Ga naar inhoud

joebar

Lid
 • Aantal items

  22
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over joebar

 • Titel
  Gillette Sensor
 • Verjaardag 01-11-1969

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Tom
 • Beroep
  Field engineer
 • Woonplaats
  Duitsland
 • Begonnen met klassiek scheren
  17-01-18

Recente bezoekers van dit profiel

153 profielweergaven
 1. Wat samples via Maggard besteld.: - Tallow &Steel Morocco - Tallow &Steel Himalaya - Tallow & Steel Maya - Tallow & Steel West Indies - TOBS Eton College - TOBS Jermyn st. - TOBS ST James - Barrister & Mann Latha Taiga De Tallow & Steel ben ik zeer benieuwd naar. Verschillende ervaringen over gelezen wat de interesse heeft gewekt. De Boreal was helaas niet voorradig maar blijft er nog wat over voor de volgende keer. De TOBS Sandalwood was mijn eerste zeep en kennismaking met harde scheerzeep na jaren. De laatste zeep was van de Vergulde hand . De TOBS is in mijn (nog) bescheiden assortiment wel een erg fijn naast de SV Felce Aromatica ( in mijn kleine en nog korte scheer referentie kader twee woorden: Mamma Mia! En dan bedoel ik niet de musical) Onnodig te zeggen dat de SV zepen zeer hoog op de verlanglijst staan. Om maar ergens te beginnen in zeep land de TOBS samples besteld. Volgende op de lijst de Stirling maar daar wacht ik nog even mee om via BdF te kunnen bestellen. Heb de lijst met omschrijvingen al duchtig doorgespit. 😓 Moeilijk te kiezen. Baker Street, Piacenza, Glastonbury, Ozark........😀😀😀😀😀 Hoop ik wel dat de Margarita's in the Arctic Glacial er dan nog is.
 2. En vandaag met dank aan Guy een pakketje ontvangen met Penhaligon Bayolea zeep en Tallow &Steel Morocco aftershave.
 3. joebar

  Hier ben ik !!

  Welkom Alex
 4. Eric, zijn de sample pucks ook mogelijk? Ik denk dan aan direct een stuk of 10 te bestellen buiten de Margarita's Glacial 😃 , die mag in reguliere pot. Prachtige gelegenheid om meerdere geuren te proberen.
 5. joebar

  Voorstellen Cram

  Welkom Cram
 6. joebar

  Hallo allemaal,

  Welkom Jos
 7. joebar

  Voorstellen

  Welkom Mangofan. Ik ben ook gek van mango's maar niet in schuimvormige toestand
 8. joebar

  Nieuw lid

  Welkom Denko.
 9. Chris, Geweldig initiatief! Ik zou graag meedoen maar gezien de prijs, welke ongetwijfeld gerechtvaardigd Is, is het buiten mijn bereik het moment. Zou een synthetische knot ook een optie zijn of wordt hiermee de exclusiviteit een beetje teniet gedaan ahw?
 10. joebar

  Nieuw op het forum

  Welkom Cedric!
 11. Hallo Eric, Door alle lovende berichten op het forum en mijn (lichte ) voorkeur voor Italiaanse producten, ben ik razend benieuwd naar de producten van saponificio varesino. Is het mogelijk producten te bestellen die niet op de site staan? Vr gr Tom
 12. Rene, dit is ook mijn bevinding. Ik had in stand 3 of 4 wel eens een bloedpuntje maar in stand 6 nog nooit. Ik heb nu Astra groen mesjes. Stand 6 vind ik ook prettiger scheren.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.