Ga naar inhoud

Tinboy

Lid
 • Aantal items

  118
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Tinboy

Gouden donateur
 • Titel
  Vergulde Hand

Persoonlijke informatie

 • Begonnen met klassiek scheren
  22-12-17

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Tinboy

  De Latrine

  Omdat de geur er van nog wel eens tot discussie leid, is dit misschien een oplossing voor de Tabac haters 😉. Let wel, nooit geprobeerd en er zelf geen mening over. Ps. Kompleet nergens aan gerelateerd, maar moest er aan denken toen ik hem zag. 😁
 2. Tinboy

  Zware baard

  Mijn ervaring is beperkt tot 5 zeepjes, en daarbij zit Prorasso in de middenmoot. D.R. Harris vind ik een goede zeep. En wat bij mij ook helpt, is opschuimen op het gezicht. Ik merk daar een verschil mee.
 3. Tinboy

  3D printen van Scheergerei

  Wat je kunt doen voor grotere prints is ze op delen. Daar is software voor, of je doet het zelf. De truuk is om een verbinding er in te maken. Vaak wordt een puzelstuk geometrie gebruikt. Beetje lijm er op, in elkaar drukken en klaar. Print tijden blijven lang. Schrik niet van 24u. Grotere printers kunnen rustig meer dan een week bezig zijn.
 4. Hitchhickers guide to the galaxy?
 5. Dat klinkt ook als een Munchkin kaart 😂. Leuk spel, maar te vaak gespeeld.
 6. Nee, dat noemen ze een moed verhogende helm (helm of courage, voor wie ooit Munchkin heeft gespeeld 😋). Je ziet het gevaar niet, waardoor je harder gaat 😉.
 7. Ongeveer 2 à 2,5 m2 en een lade formaat schoenen doos 😉.
 8. Wie zegt dat ik aan een koopstop doe? Helemaal niet nodig met een ijzeren ruggengraat 😉. Al mijn aanwinsten passen gesamelijk in een kleine lade. Wel pasen, meten en proppen, maar het past. Meer ruimte heb ik ook niet in de badkamer, dat helpt ook 😁.
 9. @Snuff wilde toch dit jaar eens een andere krabber proberen. Nu is het een open mes geworden. Blijft een geplande aankoop. Kom nog steeds in aanmerking voor de trofee😁 . Nog 10 maanden voor jou om de beheersing te verliezen 😉.
 10. Een open mes met strop. Toch maar een keertje proberen 😊. Maar dat wordt dan geen andere krabber kopen dit jaar. Ik aas noch steeds op de IJzeren Ruggengraat trofee!
 11. Gezien de voorliefde voor menthol van Hans. Heb ik zo'n vermoeden dat de menthol concentratie zo hoog is dat na de eerste snuif alle geur receptoren KO gaan en je daarna niks meer ruikt 😉.
 12. Tinboy

  Scheren slow-chat

  @RolfMetHaar goed idee! Als jij de rest van het forum ook even kunt overtuigen, anders weet ik namelijk nog niks. Tenslotte 1x meten heb je niks aan. 😉
 13. Tinboy

  Helemaal op!!

  @WilcoRoos ik dacht dat ze buitenlandse IP adressen blokkeerden. Dat wordt nog wel eens gedaan. Vooral bij media, zoals HBO en Netflix. Een VPN is dan de oplossing. Binnen de EU mag dat niet meer. Maar een winkel hoeft niet buiten eigen land te leveren. Zelfde geld met prijs verschillen tussen landen. Mag ook niet meer. Daar kon je met eem VPN ook achter komen (was vooral een ding met vliegtickets).
 14. Tinboy

  Scheren slow-chat

  Zag net weer wat voor bij komen over lichte/middel/zware baardgroei. Waaraan bepaal je dat? Zelf heb ik geen flauw idee wat ik heb. Geen baby face in iedergeval, en verder kom ik niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.