Ga naar inhoud

Kitchen

Lid
 • Aantal items

  446
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Nelis
 • Beroep
  Gebittenmonteur
 • Woonplaats
  West Betuwe
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70

Recente bezoekers van dit profiel

472 profielweergaven
 1. Kitchen

  Razorock

  Prima zeep, althans diegene die ik heb (blue barbershop). Vergelijkbaar met TFS, Kun je gerust bestellen, val je geen buil aan.
 2. Kitchen

  Jan's Bay Rum

  Even een oud topic afstoffen, maar heeft iemand een tip om aan de Bay St. Thomas (Pimenta racemosa) bladeren te komen? Ik heb geen Facebook en Peter Goossens ken ik ook al niet...en Google levert ook al niet veel op....
 3. Nee klopt, dat doet mij vermoeden dat de veranderingen op zich minimaal zijn. anders lijkt het me dat ze wel een hoge toren opzoeken om het daarvan af te blazen.
 4. Als ik het goed begrepen heb staat er op de nieuwe verpakkingen 'super formula"
 5. Weet iemand toevallig al iets over de nieuwe Proraso receptuur? @Barbiere di Figaro wellicht? Ik las dat de verpakkingen van pre-shaves, cremes en zepen een facelift hebben gehad en dat de recepturen op een aantal punten veranderd zijn.
 6. Kitchen

  Saponificio Varesino

  Eens. Heb ik van jou @Dajd94 niet eens de Tundra Arctica en Stella Alpina overgenomen? Ik vind ze heerlijk! Gister nog gebruikt.
 7. Soo, das vlot. Ik heb op dezelfde dag besteld, maar nog niks. Effe afwachten nog... Mooie kwasten overigens.
 8. Kitchen

  glad en comfortabel

  Zelfde hier, atg onder de kin/kaak is voor mij met open mes een hele uitdaging. Eerlijk gezegd heb ik met open mes nog nooit een BBS voor elkaar gekregen. Ja, op enkele plekken wel, maar nooit overal. Altijd wel enkele plekjes die ik nooit helemaal in alle richtingen glad krijg. Visueel en wtg prima glad, maar als je gaat voelen altijd nog wel wat 'microstoppels', voornamelijk atg. Ik vind dat prima overigens. Ik merk trouwens daarbij dat het ene of andere mes ook wat uitmaakt. Misschien ook de zeep/mes combi? Met een DE lukt dat gewoon beter met een gladder resultaat, maar hee....een open mes is veel leuker!
 9. Kitchen

  Vette strop?

  Zelfde hier. Voor het scheren zeker 70-80 keer op het leer. Na het scheren, mes volledig drogen met een tissue, ook tussen de scales en dan 20 keer linnen en 20 keer leer en weer terug het laatje in. Ook wat @Tony zegt, voor iedere stropbeurt met de palm van mijn hand en/of met mijn onderarm het leer inwrijven.
 10. Nadat mijn (nog bijna volle) Clubman haarshampoo per ongeluk is achtergebleven in een zwembad afgelopen weekend, een nieuwe besteld bij @Barbiere di Figaro. Om het verdriet van het verlies iets draaglijker te maken ook een pot TFS Granducato Toscano erbij gedaan. Afgaande op reviews en de bekende TFS kwaliteit kan het niet anders dan een schot in de roos zijn, deze zeep. De shampoo is dat ook trouwens! Maar dat is een ander forum.
 11. Kitchen

  Sample opschuimen

  Ken je die bakjes waar je sambal in krijgt bij de Chinees? Schuimt lastig op hoor...
 12. Kitchen

  Sample opschuimen

  Ik heb er geruime tijd 1 van M Keramiek.Werkt top.
 13. Kitchen

  Ledenstatistieken

  Mijn oog valt net op de kolom van de ledenstatistieken. Meeste online donderdag om 02:20?? Maar liefst 1004 leden van de 1103 online, om half drie 's nachts? Heb ik wat gemist?
 14. Of de geur overeenkomt weet ik niet, maar de Tobacco Verde van TFS is een erg lekkere, maar vooral ook goede scheerzeep. Die heeft zeker goede glijeigenschappen en een topkwaliteit schuim.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.