Ga naar inhoud

Denko

Lid
 • Aantal items

  125
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Denko

 • Titel
  Vergulde Hand
 • Verjaardag 12-05-1985

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Ter Aar
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-08

Recente bezoekers van dit profiel

431 profielweergaven
 1. Denko

  Één DE krabber.

  Ah joh, ik heb nog niemand een charcoal zien zeggen. En die dingen gingen toch als warme broodjes
 2. Denko

  Één DE krabber.

  Dat ik de eerste moet zijn die het zegt. De Rockwell 6s. Heerlijke krabber.
 3. Arctic margeritas in the attic. (uit 2018 als dat uitmaakt.)
 4. Die kan ik wel voor je beantwoorden. De glacials zijn iets zwakker. Maar cryogen heeft aan de andere kant geen andere geur dan menthol (vergelijking met MITA)
 5. Ik ben over 10 daagjes weer een paar weken in het buitenland (inclusief de balkan) en ben dus weer in staat wat mee te nemen. Dus: heeft iemand nog interesse in wat blokjes?
 6. Denko

  Helemaal op!!

  Het duurt een jaar of 3 maar.... Hij is eindelijk op. Zal overigens ook niet vervangen worden (heb nog 4 balms). Goede balm als je een gevoelige huid hebt, maar voor mij niet nodig en hij laat een beetje plakkerigheid achter waar ik geen fan van ben
 7. Goede kwasten, mijn lieveling is van hun
 8. Zoveel haaruitval is niet normaal. Ik heb zo een zelfde een paar keer gebruikt en dan kado gedaan. Verloor eerste 3x wat haren en toen hield het op. Ik neem aan dat als je contact opneemt met Yaqi dat ze het gewoon regelen. Dat vind ik wel een prachtig handvat overigens
 9. Volgens mij komt hij idd heel goed uit de test ivm de normale yaqi's. Best indrukwekkend, want die waren voor hun geld al geweldig. Heb er ook naar zitten kijken, maar vind het handvat niet naar mijn smaak.
 10. Denko

  Helemaal op!!

  Pff, van 2010 tot 2016 alleen maar een mix van TOBS sandelwood, MWF en tabac. In al die jaren maar 1 van alle 3 opgemaakt. Dus kan het me goed voorstellen. Als gaan die Amerikaanse zepen wel wat sneller dan het triple milled spul.
 11. Ik vind dat wel mooi van stirling. Het zijn altijd hele simpele (maar wel lekkere) geuren. Het is het enige merk wat ik tot nu toe voor een groot gedeelte blind kan kopen.
 12. Laatste pakketje voorlopig open gemaakt. Lag al 2 weken thuis op mij te wachten. (zeep is de ghost town barber douchezeep) Vanavond eens beginnen met de lather bro's combo
 13. Zo, vandaag een verassing. Het had met een vriend van me moeten komen, maar het is met een andere mee gekomen uit de VS. Nou ja, die andere neemt dan een setje B&M night music mee. Ook niet verkeerd Overigens kwam vanochtend ook mijn knot binnen
 14. Geloof het of niet,. Maar ik had van de week nog maar 15 feathers. Dus 50 bij besteld
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.