Ga naar inhoud

RolfMetHaar

Gouden donateur
 • Aantal items

  490
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over RolfMetHaar

 • Verjaardag 23-12-1981

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Rolf
 • Beroep
  Software design engineer
 • Woonplaats
  Oss
 • Begonnen met klassiek scheren
  28-09-18

Recente bezoekers van dit profiel

237 profielweergaven
 1. Filarmonica novodur 12 Pa's varkenskwast Elly's wondershop baltic breeze Clubman aftershave lotion Tfs crazy sandalwood asb . Zo mogen ze elke dag zijn. De fili maakt zonder moeite korte metten van 4 dagen baardgroei. 2,5 gang was genoeg voor een babybillen glad resultaat. Fijne zondag allemaal!
 2. Goed verhaal hoor, kan ie niet weigeren toch [emoji6]
 3. ik heb zelf nooit eerder met een 8000 geslepen, maar volgens mij moet die niet knarsen toch? ik hoor een hoop geschraap, veel meer dan met de 1000 steen.
 4. RolfMetHaar

  Opschuimen op zeep

  Heb ik tot nu toe niet ervaren
 5. RolfMetHaar

  Opschuimen op zeep

  Zeker even laten drogen met de deksel eraf. Anders, zeker als je de zeep regelmatig gebruikt, wordt hij steeds vochtiger. Ik laat hem meestal een dagje zonder deksel staan
 6. Mooi setje, enne, ik ben nog voor je in de rij [emoji16]
 7. Belangrijkste les die ik hier uit heb gehaald is, een dassenhaar kwast moet je niet om de dag gebruiken, hij heeft meer tijd nodig om te drogen, anders blijft hij nat en gaat hij stinken / rotten. Zal ook voor varkens en paarden gelden tot een bepaalde hoogte. Legitieme reden om een extra kwast aan te schaffen [emoji6]
 8. Astra groen of blauw? Voor mij gaat deze krabber het beste met een voskhod
 9. Hmm ging er even van uit dat je er al één had? Maar top ding, blij dat ik beide platen heb [emoji6]
 10. Razorock gamechanger 0.68p met feather (3) Pa's varkenskwast Elly's wondershop promenade de poirot Clubman aftershave lotion Stirling varen asb Niet de beste beurt. Feather is gewoon wat te rauw voor mij. De zeep is te zoet voor mij, fristi met rozen. Van de Elly's zepen vind ik dit de minste, masr hij scheert, net als de anderen, heerlijk. Fijne avond!
 11. Geprobeerd, flink met een oud mes aan de gang geweest. Het lijkt niet veel uit te maken. De eerste foto is dus na de 8000 de 2e na de 1000. Misschien niet zo duidelijk maar na de 1000 is de snede duidelijk gladder. Dat lijkt mij niet te kloppen
 12. Thanks, ik zat hier ook al aan te denken, misschien moet eerst het eerste grove laagje er af. Staat niets over in de kleine handleiding die erbij zat. Zal vanavond eens met een oud mes aan de gang gaan om te zorgen dat ik inderdaad het eerste laagje staff heb.
 13. Heb je ook een 1000? En voelt die dan gladder aan dan de 8000?
 14. Dank voor de tip Tony, dit is hoe ik hem heb gebruikt. Hij lijkt meer water door te laten dan de naniwa, daar blijft echt een laagje op liggen, de wusthof moet ik meer nathouden inderdaad.
 15. RolfMetHaar

  Heb ik de juiste slijpsteen

  Al een aantal jaar gebruik ik een naniwa 120/1000 om mijn keukenmessen mee te slijpen. Dat ging eigenlijk altijd prima. Messen werden goed scherp. Nu heb ik een zakmes dat ik dus ook wilde slijpen, maar die kreeg ik maar niet scherp. Dus een extra steen besteld, misschien moet hij gewoon wat fijner geslepen worden. Dus een wusthof 3000 / 8000 erbij. Nu lijkt of de 8000 zelfs grover is dan de 1000 op de naniwa. Als ik mijn mes over de naniwa 1000 haal krijg ik een behoorlijk glimmend resultaat. Met de 8000 van wusthof krijg ik een egaal maar dof resultaat. De naniwa 1000 is dus de rode, blauw is 3000 en wit 8000 De witte voelt ook gewoon grover aan dan de rode, de rode is wel zachter dan de witte Klopt dit wel? Ik heb het idee dat de rode veel fijner is dan de witte
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.