Ga naar inhoud

RolfMetHaar

Lid
 • Aantal items

  212
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over RolfMetHaar

 • Titel
  Vergulde Hand
 • Verjaardag 23-12-1981

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Rolf
 • Beroep
  Software design engineer
 • Woonplaats
  Oss
 • Begonnen met klassiek scheren
  28-09-18

Recente bezoekers van dit profiel

78 profielweergaven
 1. Merkur 37c met voskhod (1) Pa's varkenskwast Proraso pre shave red Haslinger aloë Vera met bergamot en lavendel Nivea sensitive asb Na een paar keer met het open mes bezig te zijn geweest heb ik denk ik weer geleerd het lekker rustig aan te doen. Rustig aangedaan, niet teveel druk, dan scheert deze krabber erg prettig. Tikkie irritatie, maar wel super glad. Fijne avond!
 2. De webshop waar mijn vrouw de shampoo haalt blijkt ook wat scheer gerelateerde artikelen te verkopen. De bodem van beide flesjes van mijn ASB zijn in zicht dus een flesje proraso Wood and Spice besteld.
 3. Welkom, onder je neus ligt een beetje aan de vorm van je neus, maar ik steek de hoek van de krabber half in mijn neusgat zeg maar, dan kan ik overal goed bij. Klinkt een beetje gek, maar anders kan ik het niet omschrijven [emoji4] Je kunt ook proberen je neus aan de kant te duwen, of omhoog zie ik ook nog wel eens iemand doen. Je moet gewoon wat proberen een dan kom je er vanzelf achter wat jou het beste werkt.
 4. Zeker waar, ik doelde eigenlijk meer op de breedte, hij is breed genoeg om gewoon recht te kunnen stroppen. En ik hoef niet op de spanning te letten.
 5. Strop van @Tony overgenomen Perfect om mee te beginnen
 6. Trud vacha HEMA kommetje Pa's varkenskwast Razorock plague doctor DVH aluin (ZV) Thayer's witch hazel TFS tabacco Verde asb Ging goed. Lichte irritatie onder de neus en 1 klein sneetje dat niet door het koude water dicht ging. En toch sneller klaar dan de vorige keer. Dan heb ik er nog 50 minuten over gedaan [emoji4] Goed werk heeft tijd nodig, en dat was het, niks vergeten en echt goed glad, nog niet BBS maar zeker DFS+ [emoji6] Fijne dag allemaal!
 7. RolfMetHaar

  Scheerbrand door aluin?

  Dat heb ik dus nooit ervaren, niet bij linkse of rechtse scharen, in mijn linker of rechter hand, wel een andere manier van gebruiken, maar beide bruikbaar met beide handen. Maar misschien ben ik daar een beetje apart in gezien ik nooit echt een voorkeur heb voor links of rechts
 8. RolfMetHaar

  Scheerbrand door aluin?

  Altijd raar gevonden dat er speciale scharen zijn voor links en rechts, kan met beide prima knippen, is maar net wat je gewend bent denk ik
 9. Tot vandaag slechts in bruikleen, maar vandaag zojuist officieel in mijn bezit [emoji4] Trud Vacha 6/8 Met dank aan @efsk En nu maar oefenen....
 10. Nog steeds niet klaar, originele ontwerp werkte niet, kwam niet goed uit de printer. Nu een ander ontwerp en een andere printer, dus wordt vervolgt nog....
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.