Ga naar inhoud

Denko

Lid
 • Aantal items

  120
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Denko

 • Titel
  Vergulde Hand
 • Verjaardag 12-05-1985

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Ter Aar
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-08

Recente bezoekers van dit profiel

367 profielweergaven
 1. Ik ben over 10 daagjes weer een paar weken in het buitenland (inclusief de balkan) en ben dus weer in staat wat mee te nemen. Dus: heeft iemand nog interesse in wat blokjes?
 2. Denko

  Helemaal op!!

  Het duurt een jaar of 3 maar.... Hij is eindelijk op. Zal overigens ook niet vervangen worden (heb nog 4 balms). Goede balm als je een gevoelige huid hebt, maar voor mij niet nodig en hij laat een beetje plakkerigheid achter waar ik geen fan van ben
 3. Goede kwasten, mijn lieveling is van hun
 4. Zoveel haaruitval is niet normaal. Ik heb zo een zelfde een paar keer gebruikt en dan kado gedaan. Verloor eerste 3x wat haren en toen hield het op. Ik neem aan dat als je contact opneemt met Yaqi dat ze het gewoon regelen. Dat vind ik wel een prachtig handvat overigens
 5. Volgens mij komt hij idd heel goed uit de test ivm de normale yaqi's. Best indrukwekkend, want die waren voor hun geld al geweldig. Heb er ook naar zitten kijken, maar vind het handvat niet naar mijn smaak.
 6. Denko

  Helemaal op!!

  Pff, van 2010 tot 2016 alleen maar een mix van TOBS sandelwood, MWF en tabac. In al die jaren maar 1 van alle 3 opgemaakt. Dus kan het me goed voorstellen. Als gaan die Amerikaanse zepen wel wat sneller dan het triple milled spul.
 7. Ik vind dat wel mooi van stirling. Het zijn altijd hele simpele (maar wel lekkere) geuren. Het is het enige merk wat ik tot nu toe voor een groot gedeelte blind kan kopen.
 8. Laatste pakketje voorlopig open gemaakt. Lag al 2 weken thuis op mij te wachten. (zeep is de ghost town barber douchezeep) Vanavond eens beginnen met de lather bro's combo
 9. Zo, vandaag een verassing. Het had met een vriend van me moeten komen, maar het is met een andere mee gekomen uit de VS. Nou ja, die andere neemt dan een setje B&M night music mee. Ook niet verkeerd Overigens kwam vanochtend ook mijn knot binnen
 10. Geloof het of niet,. Maar ik had van de week nog maar 15 feathers. Dus 50 bij besteld
 11. Ja, maggard weer hoe het moet idd. Ook alleen goede ervaringen mee
 12. Heerlijk borsteltje dat. Als een van de enige die de grote purge van 2017 heeft overleefd. Niet slecht voor een 15 euro borstel.
 13. Ja, het blijft een gezeik om het hier te krijgen, maar voor mij wel absoluut waard. Helaas maakt hij er geen EDP van. Dus nu maar de EDT besteld. (die is wel overigens goed te krijgen nog)
 14. Ja, tuurlijk. Ik heb contact gehad met Will van B&M zelf. Die gaf aan dat alleen top of the chain ze verstuurde naar de EU, maar die doen het dus niet meer. Vervolgens met TOTC direct contact gehad, die zijn nog bezig met een shipping provider, maar dat ik mijn adem niet hoef in te houden. Vervolgens de strijd opgegeven, contact opgenomen met een vriend van me in de VS en daarheen laten sturen. Die komt over een paar weken weer naar Amsterdam.
 15. Oef, het is een lastige. Ik laat mijn vriendin altijd als eerst ruiken, en laat het haar omschrijven. Voor ik ruik meestal nog. Ze is meestal wel zeurderig (binnenkort moet mijn setje lavanille de verkoop in erdoor :p) Maar dit omschreef ze als "mix van die koekjes die je maakt" Daar heb jij weer niks aan hehe. Maar ik bak wel eens choco chip koekjes met mokka/koffiebonen erdoorheen. Het is een zachte warme geur. Het is niet de harde leergeur van Russe, maar een koffie/leer dat bijna richting chocolade leunt. Maar toch niet zoet. Van de 30 ong zepen die hier door het huis zijn gegaan is dit eigenlijk gewoon de nummer 1 kwa geur. Er zijn andere die ik heerlijk vind ruiken, maar zoals ik zei. Dit is de enige waarbij ik bang ben dat ze hem om de een of andere reden niet meer maken. Tevens ook de enige waarbij ik NIET aftershave gebruik omdat ik de lucht niet wil verpesten. Daarom was ik ook zo zuur dat je de AS etc nergens kon krijgen in de EU
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.