Ga naar inhoud

Robgtt99

Lid
 • Aantal items

  491
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Robgtt99

 • Verjaardag 16 februari

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Amsterdam
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-08-17

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Robgtt99

  ZAKMESSEN

  Bowie is het type. Vernoemd naar Jim Bowie gaat dus om het merk
 2. Robgtt99

  Even voorstellen

  Welkom. Mooie stad 👍🏻 Veel leesplezier
 3. Robgtt99

  Duitsland shopping guide

  Hij zit er nog steeds. Leuk om te kijken. Maar niets gekocht. Denk dat de etalage sinds de oprichting niet is afgestoft maar zeker leuk om te zien. In Aken zitten ze ook nog alledrie in de straat. Leuke sortering en zeker meer dan de gemiddelde NL drogist. Maar mijn aluminium ruggengraat heeft stand gehouden 😁
 4. Robgtt99

  Hallo uit Amsterdam!

  Welkom. Je hebt een goede keus gemaakt. Met een open mes heb ik in ieder geval goede ervaringen en zeker minder irritatie. Helemaal i.c.m. een goede zeep (baume o.i.d.)
 5. Degene die ik nieuw had aangeschaft is een full hollow. Degene via het forum een wedge
 6. Robgtt99

  Aluin bewaren

  Er bestaan speciale Aluinklemmen 😁
 7. Ik denk dat ik heel veel geluk heb gehad met de 2 koraats die ik in bezit heb. Een heeft nog de snede die Ulrik gezet had ( nieuw aangeschaft) en blijft vooralsnog scherp met stroppen. de 2e die ik via het forum had gekocht had ik slechts op hoeven te frissen en houdt zijn (of is het haar) scherpte goed (Denk “haar”, mes is immers vlijmscherp en kan je helemaal openhalen en kapotmaken, Ja, dat moet vrouwelijk zijn)
 8. "That's one small step for man, one giant leap for mankind" of sla ik nu door
 9. Robgtt99

  Duitsland shopping guide

  @RolfMetHaar Dank je. Ga ik bezoeken
 10. Robgtt99

  Duitsland shopping guide

  Leuk als je in Vaals op vakantie bent en aan het zoeken bent op internet naar leuke (scheer) winkels in Aken je een draadje uit 2013 terug vindt met nuttige info. Deze week kijken of alledrie de winkels er nog zitten. Mocht iemand recentere tips hebben (Aken, Maastricht e.o.) hoor ik het graag
 11. Wel goed om sommige veranderingen toe te passen, Maar ga de verbeteringen en correcties door leden wel missen. Noem het maar nostalgie. But then again. Lets get forward with the goat.
 12. Robgtt99

  Hallo!

  Welkom
 13. Denk dat je voor kampeer/zakmessen met een 1000/3000 steen al voldoende hebt. Maar voor scheermessen is er wel redelijk wat goede combi’s terug te vinden. En elke steen die je weer vlak krijgt, met een egaliseersteen of diamantplaatje kan je weer gebruiken voor je scheermes. Je zal een eenmaal goed gezet bevel alleen maar hoeven te verfrissen op een hogere grit. Dus die 1K steen slijt je niet zo snel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.