Ga naar inhoud

WilcoRoos

Gouden donateur
 • Aantal items

  349
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over WilcoRoos

 • Titel
  Astra Groen
 • Verjaardag 29-08-1960

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Wilco
 • Beroep
  In Ruste
 • Woonplaats
  Almere
 • Begonnen met klassiek scheren
  04-05-15

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Chiseled Face Sherlock Artisan Shaving Soap, 4oz Lather Bros. Amoroso Artisan Shaving Soap, 4oz - Limited Edition Lather Bros. Amoroso Artisan Aftershave Balm, 4oz - Limited Edition Ik kon het niet laten..
 2. WilcoRoos

  Gold dollar 208

  Betaling gedaan 👍
 3. Omdat ik bij een barbier een startset gekocht heb (Tobs Sandlewood, Mühle 89R 10x Feather @ Mühle aluinblok) en je doet eeuwig met zo'n blok.
 4. Timeless Scalloped 0.95mm blade gap Dusy Klar Kabinett Il Ceppo Syntheet houten opschuim kommetje Mühle Aluin blok aan koordje Van der Lovett Sailors Blend Aftershave Balm (VEEL) Oi oi oi, dit ding is angstaanjagend, zelfs nu ik de Fatip niet eng meer vind, is deze duidelijk iets waar ik veel mee moet oefenen en aan moet wennen, zodra de financiën het toelaten een niet open .68 versie basisplaat aanschaffen om ook wat minder bloeddorstig te kunnen scheren 1 keer is geen keer, dus tja, enkel een voorlopige beoordeling, ik vond de Fatip na de 89R ook extreem, maar nu heel gewoon. @Hanskoning zijn voorspelling is wel zo ongeveer uitgekomen, diverse bloedbaantjes, zelfs met voorzichtig gebruik, korte snelle krabjes is duidelijk niet de manier om dit monster te gebruiken, de andere kant van mijn gezicht heb ik lange langzame halen gedaan, BBS en geen bloedplas, ja ja, maar ATG was errr een hele beleving, en neen, een derde ronde XTG was er niet bij, ehbo wel in de vorm van een aluin blok en heel koud water. @Kingjack De Dusy Klar Kabinett is geweldig, ruikt lekker, al is wel wat subtiel vergeleken met mijn andere geuren.
 5. 😱 Wat overdreven dacht ik stiekem, en ben m meteen gaan proberen, luisteren naar mensen die het echt weten moet ten slotte ook proefondervindelijk vastgesteld worden!
 6. Hanteren als de Fatip open kam dus, ja ja, komt in orde
 7. Ik heb net mijn voltallige krabber bezit (minus de nieuwe aankoop) deze behandeling Grote Beurt gegeven, wel met de lage % waarde van natuur(schoonmaak)azijn en maar 5 minuten er in laten staan (een krabber in satijn uitvoering). De opmerking van @Harkos dat het Triton mesje langer mee moest gaan deden mij de krabbers beter inspecteren, maar nu met bril op, wat ik meestentijds des ochtends nog niet gedaan heb. Een witte vettige waas bedekte veel van de krabbers, en bij de QShave was dat vooral in de kop, alwaar de overlappende 'klem' niet goed op zijn plek viel. Oi 😱 niet gedacht dat het zo snel zo erg zou zijn! Het geheel blinkt je nu weer tegemoet, en frequentere inspecties (met bril) zullen ingelast worden Wel heb ik alle (niet nieuwe) mesjes ook geofferd aan de goden van het depot bakje, morgen eens ervaren of een blinkende krabber met gloednieuw mesje erg veel verschil maakt Algemeen advies na dit debacle, regelmatig onderhoud is dringend noodzakelijk 😅
 8. Pakketje van @Kingjack binnen, hoofdaankoop de Timeless kop, heel nieuwsgierig naar de zeep, en ook het varkensharen borsteltje, nog nooit mee geschoren, zal me moeten inlezen hoe deze te behandelen. Ook de Kai mesjes zijn zeer welkom, die had ik nog niet in mijn 'probeer' collectie, de Rapira's in de vorm van de Platina Lux kende ik al, de andere uitvoeringen nog niet, de Shapu blades ken ik helemaal niet, zat om te proberen dus met de Timeless!
 9. Deze krabber heeft nog geen problemen gegeven ik zal hem eens een grondige schoonmaak beurt geven, maar evenzogoed vertrouw ik dit specifieke mesje na deze ronde niet meer.
 10. Qshave Futur kloon (3) Triton R3 (4) DScosmetics Syntheet Houten opschuim kommetje Chiseled Face - Sherlock Van Der Lovett After-shave Balm Sailors Blend 4711 Acqua Colonia Vetyver&Bergamot Heel matige scheerbeurt, geen idee wat er precies aan de hand is, maar het mesje lijkt over de huid te stuiteren, erg onplezierig, het resultaat is dan ook matig, ik denk dat ik de Triton eens snel ga vervangen, ik denk met een Voskhod. De kleine DScosmetic is een prima schuimklopper, net als zijn grote broer, alhoewel het opschuim kommetje wel flink verschil maakt. De Sherlock bevalt me heel erg goed, eens kijken wat er verder van is, en een toekomstige bestelling in elkaar puzzelen. De 4711 Acqua Colonia bevalt goed, steeds beter zelfs, wat maar weer bewijst dat je met luchtjes van zeep, AS, ASB of EDT danwel parfum niet over een geur nacht ijs moet gaan
 11. Een RazoRock Game Changer .84-P, omdat ik zo nodig die barberpole als handvat wil 😕
 12. @Nienke Wanneer gaan we meer NOM kwastjes op de site zien? Er staan er nog maar 3
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.