Ga naar inhoud

fbsndg

Nieuw lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Zeker iets waar ik rekening mee hou. Druk is minimaal, zeker met de r41, en scheer met de haren mee. ik ga van onder naar boven in de hals en onder de kin / kaaklijn van binnen naar buiten.
 2. Betreft dit een ongebruikte gesloten versie ? Dan heb ik zeker interesse ! Dank jullie wel voor jullie reacties. Lees inderdaad veelal goede berichten over de game changer. Gaat dan wel een gesloten kam worden. Heb soms wel wat irritatie plekjes in de hals, kan ook aan de mesjes liggen waar ik nog een beetje zoekende ben. Wil me wel iedere dag scheren op zondag een dagje overslaand...….
 3. @Kazuya, Levi, Is Game Changer 84p niet vergelijkbaar met de R89 ( ik doe even aanname dat hoe hoger het getal hoe milder ? ) en de .68 meer tussen de R41 en R89 zit ? Levi gaf aan dat de 84p wel wat efficiënter zou zijn dan de .68. Game Changer is zeker overweging waard en lees goede ervaringen hierover. Overweging is dan nog keuze open of gesloten kam. Ga deze even op mijn gemak googelen,..... dank voor je reactie.
 4. dank voor jullie reacties zo ver. Heb niet echt een budget maar zou een Blackland Blackbird razor overwegen als dit de juiste keuze is tussen een R89 en R41. Vraag mij alleen zelf af waar in de omschrijving kan ik begrijpen dat de blackbird tussen de R89 en R41 valt, zo ook bij de Game changer, is dit het .68 model ? Ben wel lijsten tegen gekomen op fora maar mij nog steeds niet helemaal duidelijk hoe dit te lezen. @koenfucius, mij niet helemaal duidelijk wat je met "op de markt een kijkje nemen" bedoelt.
 5. Inmiddels ruim 3 maanden aan het scheren met een Razor Edge en begonnen met een Muhle R89. Deze hobby begint een beetje verslavend te worden en gebruik jullie tips voor aanschaf van verschillende zepen, kwasten en smeermiddelen wat al een kleine voorraad oplevert. Wie zegt dat scheren met een Razor Edge goedkoper is, is niet goed bij zijn,...……;-) Heb nu naast de R89, waar ik heel tevreden over ben maar het gevoel had dat het nog gladder kan, ook een R41 welke ik met heel veel respect gebruik. Prima mes maar soms, ben er nog niet helemaal uit in combo met welk mesje en zeep, wat irritatie in de hals. Nu ben ik op zoek naar een Razor welke aan een mooie aanvulling is tussen de R89 en R41, Wie heef tips ? Ben zelf gecharmeerd van de Blacklands maar is dit een aanvulling en welke ? Andere goede Razors zijn natuurlijk ook welkom. Alvast dank voor jullie reacties. Dan
 6. fbsndg

  Hallo uit Zwanenburg

  Erg benieuwd naar deze zepen. Tot nu toe alleen nog creme's gebruikt van TOBS. Iedereen bedank voor het warme welkom.
 7. fbsndg

  Hallo uit Zwanenburg

  De silvertip fibre bevalt goed. Vind alleen de knot wat klein uitgevallen. Zeer goed mogelijk dat hier later nog een extra brush wordt aangeschaft. Zit inmiddels rond de 15 minuten ;-). Hou tijd over voor een extra bakje koffie.
 8. fbsndg

  Hallo uit Zwanenburg

  Mijn naam is Dan en nog niet zo lang geleden met een mooie Muhle set R89 met silvertip fibre aangeschaft. Met deze set en dit forum sta ik met plezier een half uur eerder op om mij aan het begin van de dag te verwennen. Spijt dat ik pas op mijn vijftigste hiermee ben begonnen 😁 Leer veel van jullie inzake de pre shaves en de aftershaves ( balsems ) en de zepen. Heb afgelopen week een aantal Noble Otter zepen besteld en kan niet wachten tot ze binnen zijn. Voorlopig maar even de TOBS zepen opmaken die mij ook zeer goed bevallen. Blijf jullie volgen en zal tzt jullie advies wel vragen als ik uitgelezen ben en nog niet alles weet . groet, Dan
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.