Ga naar inhoud

Tjoolder

Lid
 • Aantal items

  638
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Tjoolder

 • Titel
  Merkur 37c
 • Verjaardag 09-09-1980

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Mathieu
 • Beroep
  Arbeider
 • Woonplaats
  Roeselare
 • Begonnen met klassiek scheren
  15-12-17

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @ehv Je kan ze natuurlijk ook met kop omhoog en 1 omlaag leggen. Dat gaat al een beter zicht geven. Sorry niet gelezen ivm hellende planken.
 2. @Hanskoning Dat is idd een super slechte benaming. Denk ook niet dat je dit zal hebben in gelijk welke heide. Enne bedankt voor de tip. 😃 Toevallig geen restje staan? Zou zonde zijn om zulke geweldige zeep in de container te werpen omdat er een "vleugje" anijs te bespeuren valt.
 3. Tjoolder

  Koraat Knives

  Bedankt. Stond op 4 weken we zullen zien. Misschien voor kerst eentje van Snailforge. Of volgende vaderdag.
 4. Tjoolder

  hai even voorstellen

  Welkom die extro heb ik als zeep en vind ik echt fantastisch! Ben ook aan het wachten om de asb & as aan te schaffen.
 5. De lekkere geur van anijs als je het potje open maakt. mmmmmmmmmm
 6. Tjoolder

  Koraat Knives

  Voor vaderdag een bestelling geplaatst: Point Reptile point Serrations No serration* Shape Normal shape Spine Filework I** Heel Heel normal Tang Tang plain End of tang rounded Finish Forgestructure polished Finish_hollowground Hollowground fine satin finished and gentle polished Collars Bullseye rivets (nickelsilver) wedge Turned spacer (nickelsilver) scale_material Ziricote scaledesign Scaledesign M shoulder Full hollow double shoulder grind Double concave bellied full hollow size 7/8 Coating Without coating
 7. Mijn asb & strop. Nog een sample erbij gekregen.
 8. Tjoolder

  Osiris Bladeworks

  @Snuff Is dit dan snailforge? Zelf ervaring mee? Of ken je iemand?
 9. Ik heb wel een filmpje gekeken voor het schuim. Het was wel een nuchtere Vlaming die met dezelfde tips als jullie kwamen. Later op dit forum gemerkt dat hij geen ongelijk heeft. Maar inderdaad, teveel nonsens filmpjes. En als je niet kan inschatten wat normaal is.... Maar nadien kan je er wel om lachen. Vroeger kon je eventueel nog eens te rade gaan en vragen hoe een persoon het deed. Maar ik moet toch al 2 straten verder gaan om iemand tegen te komen die het ook zo doet. Dus moet je het met de moderne pest YouTube doen. Als je geen idee hebt wat je aan het doen bent is het ook niet leuk meer. Ik ga ook proberen te slijpen binnenkort. Daarvoor ga ik ook niet bij de buurman moeten gaan. Gelukkig zijn er dan fora en filmpjes die je helpen. Ik ben persoonlijk niet zo'n idioot die op zijn kop gaat laden. Als iemand uitleg geeft over het verschil tussen zijn zepen en getallen uitspuwt is dat informatief, zo weet je: "a inderdaad die heeft heel wat meer/minder laadtijd nodig." Uitlachen en kritiek geven is super makkelijk. Dat zie ik genoeg als mensen hun tweets en fb berichten tonen aan mij.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.