Ga naar inhoud

Tinboy

Lid
 • Aantal items

  32
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Tinboy

 • Titel
  Gillette Sensor

Persoonlijke informatie

 • Begonnen met klassiek scheren
  22-12-17

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @efsk Weer wat geleerd. Maar kan mij er nog steeds geen specifieke geur bij inbeelden, behalve natte bos lucht 😀. (niet negatief) Even ter verduidelijking. Mijn neus is niet al te best, kan daarom ook niet zo goed onderscheid maken tussen geuren. Behalve voor een paar minder prettige geuren, die ik altijd wel als eerste ruik 😒.
 2. Een paardenhaar kwast, ik hoooDpdat deze wat stugger is dan de syntheet. DR Harris zeepje, ter vervanging van de Proraso wit. En Proraso ASB, ben halverwege mijn huidige flesje. Plus 1 pakje Astra blauw, eens kijken of ze de meerprijs waard zijn. @Dajd94 hoe weet jij dat het naar specifiek eikenmos ruikt en niet mos van een andere boom? Klinkt wel heel specifiek 😉.
 3. Merkur 34c Lord mesje Mondial silvertip fibre Pereira Shavery zeep. Fresh up after shave (die moet op) Proraso asb wood and spice. 1 van mijn nieuw zeepjes geprobeerd. Ruikt naar sinasappel, niet helemaal mijn ding. Hij is niet overheersend, en stoor mij er niet aan. Scheren ging redelijk, maar niet brilliant. Ik geef het mesje de schuld. Deze weer eens geprobeerd en bevalt nog steeds niet, daarnaast was hij aan vervanging toe. Morgen maar eens met een nieuwe groene Astra proberen.
 4. Tinboy

  Whisky Topic

  @Tjebbe die drinkt mijn vriendin. Zelf zal ik hem niet zo snel pakken. Deze week de voorraand weer eens aan gevuld met wat ik graag standaard in de kast heb staan + iets nieuws. Glenfarclas 21 jaar. Lekere whisky op sherry vatten. Hun standaard 10 jaar vind ik te scherp, deze absolut niet. Hij is voor wanneer ik iets niet rokerigs wil, en nog goer betaalbaar voor een whisky van 21j. Writters tears. Lichte slobber whisky. Niet spannend, maar drinkt wel makkelijk weg en goedkoop. En nieuw voor in de kast. A H Riise non plus ultra very rare rum (kunnen ze niet gewoon leeftijd aangeven ipv die onzin🙄). Geen whisky, wel lekker. Erg zoet en zacht, dat is wat ik zoek in een donkere rum.
 5. Mijn 2 Pereira shavery zeepjes zijn binnen.
 6. Tinboy

  De Latrine

  Ik ben nog redelijk nieuw hier dus zal het jubileum wel gemist hebben, maar@Hanskoning @Snuff hoelang zijn jullie 2 eigenlijk al getrouwd? Moet best lang zijn, het kibbelen als een oud stel gaat jullie goed af 😉.
 7. Vind tabak rook smerig, maar heb een grote voorkeur voor rokerige whisky. Behalve Ardbeck, die dan weer net niet.
 8. Islay whisky! Lagavulin, Laproagh, etc!
 9. @Jan Zoethout mooie kom. Maare mag ik die stelling van onbreekbaar testen? Krijg bij zulke uitspaken altijd de neiging om het tegen deel te bewijzen.😈 Ik heb ook overwogen aan kickstarter mee te doen, vind hem er wel mooi en practisch uitzien. Maar heb al een kom en geen plaats in de badkamer.
 10. @Scheermonnik informatieve uitleg. Altijd leuk om te lezen. Voor mij is het redelijk abra kadabra, kan er niet zo veel mee en moet vertrouwen op de maker en testende instanties. Plus natuurlijke ingredienten zegt ook niet alles. Gaat er ook om hoe het verwerkt wordt, door verwerking kunnen die weer in iets anders omgezet worden wat schadelijk is (bv transvetten bij margerine). Ik let op wat ik koop. Hoe dichter bij de natuur (natuurlijk en minder bewerkt) beschouw ik als beter. En verder niet te veel naar de ingredientenlijst kijken, als leek kan ik er weinig over zeggen en wordt er toch alleen maar ongelukkig van. Ignorance is blis 😋. Dus @Hanskoning lekker je zeepje blijven gebruiken en niet de verpakking lezen 😉.
 11. 2 Pereira Shavery zeepjes. De Proraso gaat dit jaar nog op, de DVH en EJ zijn naar de douche verhuisd. En de DR Harris stick hou ik voor de reis kit (komt nog wel een DR Harris zeepje bij). Veel goeds gelezen over deze zeep, en ziet er interessant uit met de koolstof er in.
 12. Tinboy

  (forum)newbie

  Kan ook het scheve pad worden. En welkom.
 13. Tinboy

  Voorstellen

  Welkom. Sta er ongeveer het zelfde in. Moest goedkoper en beter kunnen, daarmee op DE uitgekomen. Goedkoper moet kunnen, wel weg blijven van krabbers met 3 cijfers in de prijs die regelmatig voorbij komen 😉.
 14. Zou het echt niet weten Samen met deze 2 zit ik pas op mijn 4de zeepje, en zover zit ik er nog niet in. Wel interessant detail. Weet ik weet ik moet vermijden 😉.
 15. Edwin Jagger Sandalwood en DVH. Ik heb de EJ toch maar door geschoven naar de douche hoek. Voor mij scheert hij gewoon slecht en niet comfortabel. Gaat er niet meer komen. Zoveel horror verhalen gelezen over DVH, dat mijn nieuwsgierigheid mij er toe aan heeft gezet om er een potje van te kopen (ik verveelde mij in de rij bij de Kruidvat). Het heeft de verwachting over troffen, rond uit slecht😁. Hij prikte zelfs voor ik begon met scheren, geen idee waar dat door komt. Deze is ook naar de douche verhuist. Hiermee heb ik wel een goede basis gelegd om andere zeepjes mee te beoordelen. Zeg maar de 0 en 1 lijn bij een schaal van 1 tot 10 😉.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.