Ga naar inhoud

Rudi

Gouden donateur
 • Aantal items

  85
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Rudi

 • Verjaardag 14-11-1972

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Rudi
 • Woonplaats
  Zeist

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb de sample van Eskimo Tuxedo nog niet open durven maken, ik krijg door het plastic heen al tranen in m’n ogen van de menthol
 2. Een paar A&E samples. Het heerlijke van samples is dat je veel zepen kunt proberen, het vervelende is dat ze snel op zijn en ik ze, als ze bijna op zijn, niet meer wil gebruiken. Er zouden potten van ong 50ml moeten bestaan, dan heb ik nog een kans om veel scheerzepen te proberen in m’n leven. Alhoewel ik verwacht nog wat jaren te hebben gaan die zepen echt veeel te lang mee.
 3. Dat zijn fijne krabbers, veel plezier ermee.
 4. Rudi

  Open mes journaal

  Hi @Hans1980, Dat is het probleem inderdaad De zijkanten van de ringbaard wat strak houden. Ik ga hem nog even overslaan, en als ik dan wat minder krampachtig met m’n mes om ga pak ik hem er weer bij. Bedankt voor het meedenken!
 5. Rudi

  Open mes journaal

  Inderdaad een ringbaard. Snor kom ik niet aan, en onder de kin lukt prima. Probleem-gebied voor mij zijn de zijkanten, dat moet een redelijk strakke verticale lijn zijn. Wellicht ben ik wat de star in het vasthouden van het mes, en moet ik hem op die plekken anders vastpakken. Ik zal ook YouTube eens af gaan struinen.
 6. Rudi

  Open mes journaal

  Bovenste rij de middelste @Hans1980.
 7. Rudi

  Open mes journaal

  Mmm, m’n haren op mijn gezicht zijn weer weg, ik kan het nog niet echt scheren noemen vind ik zelf. De eerste pass weer met open mes, 2de en 3de met krabbertje. Het stuk wat ik echt ingewikkeld vind is bij m’n goatee. Ik krijg daar met stroken van boven naar beneden geen goede van gemaakt, maar moet daar op de een of andere manier of van de haarlijn af naar m’n oor, of andersom. Als ik daar van boven naar beneden wil dan snij ik m’n halve goatee aan gort. Zijn er hier nog meer mensen met haar op die plek en tips hoe ze daar omheen gaan?
 8. Bedankt voor de top @JeroenP. Gaat op m'n lijstje.
 9. Was vandaag voor mij ook de eerste keer met de zeep. Onmiskenbaar die cannabis geur die ook in Forbidden Fruit en Khalifa terug te vinden is. Ik ruik er ook rabarber in, maar die hebben ze toch echt niet gebruikt, denk ook niet dat rabarber verre familie van de cannabis is ;-).
 10. Ze zijn binnen, net even m’n neus ingestoken en de geur blijft goed hangen.
 11. Rudi

  Open mes journaal

  Vandaag de 2de keer, en m’n eerste snee op m’n wang gescoord. Ik denk een kwestie van huid niet genoeg opspannen en een verkeerde hoek. Ik merk ook dat ik nog erg aan het zoeken ben hoe ik m’n gezicht en m’n hand moet draaien om in de spiegel te kunnen zien waar ik wat aan het doen ben. Weer de eerste pass met open mes, de twee opvolgende met m’n Fatip “Grande”. Ik haal wel met 1 krakkemikkige pas met het open mes zoveel weg dat m’n twee passes daarna met krabbertje meer voor de lol zijn dan dat ze nodig zijn. Even een paar dagen alleen krabben totdat het sneetje weg is, en dan gaan we weer!
 12. Rudi

  Vetiver

  Staat er ook bij ondertussen @CobraX, dank voor de melding
 13. Ik vind op de een of andere manier dit krabbertje wel heel fotogeniek.
 14. Rudi

  De Slowchat

  Hendrick’s zo te zien?
 15. Rudi

  Open mes journaal

  Het is mijn bedoeling om hier een soort verslag te maken van mijn leercurve scheren met open mes. Op die manier is het wellicht makkelijk advies te krijgen van de pro’s en misschien hebben anderen die met een open mes gaan beginnen er ook nog wat aan. Vandaag de eerste keer. Ik heb de eerste pass met open mes gedaan, de 2de en de 3de met krabbertje. Waar ik met een krabber de rechterkant met m’n rechterhand scheer, en de linkerkant met m’n linkerhand, was het hier nog even zoeken welk stuk gezicht ik het beste met welke hand kan doen. Over het algemeen ging het niet slecht. Ik ben er zonder kleerscheuren vanaf gekomen, en het was ook nog eens redelijk glad. Het viel me wel op dat het mes wat stuiterde, ipv soepeltjes over m’n gezicht gleed. Ik denk dat m’n zeep ook wat te droog was (TGS Italian Orange). Mn kwast ontplofte bijna van de hoeveelheid zeep, maar in de scuttle zag het er nog wat dof uit, en op m’n gezicht was het ook niet egaal. Komt de zeep wat nauwer bij een straight razor dan bij een safety razor?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.