Ga naar inhoud

Dajd94

Gouden donateur
 • Aantal items

  607
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Zuid Holland
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-11-15

Recente bezoekers van dit profiel

1463 profielweergaven
 1. Opnieuw weer een fraaie kwast Chris! Is het ook mogelijk kwasten van Declaration Grooming te kopen met een synthetische pruik?
 2. Zelf bestel ik vrijwel al mijn mesjes op Razorbladesclub.com Veel keuze, schappelijke prijzen, goede service en de mogelijkheid om te variëren in de te bestellen aantallen. Verzendkosten naar Nederland zijn ook laag.
 3. @koenfucius hoe verhouden de RAW en de Tatara Nodachi zich tot elkaar? Zelf waardeer ik de Nodachi zeer!
 4. Catie's Bubbles - Eau de Thé (zeep)
 5. @CobraX : heb je ook ervaring met Australian Private Reserve? Eerst was voor mij Ariana & Evans ook de beste op basis van gevoel na het scheren. Echter, APR voelt nog net wat beter. Schuimt mijns inziens ook nog makkelijker op.
 6. Dajd94

  Groeten uit Gendt

  Mooie introductie. Van harte welkom. Mijn ervaring is dat de wensenlijst alleen maar langer wordt naarmate je langer klassiek scheert.
 7. Door omstandigheden zie ik af van het uitproberen van deze krabber. De volgende persoon op de lijst mag hem wat mij betreft proberen.
 8. SV gaat na de Cubebe dus meer parfums op de markt brengen. Mooi initiatief, en erg begeerlijk! Opuntia blijft een prachtige geur.
 9. Mooie krabber @Levi . De collectie begint gestaag te groeien!
 10. Dajd94

  Hallo uit Zwanenburg

  Van harte welkom! De zepen van Noble Otter zijn erg goed, mooie keuze!
 11. Dajd94

  Hallo uit Lisse

  Welkom hier!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.