Ga naar inhoud

Johnweggo

Gouden donateur
 • Aantal items

  368
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Johnweggo

 • Verjaardag 26-08-1995

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  John
 • Beroep
  Overheid
 • Woonplaats
  Wijchen
 • Begonnen met klassiek scheren
  23-12-12

Recente bezoekers van dit profiel

752 profielweergaven
 1. SvdD - Seygus Zeppelin v2 0.7/0.9 - Voskhod (2) - Cadman Silvertip Flattop - Wickham 1912 Ninfeo di Egira zeep & balsem een Europese kwaliteits zeep (Wickham 1912) en balsem die vaak over het hoofd wordt gezien.
 2. @Massimo zelfde maat knot als opening anders werkt het niet. En goed kijken naar hoe diep je de knot zet. Jan is hier inderdaad de grote expert in. (Kan het misschien ook via hem laten doen?)
 3. SvdD - Seygus Zeppelin v2 0.7/0.9 - Voshkod (4) - Saponificio Varesino 70th anniversary Zeep & afthershave - Paladin Falstaff Lapis Lazuli
 4. Johnweggo

  Nieuwe kwast

  Hierboven al veel goede reacties gelezen. Mijn ervaring is met een TOBS badger waar ik ooit mee begon maar die valt voor mij in het niet met de synthetische kwasten. Jaren later een Cadman flattop silvertip aangeschaft en deze was toen de kwast voor mij. Totdat ik begin dit jaar een Paladin kocht waarvan ik er nu 2 heb. Deze zijn van alle kwasten die ik heb en heb gehad niet te evenaren. Echter komt hier ook een hele persoonlijke kwestie bij kijken. Hou je van een backbone in je kwast. Hoe zacht moet deze zijn en hoe is de dichtheid. Hierin zit per merk en soms per model al dag en nacht verschil. Kijk rond en lees je in. Is er niks of is je budget aan de lage kant spaar dan eventjes door. (Vergeet de markt hierzo niet. Komt vaak wat leuks voorbij, ook goede kwasten) Want voor mij was de instap das van TOBS die ik jaren geleden kocht niet te vergelijken met wat ik nu heb.
 5. Johnweggo

  Noble otter - A&E

  Ik zou dan voor de kaizen gaan omdat de Orbit ook iets menthol syntheet heeft. Al ben ik niet bekend met de a&e kaizen base. Voor Europese zepen ben ik zeer te spreken over Extro Cosmesi Verder heb je nog de klassiekers als MWF, Arko, Cella, SV en nog veel meer. Buiten de Amerikaanse zepen zijn het voor mij wel zepen waar ik vaker op terug kom en vaak in de roulatie zitten.
 6. SvdD Pre : Noxzema Razor : Hiram Commander Golden Cobra Blade : Feather Super Professional (6) Soap : Noble Otter Orbit Afther : Noxzema Afther : Nivea Protect & Care
 7. SvdD -Towa frameback - Maggard syntheet - Arianna and Evans Which one's pink zeep en afthershave
 8. Heb wel interesse @Lampuhkap Goed initiatief 👍
 9. SvdD - Muhle R41 met Timor (2) (combinatie die ik vroeger altijd gebruikte) - Seygus Zeppelin V2 0.7/0.9 - Gillette Platinum (7) - Stirling blu (sample) - Omega S brush - Nivea asb Was weer even wennen de r41 met Timor. Resultaat is glad maar toch afgemaakt met de Seygus en Gillette platinum combi. Dit is net wat soepeler en glijd er iets makkelijker doorheen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.