Ga naar inhoud

Tinboy

Lid
 • Aantal items

  75
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Tinboy

 • Titel
  Vergulde Hand

Persoonlijke informatie

 • Begonnen met klassiek scheren
  22-12-17

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Tinboy

  Even voorstellen

  Voor de komma. Anders blijft er niet zoveel over.
 2. Mijn truukje is de krabber onder +/- 45° vanaf horizontaal (niet de hoek van het mesje op de huid, maar hoek van de kop) en horizontaal onder mijn neus langs te gaan. En heel rustig. Ik pak op die manier de bovenste haartjes mee met de hoek van het mesjes
 3. En om te weten wat goed is, moet je ook ervaren wat slecht is. Maar zelf ben ik wel van plan mijn ontdekkingsreis aan de bovenkant van het segment te beginnen. Ik heb er al een paar geprobeerd die ik prut vond 😁.
 4. Ding ding ding! We hebben een winnaar! 🇬🇧Engeland🇬🇧 heeft gewonnen! Maandag besteld, vandaag binnen. Het kan dus wel. En met normale verzendkosten.
 5. Tinboy

  De Latrine

  En ja een wc is een luxe, maar niet heel erg! Vandaar dat ik het als maatstaaf van beschaving beschauw. 😁
 6. Tinboy

  De Latrine

  Ik heb het natuurlijk over het beschaafde Nederlands sprekende noorden. 😉
 7. Tinboy

  De Latrine

  Belgie is behoolijk beschaaft hoor! Jullie weten hoe een wc met wc bril er uit ziet en wat wc papier is. Nog nooit een hurk wc gezien in Belgie. Dat is mijn persoonlijke graadmeter voor beschaving. Frankrijk en Italie daarentegen..... Iets wegen zou inderdaad wel fijn zijn.
 8. Ook iets in UK en Duitsland besteld. Eens kijken wat er eerder is! Beide niet scheer gerelateerd, maar dat zou voor de levertijd niet uit moeten maken.
 9. Bedankt @Bartmen . Ik begon mij al zorgen te maken, tegenstrijdige meningen zijn tenslotte het bestaans recht van een forum. Wordt zo'n saaie boel als iedereen het met elkaar eens is 😉.
 10. Misschien wanneer ik alle andere beschikbare mesjes heb geprobeerd. Duurt nog wel even.
 11. Tinboy

  Koken

  Zonder/veel minder zout en suiker wend snel genoeg. De presentatie mag er ook zijn, ziet er mooi en smakelijk uit. Kom zelf meestal niet verder dan een prutje op je bord. Smaakt prima, maar ziet er niet uit 😁.
 12. Tinboy

  Alweer een nieuw lid

  Welkom. Volgens mij praten ze hier pas over een verslaving als je met iets, zeep, krabbers, etc, in de 3 cijfers komt. Je hebt nog wel even te gaan 😉. Zelf vermoed ik dat het wel mee valt bij de meeste mensen, die hoor je alleen niet zo vaak. Zelf net een jaar bezig en gaat nog steeds goed 😊. Ps waar blijft die ijzeren ruggegraat trofee!
 13. Wow, dat is wel heel eensgezind van jullie! Echt niemand die iets wil zeggen in de trand van, valt best mee met de juiste techniek? Ben ik niet gewend van het internet 😲!
 14. Half jaartje gedaan met de Fatip, daarna toch een Merkur 34C gekocht. Niet echt de vellen er af geschraapt, maar was gewoon niet confortabel voor mij. Zal hem dit jaar wel weer eens gaan gebruiken, kijken of het dan beter gaat. Maar eerst nog wat met mijn huidige spullen en wat nieuw aan te schaven mesjes prullen 😁.
 15. Tinboy

  Koken

  Gisteren eens wat nieuws geprobeerd met de keuken machine. Zelf lasange bladen maken, en daar natuurlijk lasange mee gemaakt. Beetje een mix gemaakt van bloem en volkoren meel, 3/4 op 1/4. De saus maak ik altijd met veel groente er in, in dit geval wortel, champions, ui en paprika. Het was vlink meer werk dan normaal, maar wel goed gelukt. Ik ga vaker zelf pasta maken. Het pasta hulpstuk voor de machine gaat er ook nog wel een keer komen, zal het weer wat sneller gaan.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.