Ga naar inhoud

Suuz

Lid
 • Aantal items

  30
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Suuz

 • Titel
  Gillette Sensor
 • Verjaardag 01-02-1981

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Na lang twijfelen over welke straight razor ik voor mezelf kopen moest en moeite met kiezen vanwege gebrek aan kennis, heb ik eindelijk een mes gekocht. Het is de W. Beien & co Bulldog geworden van Tony, samen met een strop. Nu nog een kwast en scheer creme of zeep en dan kan het feest eindelijk beginnen.
 2. Suuz

  De Slowchat

  Nou Hans, dat is allemaal wel een domper. Veel beterschap toegewenst en sterkte met het slechte nieuws.
 3. Suuz

  De Slowchat

  Welke sigaretten aansteker? [emoji23] Lol
 4. Suuz

  De Slowchat

  Uur op de ANWB gewacht. Die consteerde dat de accu onvoldoende bijlaadt. De theorie is dat ik het laatste stuk van mijn reis te weinig windkoeling had en een laag toerental (ritje door de stad) en dat dat icm het aangaan van de ventilator de accu heeft leeggetrokken.Dat de accu onvoldoende bijlaadt is waarschijnlijk een dynamo of gelijkrichter probleem. Edit: de motor is even aan de snellader geweest en ik kon, lettend op voldoende toerental en niet te veel verbruikers, gewoon naar huis rijden.
 5. Suuz

  Welk mes?

  Dat denk ik ook. Ben benieuwd naar je messen. Doe je een PB?
 6. Suuz

  Welk mes?

  Wat is het verschil im gebruik?
 7. Suuz

  Welk mes?

  Van Tony leende ik een Steersman 5/8. Ik scheerde er probleemloos mijn benen mee. Nu ben ik op zoek naar een eigen mes. Maar, waar zoek ik precies? Welke eigenschappen heeft de Steersman en welke wil ik (ook) in mijn nieuwe mes? Het scheren ging probleemloos: zonder wondjes en zonder razor burn. Het resultaat mag nog gladder, maar dat ligt mogelijk meer een mijzelf dan aan het mes. Het liefst wil ik een tweedehands mes. Wat zoek ik? Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk
 8. Suuz

  De Slowchat

  Toch wel.... Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk
 9. Suuz

  De Slowchat

  Alle tijd voor de slow chat... wachten op de ANWB... Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk
 10. Suuz

  Motor rijden

  Ah, helder. Nog nooit last mee gehad gelukkig. Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk
 11. Suuz

  Motor rijden

  Help me even, wat is een NAKS? Uiteindelijk hoefde hier technisch gezien ook weinig aan te gebeuren. Grootste klus was nog andere kuipen vinden (replica's worden niet meer gemaakt) en vervolgens mooi maken, en de bestickering. Niet alle stickers zijn nog te krijgen, dus eentje moest nagemaakt worden (duur!). En vervolgens moesten de stickers op de niet originele kuipen. Rotwerk heb ik me laten vertellen. Ik ben blij dat ik van te voren een totaalbedrag heb afgesproken. En de motorzaak is blij dat hij na dik 2 jaar eindelijk van de klus af is. Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk
 12. Suuz

  Motor rijden

  Ja, mijn motor is klaar!
 13. Ik heb nog wat verjaardagsgeld en hoop daar een mes, kwast en spul om het mes te slijpen voor te kunnen kopen. Totaal budget € 90,- . T hoeft zeker niet nieuw te zijn. Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk
 14. Vandaag voor het eerst klassiek geschoren en gelijk maar met een open mes 😁 (waarom ook niet). Wat een feestje was dat! Geen bloedbad (slechts 1 klein, niet noemenswaardig sneetje toen ik het mes iets te enthousiast in een rechte hoek op de huid zette), geen scheerbrand (kan liggen aan het goudsbloem aftreksel dat ik gemaakt had als letterlijke after shave) en met het scheren een heel direct gevoel van wat je nou precies aan het doen bent. Fijner dan met de wegwerp mesjes. Nu op zoek naar een eigen open mes!
 15. Suuz

  Uilen

  Wat leuk! Hier geen nestkast met uilen. Vorig jaar zat er wel een uilen familie in de boom in de speeltuin. Daar gingen we regelmatig even kijken. Benieuwd of ze dit jaar weer terug komen. Vlak bij ons huis zitten ook regelmatig uilen. Ze maken 's nachts een vet irritant geluid. Lekker hoor, landelijk wonen 😉.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.