Ga naar inhoud

WilcoRoos

Gouden donateur
 • Aantal items

  788
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over WilcoRoos

 • Verjaardag 29-08-1960

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Wilco
 • Beroep
  In Ruste
 • Woonplaats
  Almere
 • Begonnen met klassiek scheren
  04-05-15

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

WilcoRoos's prestaties

Deskundige

Deskundige (11/18)

 • Superster
 • Eerste reactie
 • Meewerkend
 • Conversatie starter
 • Eerste week gehad

Recente badges

 1. Ik heb de OC .95 en de Scalloped .68, de laatste vind ik ronduit onprettig scheren, de OC op de uiterste rand van comfortabel, maar ik scheer met korte herhaalde bewegingen, misschien moet ik langere rustige halen gebruiken. Ook gemerkt dat de .95 oefening nodig blijft hebben, waar de Fatip een soepele moeiteloze scheerbeurt geeft (na vroeger door mij piranha genoemd te zijn, wil het met de Timeless slechts nu en dan goed lukken, oefening, ik weet het, net als de Charcoal lvl2 waar ik mij tot nog toe niet brilliant mee heb kunnen scheren, ik heb de hoek gewoon niet goed denk ik.
 2. MdC Agrumes & Fougère Potdorie, als ik de verzend mededeling eerder gezien had, was de scheerbeurt vanochtend overgeslagen, om dan bij binnenkomst direct aan de slag te kunnen
 3. Mijn enige das heeft ook last van een tikje rui, maar niet 3 haren in 1 scheerbeurt, meer een enkele in een paar beurten. Eerlijk gezegd zie ik er tegen op om nog 10 keer onprettig in te moeten zepen voor de haren voldoende opgesplitst zijn om aangenaam te voelen.
 4. Fatip LE Piccolo OC Lord Cool (2) Prep Varkentje van @Hanskoning gekregen Stirling Varen Stirling Varen AS Balm Loris So Oud 2 Rondes glad, de Cool glijd als een malle, heerlijk mesje nog steeds, ik ben benieuwd hoe lang ik hem kan gebruiken. Varkentjes, ik heb het er geloof ik niet zo mee, deze is natuurlijk nieuw, en als zodanig voelt het alsof je met een ouderwetse straatbezem borstelt, en om de een of andere reden wilde opschuimen ook al voor geen meter, wel schuim hoor, maar weinig, net genoeg voor twee rondes dus De Varen blijft onverminderd populair, en de So Oud erbij maakt een volle geur beleving, erg lekker hoor! Verdikke, nu heeft het ook geen zin om op @Hanskoning te mopperen omdat dat varkentje haren verliest, want om een dom geschil is het nu veel te stil hier (is dat normaal voor een nieuwe borstel?) Dat was me met mijn diverse syntheten nog niet overkomen! Als betrokkenen nu even sorry tegen elkaar zeggen, kunnen we weer terug naar normaal, zomaar een idee (sjezus ik dacht dat ik dit soort conflict oplossingen achter me had gelaten toen mijn kinderen de pubertijd ontgroeit waren)
 5. Ik heb geen idee hoe anderen het doen, maar ik ben lui, ik spoel de krabber af, draai hem half open, spoel nogmaals de kop, nu kan het water ook onder en boven het DE mesje komen, zodat alle zeepresten weg zijn (heet water). Daarna schud ik het geheel uit, en haal even de handdoek over het steeltje, en de kop, uit de buurt blijvend van het de mesje. Een enkele keer neem ik het hele spul apart en maak ze allen schoon met tandenborstel, een drupje afwasmiddel, en een badje in een water azijn mengsel (5% azijn). Eens per jaar of zo iets. O ja, en natuurlijk de ultrasoon reiniger.. Ps ik adviseer niet dit met carbon staal mesjes te doen
 6. Het raadsel is opgelost, wij hebben een Ring Video deurbel 2, zelfs al de 2e omdat de accu het steeds begeeft, uitgelegd dat het ding gekocht had omdat ie op een tranformator kon werken (wat nu ineens volgens de klantenservice niet meer kan) en ik met mijn Parkinson niet kleine schroefjes los en vast kan draaien (zonder uren zoet te zijn achter wederom weggerolde schroefjes aan te strompelen). Krijg ik nu met kleine bijbetaling uit coulance de Ring Pro, en dit is dus de zending daarvan, alleen niet aangekondigd, die viel nu net in mijn mailbox Raadsel opgelost
 7. Mooie collectie hoor! Waar heb je die pucks vandaan?
 8. WilcoRoos

  Drops

  Wel grappig juist die twee producten naast elkaar, dacht even dat de muggen afweer een andere verpakking van de menthol oplossing was Maar goed, citronella en aanverwanten, ja dat zijn bekende muggenafweer geuren.
 9. Geen enkel idee, het plaatsje Schkeuditz-Glesien, Germany, zegt me ook helemaal niets (de enige informatie over waar het pakket zijn reis begon) en op Google Maps zit er (bij Leipzig) geen enkele bedrijfsnaam die een belletje doet rinkelen, kan ook niet dat ding van Marktplaats zijn toch? Dan had ik wel al een betaalverzoek gehad denk ik. Het is een raadsel Erg irritant dat de afzender nergens vermeld word.
 10. Argg, ik word vast dement! Ik was vanochtend mijn email aan het doorspitten, zit daar een verzendbericht van UPS vanuit Duitsland bij??? Lang rond geroerd in de grijze drab die mijn brein placht te zijn, maar behalve Amazon.de (en die zijn binnen) heb ik de laatste maand geen aankopen in Duitsland gedaan.. Denk ik. Ook mijn Paypal en Bankrekening laten geen aankopen zien, ik begrijp er geen bal van? Maar goed morgen zou het binnen moeten komen, ik ben erg benieuwd. Althans, als het morgen komt, het is ten slotte UPS, de verzend organisatie met meer gaten in hun verzendingen als in mijn arme hersenpan lijken rond te zwerven.
 11. Dat is voor de Australische site, ik kan me voorstellen dat de verzendkosten zomaar erg hoog zullen zijn. Ik hoopte op Aliexpress.
 12. De SE open kam is hier volop in gebruik, met beschadigd zwart chrome dus, minimaal maar voelbaar. Vernikkelt, hmm is een idee. Ik kan natuurlijk ook op zoek gaan naar een pre 2011 Mühle R41 (met volledig open kam). @MarcelVan Joris heb ik nog nooit gehoord. Intrigerend..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.