Jump to content

Suuz

Lid
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

About Suuz

 • Birthday 02/01/1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Suuz's Achievements

Ontdekker

Ontdekker (4/18)

 • Eerste reactie
 • Meewerkend
 • Conversatie starter
 • Eerste week gehad
 • Een maand later

Recent Badges

 1. Gefeliciteerd! Ik zou nu iets aanschaffen en kilometers maken 😁betere oefening is er niet. Ik heb de afgelopen jaren amper gereden. Er was steeds wel iets. Afgelopen zomer vreesde ik dat het blok definitief overleden was, maar het bleek 'slechts' een losgetrilde bout van de dynamo. De motorzaak die nu het onderhoud voor me doet, blijkt een gouden vonst. Ze loopt werkelijk weer als een zonnetje.
 2. Suuz

  Suuz

  @Tony idd de Bulldog. Ik zal je later een foto sturen. Met het juiste materiaal kan ik het zelf wel maken, denk ik.
 3. Wauw! Bij wie ben je geweest? Ik heb sinds een jaar een beeld in mijn hoofd voor een tattoo. Geprobeerd uit te tekenen, maar dat viel niet mee. Na het doorbladeren van dit topic gaat het wel weer kriebelen. Misschien toch maar eens verder mee gaan, al was het maar om te weten hoe veel ik bij elkaar moet sparen...
 4. Suuz

  Suuz

  Hello again! Na 3 jaar heb ik mijn account maar eens afgestoft. Ik ben de afgelopen jaren heel tevreden geweest met het open mes dat ik via hier kocht. Inmiddels is het handvat aan reparatie/vervanging toe, maar dat komt er steeds niet van. Het afgelopen jaar ben ik vooral druk geweest met verhuizen en het voorbereiden van de bouw van een nieuw huis. Tijd voor een nieuw mes en om hier maar eens ideeën op te doen dacht ik zo.
 5. Na lang twijfelen over welke straight razor ik voor mezelf kopen moest en moeite met kiezen vanwege gebrek aan kennis, heb ik eindelijk een mes gekocht. Het is de W. Beien & co Bulldog geworden van Tony, samen met een strop. Nu nog een kwast en scheer creme of zeep en dan kan het feest eindelijk beginnen.
 6. Nou Hans, dat is allemaal wel een domper. Veel beterschap toegewenst en sterkte met het slechte nieuws.
 7. Welke sigaretten aansteker? [emoji23] Lol
 8. Uur op de ANWB gewacht. Die consteerde dat de accu onvoldoende bijlaadt. De theorie is dat ik het laatste stuk van mijn reis te weinig windkoeling had en een laag toerental (ritje door de stad) en dat dat icm het aangaan van de ventilator de accu heeft leeggetrokken.Dat de accu onvoldoende bijlaadt is waarschijnlijk een dynamo of gelijkrichter probleem. Edit: de motor is even aan de snellader geweest en ik kon, lettend op voldoende toerental en niet te veel verbruikers, gewoon naar huis rijden.
 9. Suuz

  Welk mes?

  Dat denk ik ook. Ben benieuwd naar je messen. Doe je een PB?
 10. Suuz

  Welk mes?

  Wat is het verschil im gebruik?
 11. Suuz

  Welk mes?

  Van Tony leende ik een Steersman 5/8. Ik scheerde er probleemloos mijn benen mee. Nu ben ik op zoek naar een eigen mes. Maar, waar zoek ik precies? Welke eigenschappen heeft de Steersman en welke wil ik (ook) in mijn nieuwe mes? Het scheren ging probleemloos: zonder wondjes en zonder razor burn. Het resultaat mag nog gladder, maar dat ligt mogelijk meer een mijzelf dan aan het mes. Het liefst wil ik een tweedehands mes. Wat zoek ik? Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk
 12. Toch wel.... Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk
 13. Alle tijd voor de slow chat... wachten op de ANWB... Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk
 14. Ah, helder. Nog nooit last mee gehad gelukkig. Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk
 15. Help me even, wat is een NAKS? Uiteindelijk hoefde hier technisch gezien ook weinig aan te gebeuren. Grootste klus was nog andere kuipen vinden (replica's worden niet meer gemaakt) en vervolgens mooi maken, en de bestickering. Niet alle stickers zijn nog te krijgen, dus eentje moest nagemaakt worden (duur!). En vervolgens moesten de stickers op de niet originele kuipen. Rotwerk heb ik me laten vertellen. Ik ben blij dat ik van te voren een totaalbedrag heb afgesproken. En de motorzaak is blij dat hij na dik 2 jaar eindelijk van de klus af is. Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.