Ga naar inhoud

Darth Vader

Lid
 • Aantal items

  82
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Darth Vader

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  ex Operator
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-07-78

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Niet alle buitenlandse trackingcodes worden tegenwoordig omgezet naar 3s codes.
 2. Vreemd, normaal staat er een tijd vak bij
 3. Bij de DA een Proraso / Omega varken voor €12,95, geen idee of iedere DA ze verkoopt aangezien ze niet op internet staan of dat het een idee van de lokale shop is.
 4. Je kan hier eens kijken. https://www.ybmc.nl/product/aluminium-potjes-lege-cosmetica-creme-zalf-balsem-verpakking-blik/ Lege Nivea creme bakjes zijn er ook geschikt voor
 5. DA heeft de Proraso Omega voor €12,95 is een fijne kwast
 6. Darth Vader

  Voorstellen

  Tussen 2 cheerbeurten in draai ik hem een beetje los en spoel hem goed uit. Bij het wisselen van een mesje maak ik hem uitgebreider schoon.
 7. Hoezo? Gaf tie teveel aan Soehle is trouwens ook nog steeds een prima merk
 8. Zijn dit de zeep en aftershave die pas via de inkoopaktie besteld is? Zijn ze dan al zo snel binnen of mis ik een paar dagen?
 9. Collega van me heeft Lea classic (met houten bowl) voor me meegenomen. Meer dan de helft goedkoper dan bij de paar webshops die het verkopen.
 10. Barbiere di Figaro, ook nederlands Man and Shaving, ook nederlands Zoals Sjeekspier al zei : what's in a name
 11. Zag een tijd geleden ergens een topic / post over scheerzeep dat bv de vermelding van de ingrediënten veranderd was. Stoffen die eerst niet vermeld hoefden te worden moeten dat tegenwoordig wel. Wat betreft scheren, zowel de "oude" als de "nieuwe" origineel werken het zelfde. Extra fris scheert net goed / slecht, wat je wilt ruikt alleen iets "frisser"
 12. Nooit gehad. Begonnen met een Gilette TTO, daarna carts, sinds vorig jaar december weer safety razors. Mss tijd om er een EJ bij te nemen
 13. Er zijn meer zaken online en offline waar je de oude verpakking nog kan kopen.
 14. @Barbiere di Figaro beetje vreemd, produkt afkraken wat u zelf verkoopt.
 15. De gewone nieuwe verpakking werkt nog hetzelfde als de oude verpakking. De extra fris schuimt in een kommetje wat moeilijker op en ruikt iets meer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.