Ga naar inhoud

Joo

Gouden donateur
 • Aantal items

  59
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Joo

 • Verjaardag 30-12-1988

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Joo
 • Beroep
  Huisman
 • Woonplaats
  Vinkel
 • Begonnen met klassiek scheren
  15-10-18

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @dhr K De Shavette is 100% effectief en een behoorlijke agressie (kan er wel comfortabel mee scheren, maar dat is dan puur de techniek en handigheid). De GC .84 zal me dan goed kunnen bevallen met toch een heerlijke comfort..., bedankt! 👍
 2. Hoe bevalt het, heeft er eentje een voorkeur? Ik weet niet of mijn huid gevoelig is,,, heb nu een Gilette KingC, vind die persoonlijk wel heel erg mild. Omdat ik ook een open mes ben gewend en een Feather shavette durf ik de GC.84 wel aan (misschien vind ik de GC.68 ook wel te mild) Maar of dat een juiste keuze is ??? ( beide aanschaffen is mij wel beetje te veel van het goede 😅).
 3. Ik ben benieuwd of je een keuze hebt kunnen maken? Heb precies dezelfde vraag.... gr.
 4. Fallout op de ps4
 5. Open scheermes of een shavette... Een Shavette is altijd scherp,, en kan door de scherpte best venijnig zijn voor een beginner. Je haalt wel altijd een zelfde resultaat qua scheren als je de techniek beheerst. Een echt open mes scheert wel zachter/comfortabeler, maar dat is dan ook alleen bij een goed geslepen en onderhouden mes. Is een mes niet goed geslepen dan zal dit echt niet beter scheren als een shavette! Het beste is proberen wat je fijn vind. Zoals vele zeggen, Tony heeft vaak mooie messen beschikbaar die absoluut goed en com
 6. Joo

  King C. Gillette Razor

  @Stoppel die ervaring heb ik nog niet, misschien te veel verwacht ervan .... weer wat geleerd
 7. Joo

  King C. Gillette Razor

  Nu 5x een scheerbeurt mee gedaan. Ik merk wel dat ik me iedere dag moet scheren. En met het open mes is dit slechts om de 2 of 3 dagen. Ook is het niet in één pass helemaal glad, kan ook zijn dat het mesje te mild is. Scheert niet slecht,, maar het mag voor mij ook wel wat effectiever en spannender qua scheren. (Heb het oog nu laten vallen op een GC 0,85) Voor nog geen 10,- is het wel een leuk ding.
 8. Krabber: King C. Gillette Mesje: King C. Gillette Zeep: Scheermonnik Delftse Donderslag Kwast: Mühle Vivo Aftershave: Tabac Voor het eerst met een krabber gewerkt van dit type. Goed en snel resultaat maar minder spannend als een open mes. Wat sommige mensen ook al aanhaalde over deze “nieuwe” Gillette mag het wel wat dieper scheren 🪒 (ik mis het venijn een beetje 🤏) Verder een fijne scheerbeurt, voor herhaling vatbaar.
 9. Joo

  King C. Gillette Razor

  Heb deze krabber gekocht bij de Etos,,, nu de krabber en extra doosje mesjes voor nog geen 10,- meegenomen Eens proberen of het wat is, keertje iets anders dan het open mes.
 10. En voor de verandering nog eens Tabac... Perfecte scheerbeurt overigens
 11. Feather AC SS + Feather Proffesional Kwast: Mühle Vivo Preshave: Proraso groen Zeep: Monsavon “Bol à Raser” (Lavendel) Aftershave + Edt: Tabac
 12. Mes:Jemgro Silversteel 6/8 Kwast: Mühle Vivo Zeep:Scheermonnik Delftse Donderslag Aftershave: Tabac Parfum: Aqua di Parma “Quercia”
 13. Heel erg mooi,,, ? Momenteel de Feather Artist, maar deze is toch wel een stuk exotischer om te zien. Hopelijk valt de prijs een beetje mee....
 14. Mooi geworden, soepel via tablet en smartphone
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.