Ga naar inhoud

d1rk

Lid
 • Aantal items

  48
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over d1rk

 • Titel
  Gillette Sensor

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Dirk
 • Beroep
  engineer
 • Woonplaats
  Achterhoek

Recente bezoekers van dit profiel

87 profielweergaven
 1. d1rk

  Muziek

  OMFG ! Das habe ich nicht gewusst. Wat een zwakte is dat zeg.
 2. Mooi bakje, van Alibaba? Ben wel benieuwd of ze echt roestvrijvast zijn in de badkamer. Of is het de drinkbak van je Chihuahua? 😂
 3. d1rk

  Muziek

  Gisteren zapte ik toevallig op DWDD en dan gaat een totaalmalloot van Common Linnets (ben de naam even kwijt, laten we dat zo ook houden) even Queen/Freddie Mercury coveren met LiveAid... ...en dan denk ik 'why?'. Wat een aandachtsgeijlerij op de publieke zenders Dan vind ik Popa Chubby met zijn bluesrockcovers toch wel verfrissend. Een fijn nummer van Queen, sinds we de laatste maanden dood zijn gegooid met Bohemian Rhapsody.
 4. d1rk

  Muziek

  Voor mijzelf, de zelfbenoemde 'cultuurminners' en @Wilcoroos natuurlijk.
 5. d1rk

  Muziek

  Deze is fijner @WilcoRoos
 6. Kost weinig bij Dambiro.de, is ook erg fijn, dan zitten je klauwen niet onder de AS. Eigenlijk zoek ik ook zo iets voor de 100 ml. flesjes.
 7. d1rk

  Muziek

  Uit de oude doos (de mijne tenminste).
 8. Vandaag weer geschoren met het onderstaande combootje. Ben wel klaar met de yellow' s, 2e mesje uit het doosje. Tweede keer scheren is gewoon minder. Nu testen met de greens.
 9. Dat vermoeden had ik dus ook, maar bedankt voor de bevestiging!
 10. Klopt. Maar als ik een mesje in doe, en helemaal dichtdraai. Staat het dan ergens tussen de + of gewoon op 1?
 11. d1rk

  Merkur Progress steeltje verdraaid.

  Mannen en meiden, Na de scheerbeurt heb ik mijn Progress steeltje verdraaid. Weet iemand op welke stand ik het steeltje moet terugdraaien? Moet deze op het zelfde lijn liggen als het (ingeslagen) markeertekentje op de kop?
 12. d1rk

  Muziek

  Optreden van Jeff Beck bij Ronnie Scott' s: Cause we've ended as lovers (Stevie Wonder) @WilcoRoospas op voor je sub, heerlijk baspartijtje door Wilkenfeld 😍
 13. d1rk

  Muziek

  Cultuur? Dooie links bedoel je... ...bij mij werken ze niet. Of zal het aan mijn webbrowser plugins liggen?
 14. d1rk

  Muziek

  We blijven vanavond coveren: Leonard Cohen' s Hallelujah, te vaak gecoverd, maar een bluesrock cover?! Met een heerlijk rauw randje. Die gast trekt alle registers open vanaf 2:55 😎 Twee keer live gezien, fantastische performance, heerlijke fatty sound
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.