Ga naar inhoud

Niek

Lid
 • Aantal items

  33
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

351 profielweergaven
 1. Die alcohol ?? Tast die kunststof aan ??
 2. Fitjar kun je ook gewoon in Nederland kopen.
 3. Inderdaad.... Het is een kwartet dat moet kloppen: jijzelf, krabber, mesje, scheerzeep / creme. De laatste twee kun je van volgorde wisselen.
 4. En besteld Ik verwacht je eind van de week te kunnen berichten of het bevalt :-))
 5. Niek

  Yaqi Club

  Dank voor je reactie mbt de krabbers. Inmiddels had ik een topic geopend mbt de Yaqikrabbers.
 6. Niek

  Yaqi safety razors

  Lees het ook graag.
 7. Niek

  Yaqi safety razors

  Dank je wel alvast !
 8. Niek

  Yaqi safety razors

  Ik kwam recentelijk het merk Yaqi tegen als safety razor. Ben op de site gaan snuffelen en ze maken op mij best wel een goede indruk. https://www.yaqishaving.com.au/?utm_source=YAQI+Shaving&utm_campaign=91fe024ad9-AUTOMATION__1&utm_medium=email&utm_term=0_fbca3523c9-91fe024ad9-102687987&goal=0_fbca3523c9-91fe024ad9-102687987&mc_cid=91fe024ad9&mc_eid=10915ee45f Mijn vraag aan het forum met veel ervaren scheerders.......... heeft iemand ervaring met deze razors ?? Alvast bedankt voor de ervaringen ..
 9. Niek

  Yaqi Club

  Hele mooie kwasten dat zeer zeker. Ik ben op de site van Yaqi wezen snuffelen maar ik zag dat ze ook safety razors hebben. Maar daar lees ik hier niks over. Heeft dat een reden ??
 10. Ik heb enkele maanden geleden de voorraad die ze nog hadden (7 blikken) allemaal gekocht. Omdat de Etos in Best er mee ophield om (Hawkins & Brimble te verkopen. Het eerste blik was 50% korting en de andere 70%. Ook gelijk twee kwasten die ze nog hadden gekocht met ... inderdaad.... vergelijkbare kortingen Andere Etos winkels verkopen het nog gewoon. Ik vind dat hele fijne scheercreme en de kwasten vind ik ook niks mis mee
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.