Jump to content

Johnweggo

Gouden donateur
 • Posts

  556
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Johnweggo

 1. Van de week in conwy geweest. Foto gemaakt vanuit het oudste huis van de stad. Plas mawr (1576-1585). Heerlijk weer en nog een paar dagen te gaan en dan door naar Engeland.
 2. Scheerbeurt setje op reis 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🇬🇧
 3. Excuses. Zie net dat ik een foto heb van de eau de toilette. Jullie hebben het duidelijk over de aftershave. Gevalletje van niet goed kijken. Ik heb wel nog een splash on lotion van brut en die zit in een groene fles maar die heeft geen kleur.
 4. Paar weken oud. Volgens mij hoort het inderdaad wat geel/groener te zijn. Is de geur nog wel goed?
 5. Gecondoleerd @ JvdK erg veel sterkte toegewenst.
 6. Verjaardag SvdD - Blackland Sabre lvl 2 - GEM Personna (6) - Paladin high rise Beehive Purple Haze - PAA Meta Nectar CK-6 zeep & aftershave/cologne
 7. Afspoelen, gewoon koud water voor mij en dan alles goed afdrogen met een microvezel doek en vaak een dag uit elkaar laten liggen. De krabber met wat meer hoekjes en gaatjes zoals bijvoorbeeld de Fatboy gaat af en toe een oude tandenborstel langs na het scheren.
 8. Nog steeds zonde vergeleken dat ze een paar jaar geleden nog geen 11 euro waren inclusief verzendkosten vanuit Japan. Helaas is die website er niet meer.
 9. Was ook een van mijn eerst kwasten. Pak deze eigenlijk zeer zelden. Net iets te weinig backbone en haren voor mijn voorkeur. Kwa synthetisch kwasten pak ik tegenwoordig altijd mijn Omega s brush en apshaveco silk smooth. Heb ook verschillende kwasten van yaqi en tuxedo knopen gehad maar deze hebben voor mij weer teveel backbone. Het is erg je eigen voorkeur vinden want er is veel beschikbaar.
 10. Nog nooit overkomen. Vroeger nam ik voor mijn werk altijd goedkope zeepjes mee naar het buitenland en liet ik deze daar wel eens bewust achter voor gewichtsbesparing voor het terug vliegen. Maar op vakantie gingen gewoon de duurdere krabbers en open messen mee en nog nooit maar iets hiervan vergeten (afkloppen)
 11. Diasho summer breeze. Holland Belgium wet shavers limited edition 2021. Zeep & aftershave
 12. @Executive manandshaving, scheersalon, scheer & schuim.
 13. Stof is er van af na 6 jaar. Maar ik had het niet. Martin de candre kan kwa prestaties niet tegenvallen. Helemaal gezien het aantal ingrediënten en daarbij de eeuwigheid die de pot meegaat.
 14. PAA / Declaration grooming / Stirling
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.