Ga naar inhoud

Levi

Gouden donateur
 • Aantal items

  270
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Levi

 • Verjaardag 05-03-1988

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Levi
 • Beroep
  Monteur
 • Woonplaats
  België
 • Begonnen met klassiek scheren
  15-05-19

Recente bezoekers van dit profiel

329 profielweergaven
 1. Stirling 24mm High Mountain White Badger Stirling Varen Merkur Progress Polsilver Super Iridium (2) Stirling Witch Hazel & Aloe Vetiver Stirling Glastonbury Splash Dag 4 met de Progress, stand 4. Fantastische scheerbeurt! Zeer efficiënt en nog steeds comfortabel. Je voelt het mes al wat meer dus ga je iets voorzichtiger te werk ook. Mooi glad in 3 gangen. Fijne dag!
 2. Maggard Razors 24mm Synthetic Fiber Barristers Reserve Lavender Merkur Progress Polsilver Super Iridium (1) Taylor of Old Bond Street Sandalwood Dag 3 met de Progress, stand 3. Zeer goede scheerbeurt met een nieuw mesje erin. Zeer efficiënt en comfortabel. Ook heel blij met de kwast. De haren zijn gelijkaardig als de plissoft, wat ik ten zeerste apprecieer. De zeep en de aftershave zijn ook 👌. Fijne dag!
 3. Yaqi Smoking 24mm Tuxedo The Goodfellas Smile Amber Fougere Merkur Progress Merkur Super Stainless (2) Stirling Witch Hazel & Aloe Unscented The Goodfellas Smile Amber Fougere Splash Dag 2 met de Progress, stand 2. Scheerde nog altijd zeer mild maar de efficiëntie was al stukken beter. Maar voor mij is stand twee nog niet hetgeen ik zoek. Morgen ook een nieuw mesje erin. Het schuim was beter dan gisteren van deze TGS zeep, iets voller van textuur. De splash is echt straf spul! Die voel je echt goed branden op de huid en ruikt uren in de wind! Fijne dag allen!
 4. Shavemac Red Damascus 24mm Synthetic Fiber The Goodfellas Smile Abysso Merkur Progress Merkur Super Stainless (1) Floïd Mentolado Vigoroso Eerste scheerbeurt met de Progress ging ok. Op stand 1 vind ik hem nog te mild en niet efficiënt genoeg maar je moet ergens beginnen 😁. De zeep vind ik lekker fris ruiken maar je bekomt geen vol dik schuim. Het is iets luchtiger dan de top zepen. Fijne dinsdag!
 5. Uitstekende keuze 👌. De irritatie in de hals kan ook zijn dat je net iets te veel druk gezet hebt bij het scheren. Het beste is geen druk zetten. Bij mij is de hals ook het gevoeligst. Nog een kleine tip ook, eens goed kijken naar de richting hoe de haren groeien en zo je techniek aanpassen. Van mij de bovenkant van mijn hals scheer ik van boven naar onder en alles ter hoogte van mijn adamsappel scheer ik van links naar rechts omdat mijn haar richting daar anders is.
 6. RazoRock Big Bruce 26mm Plissoft Barrister and Mann Cologne Russe (sample) RazoRock SLOC Polsilver Super Iridium (3) Old Spice Hawkridge Aangename krabber, het mes is goed voelbaar en scheert toch comfortabel. Drie gangen en mooi glad. Het schuim is 👌, maar de geur van de zeep kon mij niet bekoren. Fijne maandag!
 7. @fbsndg bij de Game Changer staat de .68 en de .84 voor de opening van het mes. Hoe groter de opening hoe agressiever/efficiënter scheren is. Bij veel andere merken is dit ook zo. Dan is het enkel nog de keuze van gesloten of open kam. Ik zou de gesloten kam aanraden voor dagelijks scheren met een lichte of middelzware baardgroei. Heb je een zware baard en scheer je niet dagelijks zou ik meer de open kam opteren. Ook voor de gevoelige huid zou ik meer de gesloten kam nemen. Maar sommigen hebben ook liever wat meer mes gevoel tijdens het scheren en dat heeft een open kam meer. Dus de keuze hangt af van hoeveel je scheert, welke type baard je hebt en je persoonlijke voorkeur qua agressie of mildheid.
 8. Floïd shaving oil Stirling Butterscotch 24mm finest badger Ariana & Evans Monte Carlo Blackland Blackbird Polsilver Super Iridium (2) Floïd after shave balm EDP Creed Aventus (sample) Deze scheerbeurt was gewoon absolute TOP! 👌
 9. Ik heb beide krabbers in mijn bezit zowel de R41 als de Blackbird. En ik kan aangeven dat de Blackbird iets milder is dan de R41. De R41 is voor mij persoonlijk te agressief. Beiden scheren wel zeer efficiënt. De R89 heb ik niet dus kan ik daar niet mee vergelijken. Ik heb mij wel nog geschoren met de DE89 van Edwin Jagger en dat was een heel milde krabber. Wat de Game Changers betreft heb ik alle drie de platen. De .68 voor het dagelijks scheren ook een milde krabber maar wel efficiënt. De .84 is net nog een tikkeltje beter. Je kan dan kiezen tussen een gesloten of open kam. De open kam is net nog iets efficiënter als de gesloten kam en je voelt het mesje wat beter zitten. Iets gelijkaardig als een Blackbird of R41.
 10. De Blackland Blackbird is inderdaad een heel goede krabber maar niet goedkoop. Voor de Blackland Dart zou ik niet gaan omdat deze nog net dat tikkeltje agressiever is als een R41. De RazoRock Game Changer is zeker aan te raden zowel de open als gesloten kam. De Merkur 37C die Koen hier vermeld is ook een efficiënte en comfortabele krabber. Hangt inderdaad af van welk bedrag je wil spenderen 😁.
 11. @Hans1980 De kwaliteit van Noble Otter is fantastisch daar kan je zeker niet mee missen. De Barrbarr is typische barbershop geur met een toets van limoen. In het segment barbershop heb je wel twee verschillen. Je hebt de poederige snoepjes geur (mijn beste verwoording) en de meer frisse Londense barbershop geur. De Barrbarr gaat meer naar de poederige snoepjes geur met een fijne toets van limoen. Sowieso geen slechte keus 😁.
 12. RazoRock Tricolore 24mm Plissoft Stirling British Leather Fatip Piccolo Special Edition CC Polsilver Super Iridium (1) Dana English Leather
 13. Geen echte aankoop maar meer een ruilhandel 😁👍
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.