Ga naar inhoud

d1rk

Gouden donateur
 • Aantal items

  353
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Dirk
 • Beroep
  engineer
 • Woonplaats
  Achterhoek

Recente bezoekers van dit profiel

295 profielweergaven
 1. d1rk

  Haslinger

  Namate ik andere zepen leer kennen, vind ik de Haslinger qua glijeigenschappen toch wat minder.
 2. Fijne combinatie, al vind ik de Proraso crème tube) net iets beter.
 3. d1rk

  nieuw nieuw nieuw

  Welkom op het forum
 4. d1rk

  gemeenschap en afhakers

  Zie je niet dat de moderator in kwestie het probleem kan zijn? Een overtrokken reactie zijnerzijds zorgt er voor dat er meer personen weg blijven dan de community lief is. Ik baal hier van.
 5. d1rk

  gemeenschap en afhakers

  Jammer dat een stukje trots niet opzij gezet kan worden voor het behoud van een levendig forum. Ik begin langzamerhand de menthol- en aluinvoetjes gezemel toch wel te missen.
 6. d1rk

  gemeenschap en afhakers

  Het sluiten van topics, en verbannen van mensen dient gewoon vanuit het team te gebeuren. Dit is (in mijn ogen) gezien de 'likes' op sommige berichten niet eens gebeurd. Mijn snelle conclusie is dan ook dat binnen het team dan de neuzen nog niet eens dezelfde richting op staan. Verder doet als moderator je persoonlijke mening helemaal niet toe.
 7. d1rk

  gemeenschap en afhakers

  Dat kon ik er niet zo snel uithalen, maar als dat zo is, dan is dat erg spijtig. Wellicht moet de desbetreffende moderator toch maar even een meaculpaatje doen, want hoe meer ik me er in verdiep, hoe zwaarder ik de sanctie (het dichtgooien van een topic) eigenlijk vind. Een opmerking van de moderator (desnoods via PM) was denk ik passender en wellicht effectiever geweest.
 8. d1rk

  gemeenschap en afhakers

  Dat topic is wellicht een beetje snel dichtgegooid, maar tot zover niet echt een reden om nu van shavingsociety weg te blijven. Maar wellicht is het gewoon een storm in een glas water, en zijn de afwezige heren gewoon lekker op vakantie. Zoniet, dan moeten ze toch maar ernstig bij hunzelf te rade gaan of wegblijven nou echt waard is of niet, want hun input is ondanks hun hoge 'Statler&Waldorf' gehalte wel erg amusant.
 9. d1rk

  Koffie

  Wel eens geprobeerd met een popcornmasjien?
 10. Prep: Warm water Krabber: Muehle R89 Mesje: Astra Blauw (1x)Scheerzeep: Haslinger SchafmilchKwast: HJM Schwein Aftershave : Malizia Uomo Vetyver Heerlijke beurt, al was resultaat iets gehaast en daardoor iets minder glad. Malizia Vetyver geurt lekker subtiel grassig, de hele dag door.
 11. Brute krabber Koes, welk fabrikaat is deze?
 12. Geen idee, maar je kunt prima virussen op doen van het scheren. 🤣
 13. d1rk

  ZAKMESSEN

  Oh, dat zag ik niet zo gauw toen ik op google image zocht. Maar iets beter kijken leverde dit plaatje op: Daar valt wel iets fraais van te maken...
 14. d1rk

  ZAKMESSEN

  Waarom zet Opinel dat specifieke heft er op? Ze lijken me niet erg comfortabel vasthouden. Trouwens dat 'huismesje' is erg fraai en praktisch voor het snijden van kaas en openen van de wijnfles. 😁
 15. Ik had gehoopt dat je andere ervaringen had, deze bevindingen had ik dus ook destijds. De 1e keer zo super zacht, en daarna drama... ...goed dat je op tijd gestopt bent, aangezien het mij bij de 2e keer veel krasjes bezorgd heeft.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.