Ga naar inhoud

Ash17

Nieuw lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ash17

 • Titel
  Gillette Sensor
 • Verjaardag 24-07-1981

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Frank
 • Beroep
  Sales Support medewerker
 • Woonplaats
  Brabant
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-05-10

Recente bezoekers van dit profiel

18 profielweergaven
 1. Ash17

  Scheerbrand door aluin?

  Ik heb vandaag toch weer de aluin gebruikt (ik ben eigenwijs). Maar nu heb ik ineens hele witte uitslag in mijn hals. Het lijkt wel zout en het is bijna niet weg te wassen. Dus exit aluin!
 2. Ash17

  Scheerbrand door aluin?

  Allen bedankt voor het reageren, ik ben een stuk wijzer geworden. Ik zal waarschijnlijk alleen mijn gezicht, maar niet meer mijn hals, met aluin behandelen en goed naspoelen. En wanneer ik mezelf raak scheer. Het open mes vind ik, zeker als linkshandige, erg lastig. Ik heb er een riem bij gekregen met canvas en leer en twee blokjes slijppasta (rood en blauw). Oefening baart kunst inderdaad, maar het zal een lange weg zijn. Maar goed, alleen zo'n ding al hebben is al tof. En ik ben nog steeds superblij met mijn krabber die goed werkt. Als pre-shave gebruik ik de pre-shave van Proraso en ook de groene Proraso scheerzeep. Nivea aftershave balm sensitive voor de nabehandeling. Ik wil graag ook andere merken proberen en zag hier op een forum daar ook een speciale sectie voor staan dus daar ga ik ook nog eens rondsnuffelen binnenkort. Ik heb wel een gevoelige huid en makkelijk rode pekken in mijn nek. Ook regelmatig last van ingegroeide haren (meestal als ik me niet met de krabber scheer). Overigens scheer ik altijd eerst met de haargroeirichting mee en daarna nogmaals tegen de richting in.
 3. Ash17

  Scheerbrand door aluin?

  Beste allemaal, Sinds enkele jaren scheer ik mij met een DE razor. Af en toe vanwege tijdsdruk maar heerlijk babykontjes glad! Ik had er in het begin heel veel moeite mee maar het gaat steeds beter. Voor mij zijn de mesjes van Astra heerlijk. Ik heb een straight razor gehad voor kerst met riem. Omdat ik dat heel lang al graag wilde. Maar dat krijg ik echt niet onder de knie. Maar goed vanavond heerlijk met de safety razor aan de slag geweest en voor het eerst na het scheren met aluin over mijn gezicht gegaan. Dat had ik gelezen op het forum dat aluin heel goed voor je huid is. Maar doordat die aluin zo brandde in mijn hals heb ik nu scheerbrand in mijn hals. Hele stuk is rood en gevoelig. Heb ik iets verkeerd gedaan? Normaal heb met de DE razor geen scheerbrand namelijk. Alvast bedankt voor jullie reacties. Frank
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.