Ga naar inhoud

scheersmurf

Zilveren donateur
 • Aantal items

  94
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over scheersmurf

 • Titel
  Vergulde Hand
 • Verjaardag 25-11-1977

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Alphons
 • Beroep
  programmeeraap
 • Woonplaats
  Apeldoorn
 • Begonnen met klassiek scheren
  26-11-17

Recente bezoekers van dit profiel

297 profielweergaven
 1. De eerste salarisbetaling van mijn nieuwe baan gevierd door bij Man and Shaving te bestellen: EoS Highland Bothy EoS Mountain Yew CF 1445 ASB
 2. Ligt geloof ik niet aan Essent maar aan het Binnenhof
 3. scheersmurf

  Welkom!

  Staan inderdaad interessante spullen tussen, dus de kans is groot dat ik er wel eens iets zal gaan bestellen.
 4. Tippie: spits je oren maar eens, je kan het verschil horen als je goed luistert.
 5. Nog ontwenningsverschijnselen gehad?
 6. scheersmurf

  Voorstellen Gerrit

  Welkom op het forum. En wellicht heeft deze of gene nog wel een suggestie voor spullen die geschikt zijn voor de gevoelige huid; al is dat nogal een rekbaar begrip en ligt het er maar net aan wat gevoeligheid in jouw geval precies inhoudt.
 7. EJ DE89(LBL) met Kai (debuut) Wilkinson #236 (das) en SW scuttle EoS Scottish Heather Sir Irish Moos ASB en EdT aluin met ergonomisch voetje Daar vanochtend de bestelde mesjes in de brievenbus lagen meteen eentje in de krabber gestopt en de EoS-Moos combi gepakt voor een DFS
 8. scheersmurf

  Muziek

  Eerste die in me opkwam was onderstaande mevrouw. Waarschuwing 1: Vergeet gerust even dat het nummer in kwestie is gebruikt in een slecht vervolg op een goede film Waarschuwing 2: Niet echt dat je zegt rock of metal...
 9. Ik zag gisteren dat onze nieuwe aanwinst The Alpha Men ze ook verkoopt, maar deze komen nog uit Duitsland (Razorblades Club).
 10. EJ DE89(LBL) met Wilkinson zwart (4) Wilkinson #236 (das) en SW scuttle TOBS sandalwood Nivea sensitive ASB aluin met ergonomisch voetje vaag reukwatertje dat op moet Vandaag wat met de gangen en richtingen verder geklooid en (voorlopig) definitief tot de conclusie gekomen dat boven (bakkebaarden en bovenlip) dwars op de graan niet voor mij is. Bij de bakkebaarden geen enkele meerwaarde en op de bovenlip te onhandig--ik had zowaar een keertje het styptic pennetje nodig. Hals en kaaklijn lekker glad gekregen zonder moeite. De kin kan gladder maar daar ben ik vandaag niet bewust mee bezig geweest. Morgen verder spelen
 11. scheersmurf

  Muziek

  Kijk, daar ben ik het dus roerend mee eens. Wel aardig trouwens dat je ook de teveel-pielende gitarist noemt; met name ene meneer Saul Hudson (Slash) heeft daar live een vreselijk handje van.
 12. scheersmurf

  Muziek

  Over omhooggevallen gesproken... Misschien niet zozeer qua houding (dat zou ik echt niet weten) maar begin jaren '90 speelde Matt Sorum uitgebreide drumsolo's tijdens Guns N' Roses optredens. Al zou dat maar louter zijn geweest omdat de overige bandleden ook allemaal hun solo momentjes hadden, van mij had het niet gehoeven; ik vond er weinig bijzonders aan.
 13. scheersmurf

  Muziek

  Ik heb me wel eens laten vertellen dat "onze eigen" Cesar Zuiderwijk een technisch zeer goede drummer zou zijn, veel meer dan "alleen maar" de drummer van (de) Golden Earring. En als Queen fan moet ik natuurlijk Roger Taylor noemen, maar ik waag te betwijfelen of de man puur als drummer nou zo speciaal is. Zijn bijdrage aan Queen ligt denk ik meer op het vlak van persoonlijkheid en nummers schrijven dan bijzondere drumkunsten.
 14. scheersmurf

  Muziek

  Uit nieuwsgierigheid even op Wikipedia gekeken: de jongedames blijken 18 (2x) en 20 te zijn
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.