Ga naar inhoud

d1rk

Gouden donateur
 • Aantal items

  361
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Dirk
 • Beroep
  engineer
 • Woonplaats
  Achterhoek

Recente bezoekers van dit profiel

469 profielweergaven
 1. Nieuwe kortingsbon bij dambiro.de, 1x inwisselbaar, geldig tot eind 2020.
 2. Nou vooruit dan. https://www.amazon.de/dp/B005TVH7C4?pf_rd_p=afaf437f-19e0-4b1a-97f0-da70982b4886&pd_rd_wg=ejLjf&pf_rd_r=FQDYFGE62Y1YA4HM1DE8&ref_=pd_gw_rtpb&pd_rd_w=KVBNz&pd_rd_r=caabf0cc-9239-4169-bf6c-463dfbd0f86b of bij ebay https://www.ebay.nl/itm/Astra-Blue-Superior-Stainless-Double-Edge-Razor-Blades-Premium-Safety-DE/142264011099?hash=item211f98895b:m:mMjwkv7LUO7iU5wb4Rgqgfw
 3. Astra Groen/Blauw koop je voor 8 a 9 euro per 100 stuks (8 cent pst) op Amazon. Feather weet ik zoeven niet, maar ze worden ook vreselijk overgewaardeerd (ca 28 cent pst) voor die prijs. Feather levert 1 a 2 goede scheerbeurten , met Astra doe ik zeker 3 a 4x mee, vooral Astra Blauw is heerlijk scherp, deze mesjes zijn mijn absolute favoriet. Qua prijs/kwaliteit staat deze eenzaam aan de top, de rest is rommel of te duur betaald.
 4. Enkeltje prullenbak. Dit werkt demotiverend, en geeft een slechte naam aan alle varkensharen kwasten.
 5. Deze kwast was @Sjeng zijn eerste, en toen ik hem in de handen had deed het mij eerder denken aan een stofborstel voor het schoonmaken van kozijnen tijdens het schilderen. Hij had hem al tig keer gebruikt (40x?) en het bleef nog steeds even hard. Brrrrrr, snap niet dat Proraso hun naam op durft te vermelden. Echt 1 van de slechtste kopen die kunt doen, op Derby Extra's na dan
 6. Proraso kwast is niks. Het is een geknipte varken, deze zal nooit fijn splijten. Breng hem maar terug, want het is de naam 'proraso' eigenlijk niet waard.
 7. Ik denk dat hij zich 'laat' scheren, en laat de barbier nou ook eens op vakantie willen...
 8. d1rk

  Haslinger

  Namate ik andere zepen leer kennen, vind ik de Haslinger qua glijeigenschappen toch wat minder.
 9. Fijne combinatie, al vind ik de Proraso crème tube) net iets beter.
 10. d1rk

  nieuw nieuw nieuw

  Welkom op het forum
 11. d1rk

  gemeenschap en afhakers

  Zie je niet dat de moderator in kwestie het probleem kan zijn? Een overtrokken reactie zijnerzijds zorgt er voor dat er meer personen weg blijven dan de community lief is. Ik baal hier van.
 12. d1rk

  gemeenschap en afhakers

  Jammer dat een stukje trots niet opzij gezet kan worden voor het behoud van een levendig forum. Ik begin langzamerhand de menthol- en aluinvoetjes gezemel toch wel te missen.
 13. d1rk

  gemeenschap en afhakers

  Het sluiten van topics, en verbannen van mensen dient gewoon vanuit het team te gebeuren. Dit is (in mijn ogen) gezien de 'likes' op sommige berichten niet eens gebeurd. Mijn snelle conclusie is dan ook dat binnen het team dan de neuzen nog niet eens dezelfde richting op staan. Verder doet als moderator je persoonlijke mening helemaal niet toe.
 14. d1rk

  gemeenschap en afhakers

  Dat kon ik er niet zo snel uithalen, maar als dat zo is, dan is dat erg spijtig. Wellicht moet de desbetreffende moderator toch maar even een meaculpaatje doen, want hoe meer ik me er in verdiep, hoe zwaarder ik de sanctie (het dichtgooien van een topic) eigenlijk vind. Een opmerking van de moderator (desnoods via PM) was denk ik passender en wellicht effectiever geweest.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.