Ga naar inhoud

RichGem

Lid
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over RichGem

 • Verjaardag 4 juni

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Richard
 • Woonplaats
  USA

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. RichGem

  hai even voorstellen

  Welkom uit de VS!
 2. RichGem

  Leuk detail

  +1 heel leuk.
 3. RichGem

  Koken

  https://theshaveden.com/forums/attachments/web-jpg.192559/ Poffertjes heb ik gemaakt voor Goede Vrijdag. (afbeelding boven... hoe plaats ik hier een afbeelding?). Dit is m'n eerste poging om hun helemaal opnieuw te maken. Die waren heel zwaar (dicht?) misschien vanwege oude gist.
 4. RichGem

  Koken

  Wat gebruik je liever in plaats van tarwemeel? Heb je een goed recept?
 5. Weet je het verschil tussen een muis en een klarinet? Je kunt een muis niet horen piepen die harder klinkt dan de rest van de band
 6. RichGem

  Hoi uit Amsterdam

  Kijk! Een andere vriend van theshaveden.com. Hoi en welkom hier ook. (Ik ben nieuw hier ook.)
 7. RichGem

  Mijn kast is vol.

  Je zou je eigen winkel kunnen hebben. Goed gedaan!
 8. Waarschijnlijk niet... LOL.. Wij gekke Amerikanen :D
 9. Helaas hou ik van bier niet. Maar als we mogen Japanse sake opnemen want die is gebrouwen, geef ik de voorkeur aan Momokawa Diamond. (Gemakt in de V.S. in Oregon) https://sakeone.com/brand/momokawa/
 10. RichGem

  Nieuwe Amerikaan

  Als je bent kok, is het daar erg onveilig! 😲
 11. RichGem

  Nieuwe Amerikaan

  Oke'. Zijn we allemaal akkoord ermee? In het Engels is het makkelijker. Wij zouden "NSFW" (Not Safe for Work) kunnen zeggen.
 12. RichGem

  Nieuwe Amerikaan

  Meestal, "praten" mijn vriend en ik via texten. Het is moeilijk om de tijd te plannen om echt te praten en het texten is gewoon makkelijker. Ik wil graag naar Nederland reizen. Maar ik weet niet wanneer want ik wil niet alleen gaan.
 13. RichGem

  Nieuwe Amerikaan

  Bedankt for de tip! Zullen we "ongeschikt" zeggen?
 14. RichGem

  Nieuwe Amerikaan

  Het is een lang en episch verhaal over grote dapperheid, vastberadenheid en wat waanzin.... Nou, eigenlijk.... Een Canadese vriend van mij is tweetalig omdat zijn ouders Nederlanders zijn. Een paar jaar geleden, plaatste een lid bij theshaveden.com het filmpje van L'il Kleine Drank en Drugs. Ik dacht dat Ik deze taal wil snappen. (Het lied is vies maar pakkend.) Dus ik heb mijn vriend over het leren van Nederlands gevraagd en de rest is geschiedenis.
 15. RichGem

  Nieuwe Amerikaan

  Ach... de belangrijkste vraag! Ik gebruik graag een DE krabber (Merkur 1904) met Astra SP mesjes. Meestal gebruik ik verschillende scheerzepen met kwast. Maar als ik reis, gebruik ik een cartridge razor zoals Dorco Pace 3 of Amazon Solimo en scheer-gel zoals Tend Skin Air Gel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.