Ga naar inhoud

Kitchen

Lid
 • Aantal items

  239
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kitchen

 • Titel
  Vergulde Hand

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Nelis
 • Beroep
  Gebittenmonteur
 • Woonplaats
  West Betuwe
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Kun je afvragen of je mes dan uberhaupt wel scherp genoeg (lees: scheergereed) was als je na 2 weken reeds het idee hebt dat je moet slijpen. Mocht Tony bereid zijn om je mes te slijpen zou ik dat zeker doen.
 2. Zin gemaakt. Yaqi Timberwolf 26mm Van der Lovett Royal Orange MKeramiek kom Robuso 4712 Osma aluin DVH asb Merk dat mn linkerhand techniek beter wordt. Volhouden loont! Fijn mes die Robuso. Zeep is zeer prima hoewel deze een wat opdrogend gevoel achterlaat op het gelaat. Geur vind ik lekker. Niet overheersend, zou wel wat meer mogen zijn. Irritatie en schadevrij 3 gangen beurt.
 3. Proraso groen pre shave Omega varken Mkeramiek kom MB Grapefruit Ice Boland Liége 46 1/4 Osma aluin DVH asb Alcolado Glacial Besloten om een koude scheerbeurt te doen. De Omega is nog erg nieuw, die heeft nog wel een aantal beurten nodig voordat ie wat soepeler gaat worden. In 3 gangen schade,- en irritatievrije scheerbeurt. Het koude scheren bevalt me wel. Kan niet zeggen of het beter is dan warm, maar ik vind het wel lekker. Weer een variabele om mee te experimenteren.
 4. Kitchen

  Spaanse zeep

  Binnenkort vertrekt er familie naar Mallorca en ik vroeg me af of iemand kan vertellen wat er zoal wordt aangeboden in de supermarkt aldaar? LaToja en Lea vermoed ik?
 5. Ik vermoedde al dat jij hem had. Marktplaats toch? Fraaie schuimschep
 6. Hebben ze die heetgestookt ofzo?
 7. Kitchen

  bloed stelpen

  Cyanoacrylaat! Topspul…..'lijmt huid en oogleden in seconden aan elkaar'. Brandt wel een beetje (spreek uit ervaring). Als ik me niet vergis is dat ooit ook ontwikkeld voor medische toepassing, maar ik hoop het nooit nodig te hebben in mn gezicht.
 8. TFS Arancio amaro Omega varken MKeramiek kom Grelot 355 6/8 Osma aluin DVH asb Fijne scheerbeurt. Topschuim van de TFS. Met dit mes valt het op dat tijdens het scheren het lijkt alsof je veel irritatie aan het veroorzaken bent, maar na 3 gangen blijkt die zorg ongegrond. Geringe aluinprik.
 9. Kitchen

  bloed stelpen

  Is dat dat tubetje met die transparante gel? Ik heb nooit echt gesnapt hoe dat moet werken. Heb het een aantal keer nodig gehad maar was er niet echt kapot van. Misschien gebruik ik het verkeerd, maar mijn Italiaans is dan ook niet zo best.
 10. Kitchen

  Even voorstellen...

  En ook namens mij.....welkom
 11. Ik gok dat je nooit last hebt van een verstopte neus Wat betreft de inkoopactie, ikzelf gebruik het ook alleen heb ik sinds oktober 2018 een 100ml potje waarvan ik nog niet 25% opgesmeerd heb, dus ben ik voorlopig voorzien. Tis wel een flinke korting bij Amazon, dat staat buiten kijf.
 12. 1,2 liter preshave. Daar overleef je een nucleaire winter mee!
 13. Heel fraai! Lichte scales vind ik sowieso mooi.
 14. Maken we er een poll van? Ik zeg optie 2, de onderste foto. Daar wordt het mes als het ware opgevangen door de spine op de scales.
 15. In navolging van en geinspireerd door hanskoning. Proraso groen pre shave Proraso groen (incl. glycerine) Omega varken Mkeramiek kom Puma 443 Osma aluin Proraso groen pre shave en Nivea asb Weer met koud water geschoren. Dat icm de groene proraso gaf een lekkere frisse kop. In 3 gangen een fijn resultaat. Wat een fijn mes is die recentelijk verworven Puma. Zeer comfortabel mes. Ik heb het idee dat de glycerine ervoor zorgt dat de zeep minder snel opdroogt op het gezicht. Het vochtinbrengende aspect ervan kon ik niet direct opmerken, maar het gevoel na het scheren was erg goed. Zeker geen trekkerige bedoeling. Dat is dan misschien al voldoende bewijs dat het werkt... Ik hou het erin voorlopig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.