Ga naar inhoud

Men

Lid
 • Aantal items

  36
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Men

 • Verjaardag 20 februari

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Menno
 • Beroep
  Team lead software ontwikkeling
 • Woonplaats
  Amstelveen
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-05-18

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Men

  Leresche krabber

  Heb zelf een Leresche krabber, maar die ziet er heel anders uit. Heb een zilver vergulde krabber.
 2. Men

  Producten Captain’s Choice

  Thanks! Nog steeds best prijzig met $22 voor pakketje van een kilo. Kun je het beste met meerdere mensen tegelijkertijd bestellen.
 3. Men

  Producten Captain’s Choice

  Dank staat alleen dat de scheerkom niet internationaal verstuurd wordt.
 4. Men

  Producten Captain’s Choice

  Overweeg wat producten te bestellen van Captain’s Choice, o.a. een scheerkom en wat crèmes. De verzendkosten via hun website zijn aanzienlijk: $30. Iemand een idee waar je deze producten gunstiger kunt krijgen?
 5. Men

  Restauratie Leresche krabber

  Denk dat het een Leresche #34 is met wat zoekwerk.
 6. Men

  Restauratie Leresche krabber

  Weet je zeker dat dit zilver is? Heb je een adres in NL een bedrijf dat restauraties doet?
 7. Men

  Restauratie Leresche krabber

  Zie hierboven de foto’s.
 8. Men

  Restauratie Leresche krabber

  Denk de chroomlaag herstellen om de gebruikssporen te wissen. Wat zou nog meer mogelijk zijn? Ik zie de verschillen niet echt tussen sommige krabbers van Leresche. Je kunt de kop er in ieder geval niet afschroeven. Dus de eerste pagina is het niet.
 9. Men

  Restauratie Leresche krabber

  Een Franse Leresche krabber heb ik via familie gekregen. Ik weet niet precies welk model het is en de doos heb ik niet. Ik overweeg om de krabber te laten restaureren. Is er in NL iemand die dat doet? En is het de moeite waard (al is dat een lastige vraag om te beantwoorden)?
 10. Men

  Mitchell’s Wool Fat

  Gisteren geprobeerd met een kleinere varkenshaar kwast en prima dik schuim gekregen. Nog niet zo volumineus als ik zou willen, maar acceptabel. Morgen nog een keer ertegenaan met de silvertip.
 11. Men

  Mitchell’s Wool Fat

  Misschien gaat het beter als ik de scheermok eerst op m'n hoofd zet?!
 12. Men

  Mitchell’s Wool Fat

  Beetje off topic, maar hoe verander ik mijn titel Gilette Sensor?
 13. Men

  Mitchell’s Wool Fat

  Ik heb inderdaad de porseleinen Kent scheermok (Kent = MWF). De dag na gebruik vertonen zich inderdaad al kleine scheurtjes in de zeep. Maar gebruik de zeep om de dag, dus dat zou genoeg moeten zijn. Ik ga morgen proberen om langer te laden, minder zeep bij het weken + korte tijd weken. Kwast niet weken van tevoren en las dat ondersteboven laden ook zou kunnen helpen. We gaan het zien! Ook al was het schuim wat dunner, de scheerbeurt was prima. Maar ik vind het fijner scheren met een mooi volumineus schuim
 14. Men

  Mitchell’s Wool Fat

  Ga ik morgen proberen!
 15. Men

  Mitchell’s Wool Fat

  Ik weet dat meerdere mensen problemen ervaren met het opschuimen van Mitchell’s Wool Fat, maar ik wil toch proberen een consistent mooie schuim te creëren. De zeep ruikt heerlijk fris en laat een zachte huid achter. Het probleem is dat er veel belletjes in het schuim zitten en het nogal dun aanvoelt. Daarnaast droogt het schuim snel op. Hier mijn huidige procedure: - Zeep 15 minuten weken in water (zeep staat onder water) - Silvertip dassenkwast in water weken - Kwast uitknijpen en twee keer schudden - Water uit scheermok gieten waar zeep in zit - Scheerkwast ongeveer 1 min roteren over de zeep - Op vochtig gezicht opschuimen zonder toevoeging van water Weer iemand hoe ik dit kan verbeteren? Wellicht minder water toevoegen aan de zeep voor het weken? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.