Ga naar inhoud

JeroenP

Zilveren donateur
 • Aantal items

  128
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JeroenP

 1. Deze kon ik (ondanks ziekte en potentiële ruzie met vrouwlief #aankoopstop ) niet laten lopen: The Obsessive Soap Perfectionist , 1882:
 2. Herstellende van zware voorhoofdholte ontsteking. Ik pak eea na dit weekend op!
 3. Vooral info verzameld. Volgende week heb ik wat concreets. 👍
 4. Prep: warm water/ hete doek Zeep: TGS Abysso Kwast: Yaqi Beetlegeuse 26mm syntheet Krabber: Mühle R106 cloon Mesje: Derby Extra 2 gangen, WTG & XTG de Yaqi is een heerlijke kwast, wat een verschil met mijn andere syntheet. De Abysso is een goede zeep, zelfs na afspoelen met warm water blijft er een filmpje op de huid staan. Fijn weekend allemaal!
 5. Mühle R89 Apache Personna RR Plaque Doctor L'Oréal Men Expert ASB Blij verrast met de Apache. Mes houdt zich prima en glijdt er soepel doorheen.
 6. Bij deze SvdD de monsters van Depot die ik van @Nienke heb gekregen geprobeerd. Voorbereiding: Depot Pre Shave Oil no.403 Scheerzeep: Depot Brushless (😲) Shaving Cream no.405 Krabber: Futur kloon Qshave Mes: Wilkinson Sword (3) Nascheer: Depot no.408 ASB De olie ruikt geweldig, amandelen! Mooie film op de huid die prettig aanvoelt. Vooraf wel gezicht met warm water gewassen en droog gedempt overigens. Daarna, zonder kwast, de scheercreme aangebracht. Qua geur, niet voor mij weggelegd. In eerste instantie dacht ik dat ik ontsmettingsmiddel (Dettol) had gepakt. Kruidig en veel bladnoten. Gevalletje UEKAZ. Qua andere eigenschappen ben ik wel positief. Glijdt lekker en dempt goed. Lichte tinteling door de menthol. Daarna de ASB. Alsof je Köln 4711 erop smeert. Lekkere frisse geur. Het blust direct zonder te prikken en trekt snel in. Geur blijft zeker 2 uur hangen. Huid blijft mooi gehydrateerd en fris aanvoelen. Ik ben (afgezien van de geur van de crème) positief over de Depot producten. Qua scheergevoel en dan vooral het gevoel ná de scheerbeurt, wellicht de beste beurt tot nu toe!
 7. JeroenP

  Geen voyeur meer

  Welkom en heel veel scheerplezier toegewenst! 👍
 8. Mooie bijdrage! Pakketje is bij mij nog niet aangekomen, maar in Groningen doen we het wat rustiger aan dan de rest van Nederland 😉
 9. Blijven proberen en bedenk je altijd, het scheren doe je om de haargroei te reduceren, niet om deze te verwijderen, want dat gaat je nooit lukken! Probeer er vooral veel plezier en ontspanning in te vinden. 😌
 10. Goeie keus! Veel plezier ermee!
 11. JeroenP

  Jan's Bay Rum

  Mooi project Jan! 👍
 12. Zelfde tip die Rolf voorstelt. Probeer ook eens een andere -minder aggressieve- hoek, waardoor je met minder irritatie wel multipass kan doen.
 13. Isana Men Premium Das Torchwood Reserve (monster) Mühle R89 + Astra Superior Platinum Castle Forbes Cedar & Sandalwood ASB (monster) Maddox & Mills Lucky Liquid EDT Na de uitgebreide beurt van gisteren, 2 gangen gedaan en we kunnen er weer tegenaan. Maak er een mooie dag van allemaal!
 14. Yaqi Betelgeuse 26mm Brown Syntheet
 15. Spannend hoor. Ik hou het voorlopig nog even bij krabben!
 16. Ik had de tijd vandaag dus even heerlijk een uitgebreide scheerbeurt! 😁 5 gangen, BBS! Voorbereiding: Bulldog Wasgel, warm water en hete doeken. Kwast: Qshave Das Zeep: TGS Amber Fougere Krabber: RR German 37 Mes: Gillette Rubie (2) Nascheer: TGS Amber Fougere Loop Aftershave, Nivea Men Creme Top beurt. Lichte irritatie op de lip, maar daar ga ik bijna nooit ATG dus dat is te verwachten. Na afloop brandde de aftershave behoorlijk maar de Nivea bluste het goed af. Resultaat: net zo glad als de wangen van mijn driejarige dochter! Fijn weekend allemaal! Nu op weg naar de supermarkt...
 17. @Frank2 Ik kan als beginnend natscheerder alleen maar beamen wat de andere leden ook al hebben geschreven. Persoonlijk zou ik gaan voor de Mühle R89 en Proraso Groen. Scheerkwast erbij, een oude soepkom en je kan beginnen! Oh ja, DE mesjes zijn ook wel handig 😉Maak gebruik van de kortingscodes die je kan vinden bij de winkel draadjes hier op het forum! Neem je tijd en heel veel plezier! 👍
 18. Het is weer zondag, dus weer tijd voor een wat uitgebreidere beurt. Voorbereiding: Bulldog Gezichtsverzorging Zeep: Maggard Razors Tabacco & Leather monster (zie ook ) Kwast: Isana Men Synthetisch Krabber: Mühle R89 Mes: Astra Superior Platinum (1) Nascheer: Nivea Men ASL Silver Protect Prima beurt, 1x WTG en 1x XTG. Lekker de tijd voor genomen en nu heerlijk ontspannen de SvdD schrijven. Geniet nog even van het weekend allemaal!
 19. Dankzij @Levi een monster (sample) van deze zeep ontvangen. Geur Vanuit het potje, nogal zwaar richting de leergeur. Niet mijn ding, maar dit zal zo'n gevalletje zijn dat je er óf van houdt, óf niet. Tijdens het opschuimen komen er meer geuren vrij en ontdekte ik een friszoete geur; wat zich het beste als citrus laat omschrijven. Na het scheren blijft de geur (lang) hangen, zelfs door de (nascheer) lotion en cremè heen. Deze geur bevat voornamelijk de tabaknoten en een rokerige noot met zoete aarde/turf geur. Toen ik beneden kwam was het eerste wat mijn vrouw zei: "Ben je verbrand?" Daarmee bedoelde ze dat ik rook alsof ik boven een kampvuur had gehangen. Eigenschappen De zeep laat zich makkelijk uitscheppen. Een klein laagje (ter grootte van een grote amandel) aangebracht in een scheerkom en met de kwast (goedkope en simpele syntheet) opgeklopt. Dorstig schuimpje. Na wat druppels een schep (warm) water erin en toen ging het lekker. Circa 2 minuten kloppen totdat het schuim de gewenste dikte had. Mooi dik en piekerig, maar niet veel volume. Net voldoende voor 3 gangen. Qua scheren; waarschijnlijk doordat er ook talg in de zeep zit, supermooi filmpje op de huid en voldoende demping. Gewoon goed. Wel bemerkte ik dat ik een licht branderig gevoel kreeg naarmate de zeep langer op mijn gezicht stond. UEKAZ Conclusie Prima scheerzeep met bijzondere geur noten. Bijzonder genoeg om te kopen? Voor mij persoonlijk nee. Ik ben blijkbaar toch van de wat frissere en warmere geuren. Met name de 'rest'geur is voor mij de reden dat ik blij ben dat het een monster is wat ik kon testen, in plaats van een hele pot.
 20. JeroenP

  Foto invoegen?

  @Joo imgbb werkt bij mij prima. Zie ook
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.