Ga naar inhoud

Kitchen

Lid
 • Aantal items

  332
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kitchen

 • Titel
  Astra Groen

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Nelis
 • Beroep
  Gebittenmonteur
 • Woonplaats
  West Betuwe
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Proraso Omega varken Mkeramiek kom TGS Lemon mint Grelot 355 6/8 Osma aluin TGS as parfum Mijn vaderdag kado gelijk ingezet. Lekkere geurende zeep, citroen en munt en een houtige ondertoon (ceder?). Opkloppen kost geen moeite, schuimpieken tot het plafond. In 3 gangen beetje rommelig eindresultaat. Het kan veel gladder. Ook een flink strak droog gevoel op het gelaat na het scheren. Of dat nou alleen aan de zeep toe te schrijven is? Zal em de komende tijd eens wat vaker inzetten want ik vind hem wel erg lekker ruiken.
 2. Ik las een beoordeling op etsy van @koenfucius van deze zepen, maar die was niet louter positief. Althans niet dezelfde jubel en hosanna die ik proef in uw omschrijving van de zeep. Dat heeft me in tweestrijd gebracht. Ik weet dus niet of ik benieuwd ben.... Wellicht is het oordeel bijgesteld aangezien het een beoordeling betrof van een jaar geleden? Daar ben ik dan wel weer benieuwd naar.
 3. Heeft met overdrijven niets van doen. Is een kwestie van ethiek... Ook hier in de keramische kom. Was mijn eerste zeep die ik aanschafte, bij Paul Kox.
 4. Kitchen

  nieuwe strop

  Kun je omschrijven hoe je dat voelt?
 5. Kitchen

  nieuwe strop

  Ik ga dit draadje met interesse volgen...
 6. Klassiek gevalletje UEKAZ
 7. Half juni....het schiet al op👍
 8. The Fools Pass... Ik doe het niet. Vind het eigenlijk niet nodig. De irritatie die het mij oplevert weegt niet op tegen het ‘genot’ van een gladde bovenlip.
 9. Als je twee weken niet vertoeft in het 'waar zit je op te wachten' topic heb je een week erna die bril
 10. Op vaderdag. Krijg net een pakketje binnen van de vrienden uit Zwolle. Geadresseerd aan mij, want bezorgd op mijn werk, maar natuurlijk bedoeld voor zondag aanstaande. Wel geïnstrueerd niks open te maken uiteraard op straffe van ontmanning.
 11. Huisgemaakte voorscheer olie Omega varken Mkeramiek kom Stirling Arkadia (sample) Gold dollar (Tony’s #5) Osma aluin DVH asb Verrassend goede scheerbeurt, geloof dat ik me niet eerder zo glad geschoren heb met open mes in de plusminus 50 keer dat ik het mes opgepakt heb. Oefening en geduld werpen hun vruchten steeds vaker af.
 12. Toevallig dat ‘bizar unieke scheermes’ waaraan ik eerder in een ander topic refereerde?
 13. Kitchen

  Famex

  Er staat momenteel een Leresche op marktplaats met een vergelijkbare kooiconstructie, althans het zit in een Leresche doosje.
 14. Daar zit ik nog net niet aan😊
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.