Ga naar inhoud

Suuz

Lid
 • Aantal items

  22
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Suuz

 • Titel
  Gillette Sensor
 • Verjaardag 01-02-1981

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Suuz

  De Slowchat

  Toch wel.... Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk
 2. Suuz

  De Slowchat

  Alle tijd voor de slow chat... wachten op de ANWB... Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk
 3. Suuz

  Motor rijden

  Ah, helder. Nog nooit last mee gehad gelukkig. Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk
 4. Suuz

  Motor rijden

  Help me even, wat is een NAKS? Uiteindelijk hoefde hier technisch gezien ook weinig aan te gebeuren. Grootste klus was nog andere kuipen vinden (replica's worden niet meer gemaakt) en vervolgens mooi maken, en de bestickering. Niet alle stickers zijn nog te krijgen, dus eentje moest nagemaakt worden (duur!). En vervolgens moesten de stickers op de niet originele kuipen. Rotwerk heb ik me laten vertellen. Ik ben blij dat ik van te voren een totaalbedrag heb afgesproken. En de motorzaak is blij dat hij na dik 2 jaar eindelijk van de klus af is. Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk
 5. Suuz

  Motor rijden

  Ja, mijn motor is klaar!
 6. Ik heb nog wat verjaardagsgeld en hoop daar een mes, kwast en spul om het mes te slijpen voor te kunnen kopen. Totaal budget € 90,- . T hoeft zeker niet nieuw te zijn. Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk
 7. Vandaag voor het eerst klassiek geschoren en gelijk maar met een open mes 😁 (waarom ook niet). Wat een feestje was dat! Geen bloedbad (slechts 1 klein, niet noemenswaardig sneetje toen ik het mes iets te enthousiast in een rechte hoek op de huid zette), geen scheerbrand (kan liggen aan het goudsbloem aftreksel dat ik gemaakt had als letterlijke after shave) en met het scheren een heel direct gevoel van wat je nou precies aan het doen bent. Fijner dan met de wegwerp mesjes. Nu op zoek naar een eigen open mes!
 8. Suuz

  Uilen

  Wat leuk! Hier geen nestkast met uilen. Vorig jaar zat er wel een uilen familie in de boom in de speeltuin. Daar gingen we regelmatig even kijken. Benieuwd of ze dit jaar weer terug komen. Vlak bij ons huis zitten ook regelmatig uilen. Ze maken 's nachts een vet irritant geluid. Lekker hoor, landelijk wonen 😉.
 9. Suuz

  Motor rijden

  Dat soort oefeningen heb ik ook eens in een cursus gedaan idd. Niet mijn favo onderdeel, maar wel heel goed om te oefenen.
 10. Suuz

  Motor rijden

  Politie en KNMV instructeur uit Neede Michel Menning als ik me goed herinner. Ben zelf roadcaptain van het Harley chapter hier in de regio. Moet dus een beetje voorbeeld geven. Nee geen Hels Angel, Satudara en andere grappenmakers. Als jij zegt Roadcaptain van het Harley Chapter, denk ik niet aan Hels Angels en consorten. Zelf lang genoeg met een vriendengroep gereden en het is vet irritant als mensen motorclub en motorgang als synoniem zien.
 11. Suuz

  Motor rijden

  Leuk! Bij wie hebben jullie de VRO gevolgd @Harkos en @Johan?
 12. Suuz

  Motor rijden

  Nee, dat geloof ik niet. Trainingsdagen zijn idd erg leuk (en leerzaam)! Voorlopig eerst maar eens km's maken. Daarna misschien weer eens een trainingsdagje voor de lol. VRO Risicoherkennen staat nog op mijn lijstje.
 13. Suuz

  Motor rijden

  Ah zo! De motor is voorzien van nieuw kuipwerk en dat kuipwerk is voorzien van nieuw spuitwerk. Daaroverheen moeten nog stickers om het originele uiterlijk terug te krijgen.
 14. Suuz

  Motor rijden

  ??? @Harkos er is maar 1 manier op daar weer soepel in te worden, toch? Kilometers maken! Ik reed vroegah (ahum) in weer en wind. Nu alleen met mooi weer. Ik moet er erg aan wennen dat er zo iets is als 'motorseizoen'. De eerste meters gaan hier ook lang zo soepel niet.
 15. Suuz

  Motor rijden

  Wordt er nog wat gereden met dit mooie, zomerse lenteweer? Ik zit met smart te wachten tot de laatste fase van het opknappen van mijn motor eindelijk klaar is: stickers plakken. T schiet nog niet echt op bij de motorzaak daarmee. Paar weken terug de Tour de TT gereden met mijn broertje achterop, dat was wel een leuk stukkie. Alleen mijn lijf vind het iets minder grappig (was in totaal ongeveer 250 km die dag). Toch maar weer sparen voor uitbreiding van de collectie.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.