Ga naar inhoud

ph0real

Gouden donateur
 • Aantal items

  65
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ph0real

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Dennis
 • Beroep
  Functioneel beheerder
 • Woonplaats
  Groningen
 • Begonnen met klassiek scheren
  03-02-10

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Vanavond weer es echt de tijd genomen om te scheren; geinspireerd door wat ik hier vanmiddag voorbij heb zien komen. Een Wilkinson kwast ipv de gebruikelijke Omega omdat deze de triple milled zepen beter weet te strelen 😜
 2. Benieuwd naar de Brick zepen
 3. Welkom. De hardnekkige bovenste snorharen pak ik mee door voorzichtig tegen de groei in te scheren waarbij je moet opletten dat je absoluut geen druk zet. Ik heb zelf namelijk gemerkt dat de huid daar extra gevoelig is. In mijn geval gebruik ik een Merkur krabber, maar niet een kleine; ik heb de Merkur 24c.
 4. De plastic Proraso shaving Mug. Deze mok gaat ervoor zorgen dat ik stilletjes en niet-breekbaar mijn schuim kan opkloppen sochtends. En als de tijd het toelaat (zondag scheersessies bijv.) , transporteer ik het schuim naar de scuttle voor een 'stoombadje'.
 5. Ironisch dit. Het is precies wat ik je laatst ook omschreef als ervaring. In mijn geval had ik de kwast niet goed geladen wat ook een belletjesschuim gaf en daarnaast heel slecht gleed. Slim om de derde gang over te slaan. Ik heb laatst met Sienna zeep (ook een triple milled) voor mijn gevoel overmatig geladen wat juist een goed resultaat gaf. Datzelfde truukje zou t bij Muhle ook goed kunnen doen denk ik.
 6. Relaxte zondag-scheerbeurt met de gebruikelijke ingredienten. Dankzij mijn interactie onlangs met @WilcoRoos wat meer geduld genomen met de triple milled zeep wat tot het gewenste resultaat heeft geleid; gladde bakkes.
 7. Oud en desalniettemin begeerlijk 😜
 8. Oh dat is een prima prijs, ben benieuwd hoe hij bevalt Klopt, ze hadden een xmas sale, dus er ging nog wat vanaf uiteindelijk (15%). Ik laat m nog wel voorbij komen in de SvdD sectie zodra ik ‘m binnen heb.
 9. Deze stond op Etsy voor 16eu incl verzendkosten.(UK)
 10. Een wade scuttle met dezelfde leeftijd als ondegetekende. Het begon met een zoektocht naar een scheerkom en eindigde hier. Niet helemaal dezelfde functionaliteit, maargoed...impulsen hè!
 11. Interessant. Ik zal dit weekend t zeepje wat geduldiger uitproberen.
 12. Grappig dat de ervaringen daarin overeenkomen. Wat me nog wel eens overkomt bij deze zeep, is dat de schuim niet echt tot leven komt; maw. het blijft een wat snelopdrogend goedje als je het aanbrengt. Maar ik denk dat het te maken heeft met wat ongeduldig opkloppen (of misschien wel de PH van het water). Met zachtere zepen heb ik dit euvel niet.
 13. Mooi om te lezen dat hier niet alleen nieuwe zeep wordt getest, maar tegelijkertijd wordt vergeleken met de vorige generatie van hetzelfde zeepje. Plus alle posts waar Pinaud in voorkomt, hou ik extra goed in de gaten
 14. Ha, 8 zeepjes, a gemiddeld 125gr per stuk, is toch gauw een kilo zeep op de plank. Ok, ik weet nog een voornemen, kleinere zeepjes halen. Dat is tevens een makkelijker voornemen...
 15. Zeep en aftershave (balms) opmaken alvorens ik nieuwe koop.😓
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.