Ga naar inhoud

de onbebaarde aap

Gouden donateur
 • Aantal items

  186
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over de onbebaarde aap

 • Verjaardag 01-01-1980

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Grafisch ontwerper
 • Woonplaats
  Friesland
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-12-19

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

de onbebaarde aap's prestaties

 1. De Lime Sec bevalt heel goed. Dus er staat een grote vervanger klaar. De geur is fris, licht en blijft niet lang hangen. Dat is fijn omdat ik ‘s avonds scheer.
 2. Ik snap wat je bedoelt. Ik gebruik de gewone Clubman en de Lime Sec ook vaker. Al gebruik ik wel alles door elkaar ondanks de temperatuur.
 3. Weer een testverpakking op. Zijn grote broer staat mij op te wachten 😀
 4. Razorock GC Jaws .84 Gilette silver blue Simpsons Trafalgar T3 BdF mistero Pinaud Bay Rum
 5. Bedankt! Heel duidelijk. Ik twijfelde heel erg tussen de Chubby en de Trafalgar. Maar heb eerst door de prijs voor de Trafalgar gekozen. Je blijft toch denken dat je wat mist, maar als ik jouw reactie zo lees dan heb ik (voor nu😅) goed gekozen.
 6. Bedankt! Maar, sorry, ik bedoel of er een verschil tussen de standaard synthetische haren en de goedkopere Sovereign haren is. Ik ben benieuwd hoe deze zich tegen elkaar verhouden.
 7. Een Simpsons Trafalgar T3. Clubman Pinaud Lime Sec 370ml. Op de achtergrond Barber Eau de cologne probeerverpakking.
 8. Alweer een nieuw clublid! Een Trafalgar T3. Fijne borstel, weer een stukje beter dan mijn Yaqi borstels. @ Levi Ik zie dat jij een Chubby 3 met Sovereign grade haren hebt. Is er een groot verschil tussen de Sovereign en de luxere haren?
 9. De Homelike Colibri 1.30 met een Silver blue mesje van Gilette. Een probeerverpakking Epsilon aftershave van Koenfucius, bedankt nog! @Tjoolder! Ik vind het een grappige foto, maar dat je ziek bent is natuurlijk niet grappig. Beterschap!
 10. Homelike Kolibri 1.30 Gilette Silver Blue Yaqi 24mm Rasozero Barbacco Pinaud Clubman Special Reserve
 11. Gamechanger.84 SB /DS Cosmetics greepje/Astra groen Rasozero Spiffero Pinaud Lime sec Yaqi Timberwolf 26
 12. Hier ook de Jaws met Mistero, toevallig! Ik heb alleen de .84. Fijn en comfortabel met een Derby Premium mesje.
 13. Links staan de scheerspullen voor mijn hals. Dat was gisteren. Weer een goed resultaat met het Voskhod mesje in de DS T7Scaloped. Vandaag was mijn hoofd aan de beurt. Die spullen staan rechts. Het resultaat is prima met het Gilette Silver Blue mesje in de Homelike Colibri, maar het scheren zelf is wat trekkerig en oncomfortabel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.