Ga naar inhoud

Yusuf

Importeur
 • Aantal items

  65
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Yusuf

 1. @Martijn88usa tof. Ik verzamel en rook ze ook. Onderhand wel veel de zelfde cuba en enkele dominicanen spreken mij wel aan en enkele nicaraguaanse. Maar ik zweer bij cuba ?
 2. Welkom. En alvast veel scheer plezier met de open mes die er gaat komen. En ik las sigaren... zijn dat longfillers ? Ene cuban of non-cuban ? ?
 3. Yusuf

  Hoop veel te leren

  Welkom, en zeer verstandige keuze
 4. Yusuf

  Nieuwe kast

  @Wolf Mooie kast !! Zat zo te kijken in de ene helpt passen ook wel wat mooie sigaren..
 5. Dankje Chris, toch een beetje bezig blijven niet waar
 6. Mannen, Ik heb wellicht binnenkort goed nieuws over Yaqi in Nederland voor de zelfde prijzen als bij ome Ali maar dan in de winkel en voor de winkelier een royale winstmarge. Yaqi staat zo steviger, klant heeft snel zijn spullen zelfs in de retail winkels en de Nederlandse economie en fiscus verdienen mee. nou is dat een win win ? Als er toevallig winkeliers zijn die mee lezen en het interessant lijkt om Yaqi kwasten en scheergerei aan te bieden voor de zelfde prijzen stuur mij gerust even een berichtje of email.
 7. Ik ga toevalig morgen vliegen en neem mijn Omega S-brush mee. gewoon in de toilette tas. Weekendjes weg ging ook prima er zit al een deuk in het handvat dus kan geen kwaad
 8. Yusuf

  Nieuw lid

  Mooie setup, welkom
 9. Wel als leverancier hebben wij ook Hammam zepen, deze hebben meer kruidnagel, mastiek, gom, citronella als ingredienten. Een zogenaamde "hamam geur" is echt een klassieke zeep geur
 10. Yusuf

  Voorstellen Cram

  Hallo Cram. Welkom
 11. Vandaag voor de 2e keer deze Cape gebruikt. Enkel een 10/15 maal gestropt lekker geschoren. Nu al mijn favoriet door zijn gewicht alleen mag ietsie scherper.
 12. Via Ebay gekocht. Een Japanse Cape. Scheerde aardig lekker
 13. Op een Cape Tanjui als ik het goed heb. Geen ervaring mee of iets op het net kunnen vinden. Ben benieuwd
 14. @ChrisVanMeer Hey das cool. Ik dacht al die Chris heeft vast een studio thuis. Laat ik nou toevalig ook een Canon 60D hebben ik hoop dat ik em ook weer eens uit de tas haal...
 15. Yusuf

  Ik ben Karel

  Welkom Karel. En zo een open mes zeker nemen hartstikke fijn.
 16. Feather geladen met een Feather en de shavette met een halve Feather. Double action = double the fun right ? Tabac voor het eerst gebruikt en wat komt die geur bekend voor van vroeger, dat hadden de oude meneren op... Rebul DS vult alle geuren aan. Ik voel mij weer fris. Fijne dag allemaal.
 17. Welkom John, Al aardig bezig
 18. Ik heb niet echt veel hobby's vaak dingen die komen en gaan. Altijd wel interesse in mooie dingen. Momenteel sigaren houden en degusteren, voornamelijk cubanen, alleen maar eigenlijk...
 19. Yusuf

  Hi, ik ben Yusuf

  @Robert79 Ik heb er nog geen andere mesje in gestopt... ik heb de Derby's wel op voorraad... maar denk dat ik het een tijdje op de Feather houd. Het kan beter inderdaad. Ik heb deze ook echt gekocht voor de lichte gewicht om mee te nemen ik ben veel op pad. En dat van een merk waar ik veel goeds van heb gehoord... zeker een top krabber voor op reis.
 20. Yusuf

  Hi, ik ben Yusuf

  Klopt Johan. In de komende tijd ga ik er werk van maken. Rebul is slechts 3 maanden in Nederland en valt aardig goed in de smaak bij de natscheerders.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.