Ga naar inhoud

d1rk

Lid
 • Aantal items

  313
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over d1rk

 • Titel
  Astra Groen

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Dirk
 • Beroep
  engineer
 • Woonplaats
  Achterhoek

Recente bezoekers van dit profiel

244 profielweergaven
 1. Was cynisch bedoeld hoor.
 2. True. Maar dat is natuurlijk om interessanter over te komen hè Stel je nou voor dat alle boerenlullen hier nou eens Nederlands zou schrijven, goh dan wordt het pas saai... 😮 Is ook wel inherent met de in de 'weg met ons mentaliteit' wat al enige decennia heerst.
 3. Het is echt HEMA hoor, als we toch bezig zijn. 😁
 4. Overdrijven is ook een vak. In mijn badkamer is gewoon te weinig plek voor een mooi vast plekje, vandaar dat ik een bakje met schroefdraad prefereer. Zo kan ik makkelijk de zeepjes in de lade stapelen etc. wat ik met porselein niet zo gauw zie doen.
 5. Ik heb hem nog niet besteld, maar de porseleinen kom, ach vind hem niet zo bijzonder eigenlijk. Zeker niet voor de prijs van ca. 30 euro.
 6. Volgens mij kun je gewoon geen schuim kloppen! Kijk eens op YT naar geschikte filmpjes, heel erg hilarisch leerzaam. Oh wacht... ...hier is al een topic aan gewijd.😁
 7. ik zit op het volgende te wachten, qua zeep vertrouw ik op @Hanskoning advies: en de bestelling afgerond met bakjes voor mijn Schafmilch en de binnenkort aan te schaffen MWF.
 8. Als je duidelijk alcohol proeft dan ligt dat vaak aan een warmere vergisting, je krijgt dan meer hogere alcoholen wat een alcoholischer smaak geeft. Staut? Het is echt Stout hoor. En Guinnes schrijf je zeau.🙈
 9. Amai, je bent een groothandel winkeltje begonnen zie ik, je moet nog wel even prijsjes plakken. 😁
 10. Weet jij nog een fijne menthol haarshampoo @Hanskoning ? Ik heb nu Seinz van DM, dat is koel, maar het zou wel wat kouder mogen.
 11. Niet je piemel mee wassen hoor, dan vriest ie er zo af, als ik de verpakking mag geloven.
 12. d1rk

  Spaanse zeep

  LEA is inderdaad fijn spul, heb hier ook de tube liggen. Ben wel benieuwd naar de lotion.
 13. @KugelFanger Ik zit wel op FB, maar ik wil er niet afhankelijk van zijn, en gebruik het alleen om te (ont)vrienden, daarnaast heeft Faecesbroek niks met mijn obsessies te maken. Hier is het veel gezelliger wat mij betreft, en ook stukken minder vluchtig dan FB.
 14. Dag @KugelFanger. Als @Jan Zoethout bij zijn kwastjes, de type knot en hout en de finish (lak, olie beits etc.) beschrijft dan is dat meer dan voldoende. Zet er eventueel bij dat getoonde resultaten geen garantie geven voor de toekomst, immers het is een natuurproduct. Trouwens, ik zie dat sommige houtsoorten behoorlijke poriën hebben, wat ik persoonlijk niet zo mooi vind, is dat te egaliseren?
 15. Eigenlijk wacht ik op de nieuwe seizoenen van "The Crown", een dramaserie over het Britse Koningshuis, het begint vanaf de laatste King George. Hoewel de gebeurtenissen wel sterk gedramatiseerd zijn, heb ik nooit zoveel geleerd over de leden en de historie van het Britse Koningshuis (en nee, ik ben geeneens een koningshuis fan, of dat nou de Oranjes zijn of de Battenbergs Windsors) @WilcoRoos sterkte er mee.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.