Ga naar inhoud

Darth Vader

Lid
 • Aantal items

  42
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Darth Vader

 • Titel
  Gillette Sensor

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  ex Operator
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-07-78

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ligt er dan wel aan wat de oud ijzer prijs is
 2. Heeft er iemand ervaring met de Supermax stainless mesjes? Voordeligscheren.nl heeft nl een mooie (denk ik) aanbieding. 100 mesjes voor €7,50 gratis verzending https://www.voordeligscheren.nl/supermax-scheermesjes-100st 200 mesjes voor €9,95 gratis verzending https://www.voordeligscheren.nl/supermax-scheermesjes-plat-stainless-20-x-10-mesjes Bvhd.
 3. @WilcoRoos @Robert79 open en gesloten kam voor dat geld volgens de beschrijving
 4. Darth Vader

  Blade bank

  Dan heb je niet veel aan, je zal er maar mee van de badkamer naar de grijze bak lopen en halverwege valt de bodem er uit.
 5. Darth Vader

  Blade bank

  Een oplossing Rockwell heeft ook zo'n containertje, die is her te gebruiken Bij Amazon zijn ook containertjes als Feather en Rockwell te koop zonder merk. En Mühle heeft er ook nog 1, iets meer dan €20 en niet her te gebruiken En dan zijn er nog de merken mesjes waar de mesjes in een plastic doosje zitten met aan de achterkant ruimte voor de oude mesjes. Mogelijkheden zat, maar soms is het leuker zelf wat te fröbelen 😎
 6. Kwestie van de juiste zoekterm gebruiken https://duckduckgo.com/?q=pils+safety+razor&t=lm&ia=web
 7. Darth Vader

  Blade bank

  Precies, bovenop de fles naast het tuitje waar de dop op zit.
 8. Vreemde opmerking. Als ik bij de AH iets uit het schap pak van bv €10 en bij de kassa opeens €30 moet afrekenen zit er iets niet goed. Ik heb hem nu dus maar ergens anders gekocht.
 9. Darth Vader

  Blade bank

  Met een mesje een gleuf maken bovenin. Hoef je niet iedere keer de dop eraf te halen en de kans dat je je in de vingers snijd is een stuk kleiner.
 10. Darth Vader

  Blade bank

  Een leeg bier blik(je), met een ander merk gaat het uiteraard ook Muurhouder is een bekerhouder
 11. Tijdens het afrekenen ging hij idd weer van €0,00 naar €59,95
 12. Darth Vader

  Leresche

  Als je in de buurt van een rechtbank woont zou je kunnen vragen of ze het daar even door de scanner laten gaan bij de ingangs controle. Sommige dienders zijn best wel schappelijk. En dan maar hopen dat er geen wapen in zit 😉😎
 13. Vandaag het spotgoedkope Wilkinson krabbertje maar gelijk geprobeerd. krabber : Wilkinson Classic mesje : Wilkinson zeep : De Vergulde Hand kwast : Mühle das as : De Vergulde Hand balsem Na 1 pass al gladder dan met mijn Mach 3 2 passen gedaan Krabber valt niet tegen voor zo'n budget apparaat.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.