Ga naar inhoud

RichGem

Lid
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over RichGem

 • Titel
  Gillette Sensor
 • Verjaardag 4 juni

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Richard
 • Woonplaats
  USA

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. RichGem

  Mijn kast is vol.

  Je zou je eigen winkel kunnen hebben. Goed gedaan!
 2. Waarschijnlijk niet... LOL.. Wij gekke Amerikanen :D
 3. Helaas hou ik van bier niet. Maar als we mogen Japanse sake opnemen want die is gebrouwen, geef ik de voorkeur aan Momokawa Diamond. (Gemakt in de V.S. in Oregon) https://sakeone.com/brand/momokawa/
 4. RichGem

  Nieuwe Amerikaan

  Als je bent kok, is het daar erg onveilig! 😲
 5. RichGem

  Nieuwe Amerikaan

  Oke'. Zijn we allemaal akkoord ermee? In het Engels is het makkelijker. Wij zouden "NSFW" (Not Safe for Work) kunnen zeggen.
 6. RichGem

  Nieuwe Amerikaan

  Meestal, "praten" mijn vriend en ik via texten. Het is moeilijk om de tijd te plannen om echt te praten en het texten is gewoon makkelijker. Ik wil graag naar Nederland reizen. Maar ik weet niet wanneer want ik wil niet alleen gaan.
 7. RichGem

  Nieuwe Amerikaan

  Bedankt for de tip! Zullen we "ongeschikt" zeggen?
 8. RichGem

  Nieuwe Amerikaan

  Het is een lang en episch verhaal over grote dapperheid, vastberadenheid en wat waanzin.... Nou, eigenlijk.... Een Canadese vriend van mij is tweetalig omdat zijn ouders Nederlanders zijn. Een paar jaar geleden, plaatste een lid bij theshaveden.com het filmpje van L'il Kleine Drank en Drugs. Ik dacht dat Ik deze taal wil snappen. (Het lied is vies maar pakkend.) Dus ik heb mijn vriend over het leren van Nederlands gevraagd en de rest is geschiedenis.
 9. RichGem

  Nieuwe Amerikaan

  Ach... de belangrijkste vraag! Ik gebruik graag een DE krabber (Merkur 1904) met Astra SP mesjes. Meestal gebruik ik verschillende scheerzepen met kwast. Maar als ik reis, gebruik ik een cartridge razor zoals Dorco Pace 3 of Amazon Solimo en scheer-gel zoals Tend Skin Air Gel.
 10. RichGem

  Nieuwe Amerikaan

  Bedankt, maar ik kan alleen maar om meester te streven. Volgens duchpod101, heb ik CEFR niveau B1 of laag B2. (met A1 accent. lol)
 11. RichGem

  Hallo

  Een andere nieuwe hier. Welkom en groetjes uit Amerika!
 12. RichGem

  Nieuwe Amerikaan

  Dank jullie wel voor het welkom en de complimenten! Ik woon in de staat Connecticut in een heel kleine stad van ongeveer 4.000 personen. Als @Johan heeft gezegd, komt mijn basiskennis van Duolingo. Dus, kan ik niet goed praten. Echt waar! De computer-stem Duolingo is een geke mix robot, Vlaams, en echt Nederlands. Maar ik probeer om mijn accent te verbeteren door middel van Nederlandse films en TV. Ik schaam me om een kleine obsessie met de dramaserie Nieuwe Buren te toegeven.
 13. RichGem

  Nieuwe Amerikaan

  Hoi allemaal! Groetjes uit de V.S.! Ik heet Richard en het is waar dat ik Amerikaan ben. In juni zal ik Abraham hebben gezien. Bijna drie jaar geleden begon ik om mezelf Nederlands te leren. Het is goed moeilijk dat ik gek ben! lol. Maar ik geniet om talen te leren. 'Tuurlijk spreek ik Engels (moedertaal) maar ook wat Italiaans. De Nederlanders bij theshaveden.com bevelen me aan om hier een lid te worden. Dus... Ik kijk er naar uit om over scheren te praten en Nederlands te oefenen. Voelen jullie vrij om mijn berichten te corrigeren!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.