Ga naar inhoud

Tinboy

Lid
 • Aantal items

  149
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Tinboy

Gouden donateur
 • Titel
  Vergulde Hand

Persoonlijke informatie

 • Begonnen met klassiek scheren
  22-12-17

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Het idee en ontwerp van de keramische bbq's vind ik echt tof. Mooi spul, maar blijf er voorlopig alleen naar kijken. De prijs is een te grote drempel. En eerst maar eens de Weber bbq verslijten (over een jaar of 10, of langer 🙄). Mijn eigen aanwinst. Leuk om in elkaar te zetten en het is een mooi model.
 2. Tinboy

  De Slowchat

  Ook zeer tevreden met mijn syntheet van €30 😋.
 3. Tinboy

  De Slowchat

  Wat een bedragen! Ieder zijn ding.
 4. Tinboy

  Iedere dag scheren?

  @shadowman12 wilde voornamelijk aangeven dat een andere krabber misschien prettiger werkt. Kon het heel goed merken, en dat is rede dat ik de Fatip niet meer gebruik. Voor mij werkt de 34C gewoon veel beter en prettiger.
 5. Tinboy

  Iedere dag scheren?

  Ik had het zelfde met de Fatip. Overgestapt naar een Merkur 34C met Feather mesjes en geen probleem meer. Zal vast aan mijn techniek liggen, maar dit werk voor mij. Een andere zeep kan ook verschil maken. En vooral de tijd nemen. Een wat gehaaste scheerbeurt geeft meer problemen.
 6. Tinboy

  Leuk detail

  18-5 internationale whisky dag. (Hint hint)
 7. Tinboy

  De Latrine

  Dus dat was de aardige Nigeriaanse prins die maar niet op mijn mailtjes reageerde! Zouden mijn cenjes, die ik eerst over moest maken, nog in die stapel zitten?
 8. Tinboy

  Voorstellen

  Welkom. Denk niet dat het absoluut nodig is. De 2 uiterste zijn al genoemd. Denk dat de meeste er tussenin zitten. Na het scheren afspoelen, even uit elkaar halen, droog maken en weer terug in elkaar zetten. Minuutje werk. Met een krabber ben je toch al langer bezig, dat minuutje kan er ook wel bij 😉.
 9. Tinboy

  vraag en aanbod

  Kan nu ook, dus 15 berichten + 14 dagen voor posten. Daarvoor alleen lees recht geven.
 10. Leonidas kwast, alleen te gebruiken in de pool gebieden of bij zeep met overvloed aan menthol. Iets voor @Hanskoning? En als het niks is, kun je hem altijd nog op eten.
 11. Tinboy

  vraag en aanbod

  Ideetje om een nieuw lid wel lees rechten te geven? Kunnen die ook rond kijken, en zich verwonderen over wat er voor sommige spullen gevraagd wordt 😋.
 12. Tinboy

  Vier seizoenen?

  DR Harris het hele jaar door. Fijne zeep en wat ik verder heb geprobeerd was altijd minder. (Zijn er niet veel geweest) Ik ga dinsdag zien of daar met de Varen zeep verandering in komt.
 13. Tinboy

  vraag en aanbod

  Voorkomen dat mensen alleen lid worden om spul te dumpen is prima. Maar is het mogelijk alleen het openen van een nieuwe post te beperken, en wel te laten lezen en reageren? Voor iemand die begint is het juist interessant te zien wat er voorbij komt en mogelijk een eerste krabber, mes of iets anders over te nemen. Zelf vond ik dat namelijk jammer. Of alleen maar lees recht geven. Kun je toch kijken en via een pm kun je ook een bod doen, als echt iets wilt hebben. En anders gaan de spammers in een post hun meuk spammen.
 14. Tinboy

  Koken

  BBQ weer! Grote spies met van alles en nog wat. Paprika, ui, champion, plakjes chorizo worst, balletjes van runder gehakt ( met wat worcester sauce en wat peper). Daarnaast aubergine in plakken met olie ingesmeerd en zoete aardappelen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.