Ga naar inhoud

sami

Lid
 • Aantal items

  162
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb zelf goede ervaringen met synthetische kwasten tegen gunstige prijzen zoals de razorock kwasten of de yaqi kwasten
 2. Ik hoor ook niks dan goeds over de lord krabber op diverse YT kanalen en fora
 3. Hm apart @Rob Ik vermoed zo dat voor de meesten voor hoofd scheren een milde krabber juist beter en vooral comfortabeler scheert maar das enkel een sterk vermoeden zoals altijd YMMV (kan even niet op de Nederlandse term komen)
 4. Dank voor de suggestie @Johnweggo die heb ik gezien en is me wat te log en te prijzig
 5. Dank je @dhr K die had ik al gezien kommen zijn te klein en glad geen ribbels waardoor je amper ruimte hebt om de zeep op te kloppen ik heb al zoiets van bleu beards revenge maar die gebruik ik niet vanwege bovenstaande redenen
 6. Ik zag bakjes van RVS voederbakjes voor viervoeters maar helaas zijn die ook glad en niet geribbeld
 7. Goededag scheer vrienden, Ik gebruik al enige tijd geen keramiek scheerkommen meer omdat die te gevoelig zijn voor schade dus gebruik ik vaak of eigenlijk altijd een klein stevig plastic glad kommetje maar was benieuwd of iemand weet van een stevig RVS scheerkom het liefst geribbeld voor snel resultaat ik heb een rvs kom maar die is zo licht datie altijd omver valt bij het minste Dank.
 8. Ik heb exact hetzelfde nooit glad in de hals naar alle kanten al zou ik een kettingzaag gebruiken en duizend keer over dezelfde plek niet glad en irritatie dus ik neem nu ook genoegen met DFS en dat is prima het plezier is er niet minder onder
 9. Welkom op het forum, wat ook helpt is de huid elke dag te reinigen met milde cleanser zoals cetaphil en daarna te hydrateren met milde gezicht hydraterende lotion zonder parfum en uiteraard goed drinken na een paar dagen zal je een aanzienlijk verschil zien.
 10. Mooi helder en modern goed bezig Chris ?
 11. sami

  Nieuw hier!

  @rdevries welkom op het forum en er zijn inderdaad meerdere krabbers die zeer geschikt zijn om in te stappen Veel scheer plezier gewenst.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.