Ga naar inhoud

Tinboy

Lid
 • Aantal items

  154
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke informatie

 • Begonnen met klassiek scheren
  22-12-17

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik ga voor comfort, super glad hoeft voor mij niet. En zoals gemeld, hou het voor nu bij 1 krabber en mes combi. En vaak merk je pas de volgende dag of het echt een goede scheerbeurt was. Dan komt de irritatie als het niet zo is.
 2. Tinboy

  De Latrine

  @d1rk als je die dik kop met gebleekt gebit en haar inplantaten wilt laten zien, doe dat dan hier! Lijkt mij een betere plek voor zulke plaatjes!
 3. 1 kwast + 1 krabber = geen keuze stress 😁. Grote verzameling zou voor mij persoonlijk geen nut hebben. Gaat er toch op neer komen dat ik de combi, die voor mij het beste werkt, elke keer pak. De rest staat dan in de weg te verstoffen. Ik ben voor dit soort dingen best minimalistisch ingesteld. Ieder zijn ding. Ik zet wel een lego raket in elkaar 😉.
 4. Tinboy

  De Latrine

  Aan de kleuren van de spuitbus te zien USA. Hmm lijkt mij niet fijn kwasten met een zware spuitbus er aan. Ach ja, zal vast iemand aanspreken 🙄.
 5. Het idee en ontwerp van de keramische bbq's vind ik echt tof. Mooi spul, maar blijf er voorlopig alleen naar kijken. De prijs is een te grote drempel. En eerst maar eens de Weber bbq verslijten (over een jaar of 10, of langer 🙄). Mijn eigen aanwinst. Leuk om in elkaar te zetten en het is een mooi model.
 6. Tinboy

  De Slowchat

  Ook zeer tevreden met mijn syntheet van €30 😋.
 7. Tinboy

  De Slowchat

  Wat een bedragen! Ieder zijn ding.
 8. Tinboy

  Iedere dag scheren?

  @shadowman12 wilde voornamelijk aangeven dat een andere krabber misschien prettiger werkt. Kon het heel goed merken, en dat is rede dat ik de Fatip niet meer gebruik. Voor mij werkt de 34C gewoon veel beter en prettiger.
 9. Tinboy

  Iedere dag scheren?

  Ik had het zelfde met de Fatip. Overgestapt naar een Merkur 34C met Feather mesjes en geen probleem meer. Zal vast aan mijn techniek liggen, maar dit werk voor mij. Een andere zeep kan ook verschil maken. En vooral de tijd nemen. Een wat gehaaste scheerbeurt geeft meer problemen.
 10. Tinboy

  Leuk detail

  18-5 internationale whisky dag. (Hint hint)
 11. Tinboy

  De Latrine

  Dus dat was de aardige Nigeriaanse prins die maar niet op mijn mailtjes reageerde! Zouden mijn cenjes, die ik eerst over moest maken, nog in die stapel zitten?
 12. Tinboy

  Voorstellen

  Welkom. Denk niet dat het absoluut nodig is. De 2 uiterste zijn al genoemd. Denk dat de meeste er tussenin zitten. Na het scheren afspoelen, even uit elkaar halen, droog maken en weer terug in elkaar zetten. Minuutje werk. Met een krabber ben je toch al langer bezig, dat minuutje kan er ook wel bij 😉.
 13. Tinboy

  vraag en aanbod

  Kan nu ook, dus 15 berichten + 14 dagen voor posten. Daarvoor alleen lees recht geven.
 14. Leonidas kwast, alleen te gebruiken in de pool gebieden of bij zeep met overvloed aan menthol. Iets voor @Hanskoning? En als het niks is, kun je hem altijd nog op eten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.