Ga naar inhoud

Tjoolder

Lid
 • Aantal items

  517
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Tjoolder

 • Titel
  Merkur 37c
 • Verjaardag 09-09-1980

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Mathieu
 • Beroep
  Arbeider
 • Woonplaats
  Roeselare
 • Begonnen met klassiek scheren
  15-12-17

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Als je er maar genoeg water bij doet is dit een prima zeep met alle eigenschappen die hij moet hebben. Geur is sterk en speciaal. Prima gedaan. Prettige dag nog!
 2. SV felce aromatica Vie long Paardenhaar Baba 13/16" half hollow silversteel Eigen asb Geen as Prettige avond & weekeinde.
 3. @guy1307 Adres is nog steeds leesbaar.
 4. borstel: Dscosmetic 26mm 2bander zeep: Extro pirat Mes: Dovo 5/8" silversteel full hollow As: eigen makelij Gelukkig stond de zeep politie niet voor de deur, dat ging een flinke boete worden.😀 Ja die extro schuimt als een dolle die 26mm laad als een dolle. Er zat nog voor zeker 2 gangen in de kom en ik had al een derde pas gedaan die niet op de planning stond. Maar een zeer geslaagde scheerbeurt. Dit is toch een van mijn betere zepen. Geur is lekker, maar subtiel en komt me nu nog tegemoet (3h later). Prettige dag nog.
 5. Goede beurt. Aluin prikte een beetje, zoals altijd. Afwerken met de eigen gemaakte asb. Goede week aan iedereen!
 6. Tjoolder

  Koraat Knives

  Ik denk dat er ook nog een plaatsje is voor een Koraat bij mij thuis. Misschien een leuk vaderdag cadeau.
 7. Idem als gisteren. Maar deze keer na het verdwijnen van het schuim een paar druppels bij gedaan. Dit leek wel te helpen. Dus de volgende keer meer water toevoegen. Het beste iedereen.
 8. Tjoolder

  nieuw lid

  Welkom. Denk wel dat er meer dan 39 Davy's zijn. Veel succes met je uitbereiding! Koop een kordaat dat draadje kan wel nieuwe triomfen gebruiken.
 9. Tjoolder

  Terug van weggeweest

  Welkom terug!
 10. Weet niet waarom maar de zeep wilde gewoon verdwijnen van mijn gezicht. Heb hem vorige zomer zonder dit probleem vaak gebruikt. Goed weekend!
 11. Wilco kan wel goed rijmen. 😜
 12. Gesproken als een echte professioneel.
 13. Zie dar Snuff lekker Belgisch gestart is met een pils & baume. @ChrisVanMeerIs dat al met de nieuwe set up? Ziet er alvast goed uit.😍 Over aan de orde van de dag. Vie long kwast Krabber: gestolen van mijn vriendin [iets van EJ] Mesje: gilette blue silver? Zeep: bdf distinto as: Armani profumo Een vluggertje voor het begin van het jaar. Niks mis met een vluggertje.😎 Een goed 2019!
 14. De laatste van het jaar. Goed eindejaar + gelukkig Nieuwjaar.🎆🎉
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.