halen....?
 4. Open messen: 1 Boker 5/8 olijf houten scales ( of telt een shavette ook mee? In dat geval 2 stuks )
 5. Wellicht wat aan de late kant qua reactie op deze post. Ben pas net actief op dit forum, maar na al wat eerdere berichten ben ik echt wel een beetje verliefd aan het worden op de Koraat messen...de eerste aanvraag ligt al in Oostenrijk. Helaas tot 13 januari met vakantie.. Alle ervaringen zijn echter welkom, al zie ik det dat wel goed zit op dit forum ?
 6. reezur

  Koraat

  Nadat ik een paar keer de naam Koraat tegen kwam heb ik me daar eens in verdiept...Had ik beter niet kunnen doen. De reacties hier op een Koraat mes zijn van dien aard dat ik nu niet meer terug kan ( voor mijn gevoel ). Alleen maar super positieve reacties over de Koraat messen en dan ook vooral van de mensen hier die er verstand van hebben ( in mijn optiek, zoals een Snuff bijvoorbeeld ). Heb net een configuratie aangevraagd en ben benieuwd wat er uit gaat komen. Kost een paar centen, maar dan heb je schijnbaar ook wat. Blijf uiteraard benieuwd naar reacties op de Kordaat messen
 7. reezur

  mastro livi

  Dank je Snuff, die indruk kreeg ik inderdaad al uit eerdere berichten ?
 8. reezur

  mastro livi

  In eerdere berichten zie ik voornamelijk negatieve reacties op de handgemaakte messen van Mastro livi... de messen en filmpjes maken wel degelijk indruk op mij. Maar degenen met ervaring met Mastro Livi zijn dus niet onverdeeld positief? Het zijn nogal kostbare messen dus elk advies in deze is welkom. Kom maar op..
 9. reezur

  straight

  Ben erg benieuwd of iemand hier een "gruwelijke" straight kan laten zien, welke ik eventueel (als jonkheer straight razor) kan over nemen. Ben er nog lang niet aan toe, maar " like the challenge"!
 10. dank je Levi, goeie tip ?
 11. Ik lees veel goede berichten over de zepen van SV. Heeft iemand hier ervaring mee? Ben erg geinteresseerd, maar zijn vrij kostbare zepen, dus ben benieuwd naar jullie ervaringen. Geldt trouwens ook voor de after shaves..
 12. sorry, probeer een foto te uploaden, maar da's nog niet zo simpel ?
 13. Ben nu een maandje of 3 besmet met het natscheer virus. Had een jaar of wat geleden een keer een scheer set gekocht en daar zat een kwastje bij. Een dasje, maar van bedenkelijk kwaliteit. Heb 2 weken geleden een Simpson Berkely 46 best badger aangeschaft. Wat een heerlijk kwastje is dat zeg. Helaas hebben ze bij Simpson een serieuze Black Friday actie...dus net maar een chubby 2 best badger aangeschaft. Zit nu dus op 3 kwasten en ik vrees dat er nog meer volgen...vraag met niet waarom, want in principe kom je met 1 kwast al een heel eind....
 14. reezur

  voorstellen

  Hallo daar, bij deze wil ik me even voorstellen aan dit ( nu al ) geweldige forum. Mijn naam is Harold, ben 52 lentes jong en sinds kort besmet met het natscheer virus. Ik ben een maandje of 3 geleden begonnen met een safety razor ( EJ 3ONE6). Voordat ik dit onder d knie had kon ik de verleiding niet weerstaan om direct door te storen naar een straight razor ( Boker ). Dit is wel een dingetje zeg. Met opperste concentratie probeer ik mijn neus en oren aan boord te houden. Gelukkig gaat het elke keer een beetje beter en geniet ik van deze manier van scheren. Ik hoop hier een hoop te leren van jullie en zal mijn ervaringen met jullie delen.
 15. Leuk verslag en voor mij erg herkenbaar...althans het eerste gedeelte. Ben nl pas begonnen met een straight en heb de eerste (voorzichtige) stapjes inmiddels achter de rug. Inderdaad een verslavende activiteit ?. Ben nog niet aan een algehele scheerbeurt toe. Doe alleen de wangen en nek op dit moment en probeer steeds een stukje verder te gaan. Geen hechtingen tot nu toe, wel wat kleine nicks...geen enkel probleem. Elke keer de strop gebruiken voor gebruik. Ook dit vergt weer enige oefening. Al met al een leuke "verslaving" , dus ook snel lid geworden van dit mooie forum.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.