Ga naar inhoud

Levi

Gouden donateur
 • Aantal items

  845
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Levi

 • Verjaardag 05-03-1988

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Levi
 • Beroep
  Monteur
 • Woonplaats
  België
 • Begonnen met klassiek scheren
  15-05-19

Recente bezoekers van dit profiel

775 profielweergaven
 1. Proraso Eucalyptus Menthol PSC RazoRock Tricolore 24mm Plissoft Proraso Eucalyptus Menthol Timeless Razor SS OC .95 Polsilver Super Iridium Zingari Man Unscented ASB Warme dag voor de boeg dus beginnen we alvast fris 🥶. Wederom een heel goede scheerbeurt met de Timeless krabber. Heel efficiënt!
 2. Shavemac Renaissance 24mm Synthetic Fiber Barrister’s Reserve Lavender Timeless Razor SS OC .95 Polsilver Super Iridium Barrister’s Reserve Lavender AS @Tjebbe is zo vriendelijk dat ik zijn Timeless krabber mag uittesten om mij duidelijkheid te geven welke opening en kam ik zou kiezen als ik zou overschakelen om een krabber te kopen of misschien deze te kopen met dat hij ook op de markt staat. Eerste indruk is positief, het is een heel mooie krabber! Vooral het gewicht vind ik perfect, ik verkies namelijk zware krabbers. Het enigste waar ik aan twijfelde is of de .95 in combinatie met open kam niet te agressief zou zijn maar na de eerste gang kwam het al snel duidelijk dat dit best wel meevalt. Het mesje is wel aanwezig maar overheerst niet. Je moet wel aandachtig zijn, een foutje kan rap een wondje maken. Ik vind hem ook wel goed uitscheren qua diepte. De stoppels zullen niet te snel terug keren. Fijne eerste kennismaking! Dank Fedde!
 3. King C. Gillette Double Edge Safety Razor
 4. Levi

  King C. Gillette Razor

  Ik heb hem gelijk besteld. Benieuwd hoe hij scheert.
 5. Levi

  King C. Gillette Razor

  Iemand al deze krabber uitgeprobeerd?
 6. Shavemac Red Damascus 24mm Synthetic Fiber Ariana & Evans Platinum Merkur 37C Wizamet Super Iridium Old Spice Original ASL
 7. Levi

  Noble otter - A&E

  @Dajd94 @CobraX, hier deel ik ook deze mening. Ik neig ook meer naar de zepen van over de oceaan ☺️.
 8. @Dajd94, benieuwd hoe deze scheert. Ik heb ook overwogen om deze aan te schaffen maar ik heb het minder voor een lichte/aluminium krabber. Ik heb de keuze gemaakt voor de bronzen krabber 😁.
 9. Levi

  Noble otter - A&E

  Noble Otter Orbit heeft een elegante florale geur met een verkoelende eigenschap. De sterkte van de geur is middelmatig aanwezig, niet te sterk maar ook niet te zwak. Over de A&E Kaizen kan ik niets over zeggen omdat ik deze niet bezit. Maar ik heb wel andere A&E zepen en de eigenschappen van deze zepen zijn echt wel goed. Dus als je al een Noble Otter zeep hebt zou ik wel eens eens A&E aanschaffen 😉😁.
 10. Levi

  Nieuwe kwast

  Voor die prijs zal je geen das vinden die even kwalitatief is. Ik vind ze perfect om mee te beginnen en je scheurt er je broek niet aan.
 11. Levi

  Nieuwe kwast

  De Yaqi 2 band dassenhaar zou ik ook aanraden. Tussen 20-30€ heb je al iets moois.
 12. Shavemac Blue Marble 26mm Synthetic Fiber Noble Otter Barrbarr Gillette Rocket Wizamet Super Iridium Stirling Barbershop AS
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.