Jump to content

CobraX

Lid
 • Posts

  886
 • Joined

 • Last visited

About CobraX

 • Birthday 08/21/1980

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Hou ik liever geheim
 • Beroep
  IT
 • Woonplaats
  België
 • Begonnen met klassiek scheren
  08/22/2017

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CobraX's Achievements

Deskundige

Deskundige (11/18)

 • Goede reacties Rare
 • Toegewijd
 • Erg populair Rare
 • Superster
 • Eerste reactie

Recent Badges

 1. Vaarwel Reserve, Excelsior en Soft Heart Series. Hopelijk valt de nieuwe zeep basis mee, dan kan ik één of meerdere Reserve geurtjes in de nieuwe Omnibus zeep basis bestellen. Nooit fan geweest van de Reserve zeep basis, was geen pretje om op te schuimen.
 2. Ze waren in 2020 al een stuk duurder dan Maggard Razors en het zou me niet verbazen als dat tegenwoordig nog steeds het geval is. Ik denk dat ik m'n bestellingen bij Slickboys in de toekomst ga beperken tot aftershave splashes.
 3. Vandaag een mailtje gehad van hen daaromtrent. Meer info kan je hier terugvinden.
 4. Correct, maar dat was de verwachting ook indien het pakketje voor 1 juli zou aankomen.
 5. Rond 22:35 gaat het over jou @Snuff.
 6. Net voor 1 juli geleverd worden, perfecte timing.
 7. Tracking Zwitserse post geeft dit weer bij mij: En voor de Belgische post is het dit:
 8. Ik was inderdaad ook verbaasd dat de kortingscode meer dan 24u later nog steeds werkte. Zal ofwel een foutje geweest zijn (wie weet was hij vergeten in te stellen dat de code maar 33 keer gebruikt kon worden) ofwel valt de verkoop tegen. Het is niet aan mij om grote uitspraken te doen hieromtrent, maar wie dit topic aandachtig gelezen heeft (en dan vooral de berichten van Snuff), zal begrijpen dat het normaal gezien bij €206,39 zal blijven voor mij indien het pakketje voor 1 Juli aankomt.
 9. Tedalus Essence, half uurtje geleden besteld.
 10. Ik heb hem een half uurtje geleden besteld en tot mijn verbazing werkte de 30% kortingscode nog steeds. Nu hopen dat hij voor 1 Juli aankomt, dan blijft het normaal gezien bij €206,39.
 11. @Snuffheb jij je toevallig ooit met de Kai Captain Standard shavette geschoren? Indien het antwoord ja is, is er veel verschil tussen de Tedalus en de Kai Captain Standard? Het gaat om dit model:
 12. Eerlijk gezegd begint heel het verhaal een beetje een wrange nasmaak te krijgen. Zaken waar hij al op teruggekomen is: - Kickstarter prijs $159 (ongeveer €134), retail prijs $229 (ongeveer €193) -> huidige prijs €269 (+9€ verzendkosten), in het beste geval 30% korting (ongeveer €188) - Verzending vanuit Duitsland om douanekosten te vermijden -> verzending vanuit Zwitserland dus als het pakketje pas in juli aankomt betaal je altijd douanekosten - Mensen die zich op tijd registreerden op de website hadden recht op de 30% korting -> enkel geldig voor de eerste 33 personen die de kortingscode gebruiken Verder lijkt hij Snuff's vragen te ontwijken omtrent het laatste puntje. Na dit hele verhaal stel ik mij echter bijkomende vragen zoals: zal hij ook terugkomen op z'n woord of moeilijk doen als je gebruik moet maken van de 10j garantie? Komt er nog een tweede batch of blijft het bij die 333 geproduceerde stuks? Ik moet toch nog eens heel goed nadenken of ik zondag een bestelling ga plaatsen.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.