Jump to content

CobraX

Lid
 • Posts

  886
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by CobraX

 1. Vaarwel Reserve, Excelsior en Soft Heart Series. Hopelijk valt de nieuwe zeep basis mee, dan kan ik één of meerdere Reserve geurtjes in de nieuwe Omnibus zeep basis bestellen. Nooit fan geweest van de Reserve zeep basis, was geen pretje om op te schuimen.
 2. Ze waren in 2020 al een stuk duurder dan Maggard Razors en het zou me niet verbazen als dat tegenwoordig nog steeds het geval is. Ik denk dat ik m'n bestellingen bij Slickboys in de toekomst ga beperken tot aftershave splashes.
 3. Vandaag een mailtje gehad van hen daaromtrent. Meer info kan je hier terugvinden.
 4. Correct, maar dat was de verwachting ook indien het pakketje voor 1 juli zou aankomen.
 5. Rond 22:35 gaat het over jou @Snuff.
 6. Net voor 1 juli geleverd worden, perfecte timing.
 7. Tracking Zwitserse post geeft dit weer bij mij: En voor de Belgische post is het dit:
 8. Ik was inderdaad ook verbaasd dat de kortingscode meer dan 24u later nog steeds werkte. Zal ofwel een foutje geweest zijn (wie weet was hij vergeten in te stellen dat de code maar 33 keer gebruikt kon worden) ofwel valt de verkoop tegen. Het is niet aan mij om grote uitspraken te doen hieromtrent, maar wie dit topic aandachtig gelezen heeft (en dan vooral de berichten van Snuff), zal begrijpen dat het normaal gezien bij €206,39 zal blijven voor mij indien het pakketje voor 1 Juli aankomt.
 9. Tedalus Essence, half uurtje geleden besteld.
 10. Ik heb hem een half uurtje geleden besteld en tot mijn verbazing werkte de 30% kortingscode nog steeds. Nu hopen dat hij voor 1 Juli aankomt, dan blijft het normaal gezien bij €206,39.
 11. @Snuffheb jij je toevallig ooit met de Kai Captain Standard shavette geschoren? Indien het antwoord ja is, is er veel verschil tussen de Tedalus en de Kai Captain Standard? Het gaat om dit model:
 12. Eerlijk gezegd begint heel het verhaal een beetje een wrange nasmaak te krijgen. Zaken waar hij al op teruggekomen is: - Kickstarter prijs $159 (ongeveer €134), retail prijs $229 (ongeveer €193) -> huidige prijs €269 (+9€ verzendkosten), in het beste geval 30% korting (ongeveer €188) - Verzending vanuit Duitsland om douanekosten te vermijden -> verzending vanuit Zwitserland dus als het pakketje pas in juli aankomt betaal je altijd douanekosten - Mensen die zich op tijd registreerden op de website hadden recht op de 30% korting -> enkel geldig voor de eerste 33 personen die de kortingscode gebruiken Verder lijkt hij Snuff's vragen te ontwijken omtrent het laatste puntje. Na dit hele verhaal stel ik mij echter bijkomende vragen zoals: zal hij ook terugkomen op z'n woord of moeilijk doen als je gebruik moet maken van de 10j garantie? Komt er nog een tweede batch of blijft het bij die 333 geproduceerde stuks? Ik moet toch nog eens heel goed nadenken of ik zondag een bestelling ga plaatsen.
 13. Ik kom uit op zo'n €271 (vanaf 1 juli) voor België, ervan uitgaande dat de prijs ongeveer €197 incl. verzendkosten bedraagt. Maar dat is dan exclusief de extra PayPal kosten, want je betaalt extra voor de valutaomwisseling (Zwitserse Frank -> Euro).
 14. Yep, ook net gelezen. De prijs valt tegen. Ik vermoed zo'n €188 (€269 - 30% korting) + €9 verzendkosten. Oftewel ongeveer €200, maar verzonden vanuit Zwitserland dus risico op douanekosten. Dan zitten we al aan bijna €300 zeker (tenzij er een lager bedrag vermeld wordt op het verzendlabel)?
 15. Op de Tedalus website vind ik volgende tekst terug: "We are launching soon. Simply sign up below to get notified when we launch and get the advantage of a limited 30% discounted price." In februari heb ik dit gedaan waarna ik een "thank you" pagina te zien kreeg met volgende tekst op: "Congratulation! Please check your inbox and confirm your email address. Otherwise, you miss out on the limited 30% discount when we launch." Ik heb toen een e-mail ontvangen waarin Manuel zich voorstelde ("A word from the founder"), maar ik kon nergens mijn e-mail adres bevestigen. Ik heb daarnet nog een keertje mijn e-mail adres ingevuld op de website, maar weer geen optie om m'n e-mail adres te bevestigen. Begin deze week kreeg ik opnieuw een mailtje van Manuel waarin verteld werd dat het assembleren begonnen was en de shavette in juni beschikbaar zou zijn. Ik heb echter geen flauw idee of ik correct ingeschreven ben voor die 30% korting. Het is allemaal wat onduidelijk voor mij.
 16. Bovenstaande prijzen kloppen niet meer dan? $159 is ongeveer €132. Zelfs met BTW en verzendkosten erbij, zou je ruim onder de €200 moeten zitten dan.
 17. Ik heb de info mail dinsdag ontvangen en moet bekennen dat het toch een beetje begint te kriebelen. Hopelijk kost hij niet meer dan ongeveer €150 (korting inbegrepen). Op de website vind ik hetvolgende terug: "Simply sign up below to get notified when we launch and get the advantage of a limited 30% discounted price." Geen idee hoe de korting verkrijgen en gebruiken praktisch gezien in z'n werk gaat. Krijgen zij die op de mailing list staan een coupon code of iets dergelijks?
 18. Max Sprecher? Een Belg die in Amerika woont. Ik citeer:
 19. Veel beterschap gewenst @Hanskoning.
 20. 't Was eventjes geleden dat ik nog eens iets gekocht had, dus bij deze...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.