Ga naar inhoud

WilcoRoos

Gouden donateur
 • Aantal items

  505
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over WilcoRoos

 • Titel
  Merkur 37c
 • Verjaardag 29-08-1960

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Wilco
 • Beroep
  In Ruste
 • Woonplaats
  Almere
 • Begonnen met klassiek scheren
  04-05-15

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Razorock Gamechanger 0.84p met steeltje Mühle 89R Lord Classic (2) Stirling - Margaritas in the Arctic Witch-hazel Prep Il Ceppo Stirling - Margaritas in the Arctic Stirling - Margaritas in the Arctic AS Balm Pinaud Lime Sec Cologne Niet te vergeten Stirling - Margaritas in the Arctic Badzeep en Bodylotion. Sjeezus eindelijk eens een dag dat ik me niet voel alsof ik 50kg lood aan mijn benen en armen heb hangen, helaas niet door de Stirling, maar gewoon omdat mijn laatste nier op zijn einde lopend af en toe even laat weten dat ie toch nog wel wat doet Dus, ach ja, wat doe je dr aan, je neemt het maar zoals het komt.. De Gamechanger is ook met een ander steeltje een heerlijk scheerbeest, beter als mijn Fatip, misschien zelfs wel het beste wat ik op dit moment heb, en erg comfortabel, al heeft ie wel in een vlaag van onoplettendheid in mijn oorlel gebeten, en gezien mijn bloedverdunners was dat een waar kleuren festijn BBS, DFS en een hele reeks andere superlatieven, het leven kan mooi zijn De Pinaud combineert uitstekend met de Margaritas, weinig prik van de aluin, op twee plekjes na en een oorlel. Nu fijn genieten van een rustige mooie zondag, en jawel mijn echtgenote gaat koken, dus ik heb echt een rustdag! Fijne dag lui!
 2. Nu had ik toch verwacht dat je gezien je blessure nu zou overstappen op bakeliet of plastic krabbers, foei, zo kom je nooit van je Pils Blessure af 🤣 Op meer serieuze voet, triest dat een maker van zulk hoogstaand scheergerei er mee stopt.
 3. WilcoRoos

  De Latrine

  Oi, zie wat je oploopt van die zware krabbers! Ik wist niet dat ze voor de Pils zelfs een ziekte categorie gemaakt hebben Alle gekheid op een stokje, beterschap!
 4. Overigens, @Fiestars18 die onderste op de foto, Hulk zeep? Hij geeft in ieder geval groen af..
 5. Bij mij is de Cryogen een stapje onder de Glacial Spearmint die is echt duidelijk 'kouder' als de Cryogen. UEKAZ En geen geur behalve menthol.
 6. Ze hebben een T&T gestuurd, aldaar kun je meldingen aanzetten via email als er statusveranderingen zijn, dan ben je helemaal op de hoogte als ie aankomt. Ik ben er in ieder geval erg bij mee,
 7. RazoRock Game Changer .84-P Lord Classic (1) Prep NOM Black Fiber Stirling Glacial Spearmint Van der Lovett Sailors Blend AS Balm WOW! Dit is de eerste keer dat ik me met een nieuwe krabber meteen de eerste maal BBS scheer en een DFS op de koop toe, een heel vergevingsgezind apparaat dit, en erg efficient op de koop toe. De Stirling Glacial Spearmint is een toppertje, een heerlijke geur en een diepvries bakkes, jammer dat mijn vrouw helemaal niet blij is met het luchtje omdat A: Ze een hekel aan menthol heeft, en B: Ze een nog grotere hekel heeft aan alles gerelateerd aan kauwgom, en jawel, dezelfde fijne geur als een pakje spearmint kauwgum, je weet wel die platte rechthoekige die met zijn velen in elk in een zilverpapiertje zitten omsloten door een papier huls. Waar de kauwgom na 3 kauwbewegingen echter al zijn geur en smaak verliest en naar gum smaakt, zo briest hier de geur nog vrolijk om mijn hoofd, helemaal goed dus Nu las ik tot mijn verbijstering op het UK scheerforum iemand met stelligheid beweren dat geur geen rol moet spelen in scheerzeep, hoe die performed, dat moet de enige hoofdzaak zijn! Ehh, neen, ik word graag gekieteld door lekkere geuren, en zal ten alle tijden een lekker ruikende zeep prefereren boven een niet geurende of minder geurende zeep bij gelijke prestaties, en heb er extra centen voor over, ja ja, zelfs deze zuinige Hollander Ik denk dat ik een heerlijk (let wel dat is echt een stap of wat boven gemiddeld!) ruikende zeep die iets minder mooi opschuimt prefereer boven een niet ruikende of slecht ruikende die super presteert op scheergebied. Maar goed, UEKAZ als immer. Overigens de Van der Lovett is kansloos tegenover de Spearmint, geen bal meer van te ruiken op dit moment..
 8. Kijk eens wat er vandaag bij mij bezorgd werd! Ik zag wel dat m'n pakje bij Schiphol afgegeven was bij de douane, vanochtend vroeg, maar verder niets.. En geen enkele bijdrage gevraagd, mede omdat het bedrag op het pakje err hum creatief laag was zeg maar. Dat laatste overigens zonder dat ik daar om gevraagd heb, ik had me al voorbereid ergens tussen de 15 en 20 euro extra te moeten afdragen, Happy Times, nu eerst even de lunch naar binnen werken en dan snel een test beurt doen
 9. Ik heb een koper die as Vrijdag langs komt fietsen om mij meteen ook van de Speick en Prorasso te verlossen
 10. Fatip Piccolo LE OC Rapira Platinum Lux (2) Prep Nom Black Fiber Noble Otter Monarch (sample) L.t Piver Cologne des Princes BBS & DFS, tja het behoeft haast geen commentaar wat betreft krabber en scheermesje, wat een combo De Prep zorgt voor een supergladde onderlaag en de Monarch (nu met veel minder water opgeschuimd, en zie daar, prima schuim!) voor een heel aangename geur beleving [Notitie aan zelf: Geen zepen meer kopen die je niet zelf minimaal als sample hebt geroken..] en ja dat laatste gaat nog steeds over die Wintergreen, vanochtend nog even mij neus boven gehangen, en na langdurige behandeling (met de geuren van de Monarch) voor het aangedane trauma besloten dat ik m weg doe. Ik snap best dat het een UEKAZ gevalletje is, maar mijn reukvermogen dreigde de koffers te pakken
 11. Ik heb de TOBS Sandalwood, en hoewel ik het wel aardig vind ruiken, geen wow zoals de Margaritas in the Arctic of Sherlock, dus ik wil best ruilen, maar niet voor een sandalwood, een Noble Otter Monarch of Two Kings, of een Bakerstreet oid. Met meer punch zeg maar, echt spijt dat ik de IWntergreen heb genomen ipv de Monarch, die geur triggerd iets bij mij, vind ik heeeeel lekker
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.