Ga naar inhoud

fbsndg

Nieuw lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. fbsndg

  Hallo uit Zwanenburg

  Erg benieuwd naar deze zepen. Tot nu toe alleen nog creme's gebruikt van TOBS. Iedereen bedank voor het warme welkom.
 2. fbsndg

  Hallo uit Zwanenburg

  De silvertip fibre bevalt goed. Vind alleen de knot wat klein uitgevallen. Zeer goed mogelijk dat hier later nog een extra brush wordt aangeschaft. Zit inmiddels rond de 15 minuten ;-). Hou tijd over voor een extra bakje koffie.
 3. fbsndg

  Hallo uit Zwanenburg

  Mijn naam is Dan en nog niet zo lang geleden met een mooie Muhle set R89 met silvertip fibre aangeschaft. Met deze set en dit forum sta ik met plezier een half uur eerder op om mij aan het begin van de dag te verwennen. Spijt dat ik pas op mijn vijftigste hiermee ben begonnen 😁 Leer veel van jullie inzake de pre shaves en de aftershaves ( balsems ) en de zepen. Heb afgelopen week een aantal Noble Otter zepen besteld en kan niet wachten tot ze binnen zijn. Voorlopig maar even de TOBS zepen opmaken die mij ook zeer goed bevallen. Blijf jullie volgen en zal tzt jullie advies wel vragen als ik uitgelezen ben en nog niet alles weet . groet, Dan
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.