Ga naar inhoud

karel1000

Lid
 • Aantal items

  59
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over karel1000

 • Titel
  Vergulde Hand
 • Verjaardag 08-12-1961

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Karel
 • Beroep
  Vertegenwoordiger
 • Woonplaats
  Eindhoven
 • Begonnen met klassiek scheren
  27-12-17

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Vandaag alles in drie passages, dus ook de nek ging goed dit keer laatste passage in de nek was van onder de kin met de hak van het mes schuin naar beneden richting oor om daar met de punt van het mes te eindigen. Weet niet hoe z’n passage heet maar het werd wel glad. [emoji3] Weer geen krabber gebruikt voor nascheren. Wel lichte brand rond de kin. Maar ook dat gaat een keer goed komen.
 2. Hoe gaat het nu met leren slijpen?
 3. Mes is een Talisman Kwast HB pure uit Frankrijk en gaat op non-actief als mijn DSCosmetic 26mm binnen is. Vandaag een milestone. Zonder nascheren met een krabber, geheel geschoren met het open mes. Wangen drie maal gepasseerd , met de groeirichting, tegen de groeirichting en dwars op de groeirichting. Nek twee maal gepasseerd, mdg en tdg. Daarna beetje brand en dus in de nek gestopt maar was goed genoeg. Ik moet natuurlijk nog heel veel leren. Dit is weer een stap verder. Morgen vroeg weer een nieuwe training sessie. [emoji41][emoji1303][emoji3][emoji1306]
 4. Vandaag mijn Herder en Starlet ontvangen. Bedankt@tony en@buffel. [emoji3][emoji41][emoji1306]
 5. Mijn nieuwe yaqi gebruikt. Wat een beest is dat zeg. Super opschuimen met TOBS niet normaal. Daar hoort natuurlijk een handige scheerkom bij. Dus vandaag binnen gekregen.
 6. Vandaag een mooi silvertip Yaqi ontvangen. Vanavond uitproberen.
 7. Ook voor in het toilet? [emoji3]
 8. Vandaag mijn eerste synthetische kwast binnen gekregen. Besteld na de goede recensies hier op het forum. Ben benieuwd morgenvroeg.
 9. karel1000

  Try A straight razor

  Mooi mes Tony. Ik scheer nog steeds met heel veel plezier met het scheermes waar ik mee begonnen ben. Stapje voor stapje gaat het ook steeds beter. ??
 10. karel1000

  Scheermuziek

  Ik vind het lekker om tijdens het scheren/douchen naar Funk te luisteren. Spotify heeft hier een hele mooie playlist voor. Geeft me rust na een stressvolle heerlijke werkdag.
 11. Vandaag mijn R41 met toegift binnen gekregen. Met dank aan [mention=435]carloz[/mention]
 12. Ja tot onder de huid [emoji23][emoji23][emoji23] Zie #14570
 13. Mijn schoonvader scheerde zich vroeger met de DE twin mesjes op de foto. Niet dat ik ze wil hebben maar gewoon uit nieuwsgierigheid. Worden deze nog geproduceerd? Foto komt van marktplaats.
 14. Ja daar heb ik aan geroken haha. En vond hem inderdaad zozo. Maar hij hoort in de ervarings collectie vind ik. Kom ik thuis en laat mijn vrouw de Cella ruiken, helemaal te gek zegt ze, lekker geurtje. Wij mannen ruiken dus iets anders dan onze/mijn vrouw(en). ???
 15. Vandaag Het Scheerhuys bezocht. En natuurlijk ging ik met veel meer naar buiten dan de bedoeling was. Echter, zeker geen spijt van. [emoji41][emoji3]
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.