Ga naar inhoud

Tjoolder

Lid
 • Aantal items

  167
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Tjoolder

 • Titel
  Vergulde Hand
 • Verjaardag 09-09-1980

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Mathieu
 • Beroep
  Arbeider
 • Woonplaats
  Roeselare
 • Begonnen met klassiek scheren
  15-12-17

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Welkom terug! En veel beterschap gewenst & natuurlijk het plezier van een goede scheerbeurt.
 2. Tjoolder

  Suuz

  Welkom en veel plezier. Ik zie het al voor me, de kast die uitpuilt met zepen, messen & kwasten! Als je er je hobby van maakt, maak er het beste van.
 3. Tjoolder

  Voorstelling

  Welkom Je kon een aankoop natuurlijk uitstellen en effe materiaal geleend hebben van je collega. Hij heeft massa's en weinig te scheren. 😂. Enfin, veel plezier nog met je heruitgevonden scheerritueel.
 4. Wickham scottish Heather zeep Dovo 5/8" silversteel Vie long kwast 4 men asb [althans hier ten huize maar door 1 man gebruikt😶] Florida H2O Door nog minder druk te zetten & minder vlug pasta te gebruiken op de strop staat mijn gezicht niet meer in brand. Met dank aan Snuff voor de tips. Wickham zeep laat nog een vettig laagje na op het gezicht. Dus dat is lekker. Als je Florida water opzoekt kan je op één of andere heksensite uitkomen waar je leert dat je er je chakra mee kan reinigen en dat van je huis. Ik voel alvast geen verschil! Nog een prettige dag gewenst!
 5. @Kingjack Dit gebeurd vaak zonder zo'n scheerbeurt!
 6. Met die kwast kan je nog de laatste pas doen tijdens een Black out😎 Maar idd mooi mes. @ChrisVanMeer Is dat forged en satin finish ? Niet het fijnste maar ook niet het bruutste? ik weet niet meer de exacte benaming.
 7. Dovo 5/8" Silversteel Titan Silvertip badger kwast Phoenix and beau whitechapel zeep Aluin Pinaud Clubman AS
 8. Vie-long paardenhaar kwast via barberia "fructi" zeep Baba 13/16" half hollow open mes Aluin 4men ASB calfornia H2O splash Prima geschoren, al dat extra H2O over de zeep was niet nodig (deed ik de vorige keren wel) met half met en tegen de vleug in de halsstreek gedaan. BBS is het resultaat! Prettige dag nog!!!
 9. Antwoord a staat voor 100% op 0% op moment van schrijven. Ik kan persoonlijk beamen dat er wel degelijk nog iets anders op tafel komt, ik heb namelijk een lekkere koffie te drinken gekregen. Al is het hoofdbestanddeel daarvan ook H2O. ☕
 10. Tjoolder

  Hoeveel gangen ?

  Alleen de hals doe ik 3 gangen. Anders sta ik in brand. Met 2 gangen in de hals vind ik het net nok. Maar met de 3de heb ik nog steeds irritatie maar steeds minder mijn inziens. 2 gangen gaat perfect maar met minder goed resultaat. Maar de tijd zal ons leren. Met verscheidene tips op dit forum ben ik al een heel eind gekomen!
 11. @Jerry9630 Leuke zeepjes. Die spitfire vond ik lekker.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.