Ga naar inhoud

Kitchen

Lid
 • Aantal items

  152
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kitchen

 • Titel
  Vergulde Hand

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Nelis
 • Beroep
  Gebittenmonteur
 • Woonplaats
  West Betuwe
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bij barbiere di figaro hebben ze ze ook, maar dan alleen voor de 400ml Floid. Laat ik die nou niet hebben
 2. Denk dat ik even wacht tot de nieuwe varianten beschikbaar zijn. Als hij de nieuwe zelf 'far better' noemt, wie ben ik dan om dat in twijfel te trekken?
 3. Heb ook eens zitten kijken op Etsy. Hij heeft momenteel alleen de EVE variant(iemand die geprobeerd?) op voorraad, maar daar komt verandering in begrijp ik? Ik vind het wel interressant. Tallow en buffelmelk. Ik ga het in de gaten houden.
 4. Een (zeldzame) ochtendscheerbeurt voor mij. Het ochtendritueel met 2 kinderen wiens ontbijt en schoollunch moest worden gemaakt weerhield mij ervan om het open mes ter hand te nemen dus mijn heil gezocht in een krabber. -Parker76r met Lord mesje -TFS Mattino -Omega Proraso varken -TFS Tobacco Verde asb -Floid mentolado vigoroso In 3 gangen glad zat. Zeep is weer prima zoals te verwachten van TFS. Het mesje is op. Begon wat te trekken dus die is weg. DFS met geringe irritatie. De volgende keer weer met het open mes. De Otto Busch met roomwitte scales is aan de beurt. De zeep wordt de MWF weer eens een keer denk ik. Ik kijk er nu al weer naar uit. Gaaf, zo'n blaasbalg...
 5. Omega 10108 varken TFS Tobacco Verde Parker 76r met Egyptisch Lord mesje (4) Osma aluin TFS Tobacco Verde asb Toefje Floid in de nek Sinds lange tijd weer eens een krabber gebruikt ivm tijdgebrek. Opschuimen met de nieuwe kwast ging probleemloos, klein beetje biggenlucht, maar dat verdween naar de achtergrond toen de Tobacco Verde begon te schuimen. Fijne scheerbeurt in 3 gangen met wat afwerking erna. Ondanks dat ik me de afgelopen 15 keer met open mes heb geschoren valt dit niet tegen. Open mes is leuker, maar dit is sneller. BBS, dat lukt me met het open mes nog niet, maar toch voelt het een beetje als vreemdgaan...
 6. Kitchen

  Chinees dassenhaar

  Hoe zit dat met varkenshaar in dezen? Wordt dat geschoren? Iemand die dat weet?
 7. Doosje uit Zwolle gearriveerd 1 voor mezelf, 1 voor collega, 1 voor mijn neef incl. asb. Nou vooruit, ik ook een asb[emoji4] Beetje het scheergeloof verspreiden
 8. @Tony Van harte gefeliciteerd! En hoe kan het ook anders wederom een fraai mes.
 9. Hete handdoek 3x Kox dashaar Wars klassiek creme Grelot 355 6/8 Osma aluin Nivea sensitive asb Nieuw verworven Wars voor het eerst gebruikt. Ik vind het lekker. Kan niet anders zeggen. Fijne ‘ouderwetsche’ geur. Het was even zoeken naar de verhouding creme/water maar eenmaal gevonden prettig lobbig schuim. Voor cremes gebruik ik altijd dezelfde Kox huismerk dashaar. Eigenlijk omdat ik deze bij harde zepen slecht geladen krijg door het gebrek aan ruggengraat van de kwast. Dus dan maar voor cremes gebruiken. Is niet echt een topper...misschien toch eens een keer een ‘echte’ das. De Grelot doet gewoon wat ie moet doen in 3 gangen, het Osma blok zei dat het goed was. Nivea asb om het af te maken. Irritatie vrije DFS.
 10. 😄 Mijn wederhelft komt gewoon uit de regio Zuid-Holland. Ik heb de cremes via de schoonmoeder van mijn collega gekregen. Ik heb net de wars gebruikt. Lekker cremetje, zowel geur als eigenschappen.
 11. Mjah, toch wel. Wat ik zo uit de tube ruik. Geen idee hoe het is in de kom of de kin, maar vooralsnog erg lekker. We gaan het beleven. Ik meen trouwens laatst hier te hebben gelezen dat deze erg veel weg heeft van DR Harris' Arlington. Laat ik die nu ook in mijn bezit hebben dus ik ga eens vergelijkend snuffelen vanavond.
 12. Een doosje uit het Zwolsche van de scheervrienden van Barbiere di Figaro.
 13. Zeer binnenkort worden het er 4 daar ik een Omega varken mag verwelkomen
 14. De Poolse cremes zijn binnen. Met dank aan de schoonmoeder van mijn collega[emoji4]. Vanavond maar eens gaan smeren, vooral de Wars ruikt erg lekker.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.