Ga naar inhoud

d1rk

Lid
 • Aantal items

  176
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over d1rk

 • Titel
  Vergulde Hand

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Dirk
 • Beroep
  engineer
 • Woonplaats
  Achterhoek

Recente bezoekers van dit profiel

188 profielweergaven
 1. Omdat uiteinde van steeltje bij jou puntig is als een balpen @Hanskoning, in tegenstelling tot de Merkur Progress.
 2. Mooi krabbertje, maar is het ook fijn vasthouden? Vind het bij mijn Progress altijd wel fijn om het steeltje te ondersteunen met mijn pink.
 3. Lekker fris met de Proraso Rinfrescante lijn, Progress op standje 3 en een verse Rapira. Lekker glad en benieuwd naar de 2e keer.
 4. d1rk

  Vier seizoenen?

  Hier minder keuzestress: Winter: Haslinger Schafmilch + Malizia Vetiver Balsam of splash Lente: Proraso Groen lijn met Proraso balsam Zomer: Proraso Groen lijn met Proraso splash Herfst: Waarschijnlijk Haslinger Schafmilch met Malizia Gold
 5. Ik denk dat je er wel mammoeten mee kunt vloeren, en juist dat is de bedoeling.
 6. Vertel dan @RolfMetHaar, want met Astra Blauw haal ik toch fijnere en 'diepere' scheerbeurten mee dan Voskhod. Met Voskhod komen de stoppels al na 24 uur er duidelijk doorheen, Astra Blauw doet daar 36 a 48 uur over. Trouwens, de eerste scheerbeurt was wel zalig hoor, maar de tweede was compleet het tegenovergestelde, het lijkt wel een Jekyll&Hyde mesje. Misschien komt het doordat ik niet zo'n dichte baard heb, en daardoor meer huid schraapt dan daadwerkelijk haartjes snijdt. ? Uitlijning? Wie bitte? Enige waar ik oplet is dat de markeringsteken aan de juiste kant zit.
 7. Vandaag geschoren met het onderstaande. Voskhod ingezet voor de 3e keer. Het kan mij helaas niet bekoren, irritaties, stipjes bloed, ook aluin moeten inzetten, wat mij betreft niet beter dan de Gilette yellow of green.
 8. Vanmorgen geschoren met onderstaande setje. Voshkod ingezet voor de 2e keer, met Merkur WTG en ATG op 3.0 Helaas kon mij de 2e keer niet echt bekoren, niet helemaal glad, wat puntjes bloed, en hier en daar wat branderig gevoel. Misschien zal het wel liggen aan het feit dat ik nu mij net na het douchen heb geschoren, volgende keer daar even op letten. Vooralsnog staat Astra Blauw op 1
 9. d1rk

  Draaien of smeren

  Soort van kwasten van links naar rechts, maar dan lomper, gemakkelijkste gaat dat onder de kin, Ik liet het een vriend van me zien, en hij zei dat het klonk zoals ie swaffelde. 😁 Moet ik een filmpje maken? 😂
 10. d1rk

  Draaien of smeren

  Ik smeer de ingezeepte kwast op mijn baard, en daarna 'swaffel' (slaan) met mijn kwast op mijn bakkes. Dat is de enige manier om een ideaal lucht/zeepwater mengsel (schuim) te krijgen, geen idee of mijn Omega Puro Tasso daar onder lijdt. Dat arme beest is al 10 jaar oud, en verliest ja soms een haar, of dat aan de leeftijd of aan mijn swaffelen ligt daar ben ik nog niet over uit.
 11. Als je het vergeten bent, dan was het ook niet indrukwekkend genoeg... ...althans dat zeg ik altijd tegen mijzelf.
 12. Net als een diesel? Niet erg, ik ben zelf ook niet veel anders. 😁 We maken het mee, in de SvdD 👍
 13. Vandaag kennisgemaakt met Voskhod. Geschoren met onderstaande setje, Merkur Progress op standje 3.0, zowel WTG, ATG en XTG over kaaklijn. Niet superscherp, maar wel onverwacht aangenaam zacht. Ik durf hier wel mee op standje 4.0 te scheren, denk dan dat het mesje nog behoorlijk zacht er vanaf komt. Leuke verrassing is dat ze daar ook luxe kennen, elk separaat mesje heeft daar twee wikkels, waarvan de eerste in een mooi kleurtje. Fijn mesje, erg vergevingsgezind, geen enkel krasje mee gemaakt, ik ben benieuwd naar mijn volgende scheerbeurt.
 14. d1rk

  Nieuw April 2019

  Bozig? Dan heeft hij vast geen koffie gehad. 😁 Hij wist mij vanmorgen te melden dat hij als beginner al meteen krasvrij geschoren heeft. Ik denk dat je er een klant bij hebt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.