Ga naar inhoud

Tjoolder

Lid
 • Aantal items

  431
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Tjoolder

 • Titel
  Astra Groen
 • Verjaardag 09-09-1980

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Mathieu
 • Beroep
  Arbeider
 • Woonplaats
  Roeselare
 • Begonnen met klassiek scheren
  15-12-17

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Een dagje vroeger weekend, het scheren was er niet minder op. Wederom een goede beurt met de bdf. Lekker vettig, dat is plezant.😇 Deze heeft een speciaal geurtje, niet onaangenaam, maar wel sterk. Prettig weekend!
 2. Laat er alles over weten. 😃
 3. Zoals het gezegde: goed begonnen, half gewonnen. Prettige dag nog!
 4. Tjoolder

  De Slowchat

  Goed te horen Chris. Van mij mag er gerust een mes of een krabber bij je borstel hoor. Laat je maar eens goed gaan!
 5. De gezichtshaarmoordenaars van vandaag: Nog afgewerkt met de Florida water cologne en mijn asb. Die whitechapel deed niks meer qua irritatie. Dus de conclusie is voor de volgende keer, kop uit mijn gat halen voor een derde pas & een beetje zeep erbij. Goede dag gewenst!
 6. @Hanskoning Ik wist van de aanbieding. Was aan het twijfelen over de aankoop. Dus was ik blij dat iemand melde dat hij teveel het plastiek gevoel had. Dat was alles. De link naar de indiegogo staat hier ergens op de site. Denk dat het nu wel opgeklaard is. In tegenstelling tot het weer.
 7. Titan silvertip SV felce aromatico Dovo 5/8" silversteel Aluin Clubman vanille Eigen asb We zijn de week goed gestart. Jullie hopelijk ook. Goede dag & week gewenst!
 8. Mijn specialisatie jaar was kunststof. Niet iedere kunststof is dezelfde. Ik zal ook maar een open deur intrappen. Ze gaan ook niet op hun site zetten dat hun product plastiekiger aanvoelt. Dus is het fijn om te weten dat het niet is wat het zou kunnen geweest zijn.
 9. @koenfucius Bedankt om dit te melden heb er ook over nagedacht een te bestellen. Ze hadden mijn inziens beter voor een hybride oplossing gezocht en houtvezels mee ingespoten. Heel wat anders dan gladde plastic.
 10. Tjoolder

  Whisky Topic

  Een van de eerste vaten van arran die een Nederlander gekocht had via de times. Wist niet wat ermee gedaan. Toen hij te horen kreeg dat hij ieder jaar een sample moest laten overbrengen vond hij het te kostelijk. Toen hij het toch gedaan had kreeg hij van heel wat mensen met kennis te horen dat er potentieel in zat. Nu op fles gedaan en die fles is uitgeroepen tot beste fles van die avond. Mijn vriend heeft de rest van de fles gekocht om samen te legen. Er is ook een fles van een distilerij die niet meer bestaat open gedaan en eentje voor de Aziatische markt. Als ik hem niet aan het deftig scheren kan brengen, dan maar aan de drank zeker.
 11. Vie long kwast Bluebeard's creme Baba 13/16" half hollow Aluin Douche met Marseille zeep wilde rozen Aqua di gio perfumo as eigen makelij balsem Een beetje teveel water, heb er dan maar meer crème bij gedaan. Dan had ik genoeg voor 3 passen. Heb ik dan maar gedaan. Goed weekeinde! En een goede start van de week gewenst! Het ga jullie goed!
 12. Tjoolder

  eerste stapjes

  Welkom. En veel plezier gewenst!
 13. Zolang er maar geen menthol in zit.
 14. Tjoolder

  Whisky Topic

  Gisteren lekkere whisky tasting gedaan. Bij vrienden thuis. Terug een superleuke avond gehad. Weer bij geleerd & een paar exclusieve flessen kunnen degusteren.
 15. 3 passen, aluin best OK. Bij de derde pas vertoonde de zeep veel luchtbellen en begon hij uit te dunnen😲. Heb er mij toch aan gewaagd. En een vlammend rood bakkes het resultaat. [zwieneheet] Zeep of handgave? Zal de zeep eens meer gebruiken en 2 passen ermee doen. Zodoende zal ik meer weten. Geen goede start van het weekend. Aan jullie allemaal een prettig weekend gewenst!
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.