Ga naar inhoud

CobraX

Lid
 • Aantal items

  416
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over CobraX

 • Titel
  Astra Groen
 • Verjaardag 21-08-1980

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Hou ik liever geheim
 • Beroep
  IT
 • Woonplaats
  België
 • Begonnen met klassiek scheren
  22-08-17

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. En ik ben weer een zeepje rijker...
 2. Als imgur te veel werk is, kan ik je Tapatalk aanraden (smartphone app). Het is een app waarmee je dit forum kan bezoeken, berichten kan plaatsen en waarmee je doodeenvoudig foto's kan plaatsen in je berichten. Gewoon op de foto knop tikken in Tapatalk, vervolgens je foto selecteren op je smartphone en de app doet de rest voor je. Of zoals ik het doe: mijn bericht typen en plaatsen op PC, dan via Tapatalk op m'n iPhone kiezen om het bericht te wijzigen, op de foto knop tikken, de foto selecteren en de wijzigingen opslaan. Wat ik persoonlijk minder leuk vind, is de limiet van 10 reacties (Vind ik leuk/Haha/Bedankt!) per 12 of 24u (denk ik?). Van zodra je aan 10 reacties zit, is het afwachten, want een (gratis) alternatief is er niet. Ik loop constant tegen deze limiet aan (zelfs een verdubbeling van het aantal reacties zou al een hele verbetering zijn). Merken dat iemand je bericht waardeert, is prettig. Vandaar dat ik het jammer vind dat hier een beperking op zit.
 3. Ik denk dat er morgen een pakje van Maggard Razors geleverd wordt. Het is vandaag in België aangekomen en het verleden leert mij dat ik het dan de dag nadien in huis heb. Dat zou betekenen dat Maggard Razors een nieuw record vestigt: besteld en verzonden op 10 oktober en 16 oktober in huis oftewel 6 dagen erop moeten wachten.
 4. Daar is het ondertussen een beetje te laat voor (al 6 maanden oud). De laatste paar scheerbeurten is de haaruitval wel een heel stuk minder, dus ik neem aan dat deze kwast gewoon wat meer tijd nodig heeft vooraleer hij zo goed als stopt met haartjes te verliezen.
 5. Wie weet krijg ik wel een gratis kwast, want als je naar de feedback kijkt, is er iemand die een tweede, gratis kwast erbij kreeg. Volgens mij komt hij idd heel goed uit de test ivm de normale yaqi's. Best indrukwekkend, want die waren voor hun geld al geweldig. Heb er ook naar zitten kijken, maar vind het handvat niet naar mijn smaak. Gelukkig voor mij is het handvat volledig mijn ding. De Highmountain Silvertip knot van Yaqi is slechts beschikbaar in 1 handvat, dus het is (momenteel?) te nemen of te laten vrees ik. Ben tevreden over de prestaties van m'n Yaqi Silvertip Badger met Mysterious Space Color handvat, maar qua haaruitval is hij verschrikkelijk (zo'n 45 haartjes verloren op 9 scheerbeurten).
 6. Ik hoop zeer goed, want hij is bijna €15 duurder dan m'n gewone Silvertip Badger van Yaqi.
 7. Datum: 13 Oktober 2018 Scheerzeep: Noble Otter Barrbarr Scheerkwast: Yaqi Mysterious Space Color Silvertip Badger 24mm Scheermes: Mühle R41 (model 2013 met iKon Bulldog greep) Mesje: Rapira Platinum Lux (nieuw mesje) Na: Afspoelen met koud water, Thayers Original Witch Hazel Toner, Stirling Unscented ASB
 8. De Yaqi Aqua Highmountain Silvertip Badger 24mm. Omdat hij te mooi was om links te laten liggen.
 9. Waarom zou het hier niet passen? Ik geef gewoon mee wat ik besteld heb en hoe het ruikt.
 10. Dat is een moeilijke vraag, want ik vind het een complexe geur, vandaar dat de scheerzeep ook $24.99 kost volgens mij (ondanks dat het de Glissant basis is). Ik krijg zeker een citrusgevoel bij deze scheerzeep, maar het is meer dan dat. Heeft verder ook een fruitig geurtje. Sowieso een heel fris geurtje dat aanzienlijk verschilt van Seville.
 11. Vandaag 2 samples opgeschuimd op m'n gezicht. B&M Le Grand Chypre (had ik al een tijdje) en Declaration Grooming Darkfall Icarus (was één van de nieuwe samples die gisteren zijn aangekomen). Ik dacht er eventjes aan om ze beide te bestellen, maar dan zat ik al boven de $50. Uiteindelijk gekozen voor Declaration Grooming Darkfall Icarus. 't Is een rokerige geur die mij doet denken aan een kampvuur. Een heel polariserende geur als je het mij vraagt.
 12. M'n scheerzeep samples zijn vandaag aangekomen.
 13. Als ik het mij goed herinner, bezit jij een SynBad en Cashmere scheerkwast van APShaveCo. Welke geniet jouw voorkeur?
 14. Datum: 8 Oktober 2018 Scheerzeep: B&M Seville Scheerkwast: Yaqi Purple Haze Mew Brown 24mm Scheermes: Mühle R89 (met iKon Bulldog greep) Mesje: Personna Platinum (1x gebruikt voor deze scheerbeurt) Na: Afspoelen met koud water, Thayers Original Witch Hazel Toner, Stirling Unscented ASB
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.