Ga naar inhoud

Dajd94

Lid
 • Aantal items

  242
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Dajd94

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Zuid Holland
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-11-15

Recente bezoekers van dit profiel

575 profielweergaven
 1. Hele goede keus @CobraX Ben benieuwd hoe jij B&M Le Grand Chypre gaat ervaren.
 2. Mijn goede voornemens: > meer zepen opmaken dan ik er bij koop. > toch diverse zepen die op de wensenlijst staan kopen. > alle 365 dagen van het jaar scheren.
 3. 100 stuks. De zwarten schijnen hetzelfde te zijn als de gele. En dat zijn hele fijne mesjes. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 4. Dajd94

  Scheren slow-chat

  Dat levert me een wat dubbel gevoel op. Enerzijds zou dat wel verklaren waarom ik er indertijd zo'n beroerde scheerbeurt mee beleefde. Anderzijds vind ik het vervelend dat ik je nu met mesjes van slechte kwaliteit heb opgezadeld! Dat is absoluut mijn bedoeling niet geweest. Wel moet ik zeggen dat ik me niet meer herinner dat er slechts een vage opdruk op stond.
 5. Door een productiefout raken de schroefjes snel lam. Fout schijnt in een nieuwe release te zijn opgelost.
 6. Scheerbeurt van de dag - 8 december 2018 Zeep: Saponificio Varesino Manna Di Sicilia Kwast: AP Shave Co Synbad 24mm Mes: Mühle R41 (2013) Mesje: Voskhod (1) Aftershave: Thayers Witch Hazel Original Stirling Mountain Man Aftershave Balm Omdat mijn Leaf Razor kapot is, vandaag eens een safety razor krabber ter hand genomen. Mijn vader had nog een Mühle R41 die hij niet meer gebruikt. In een ver verleden een paar eerdere pogingen gewaagd met een krabber (Edwin Jagger DE89). Dat stelde toen steeds zwaar teleur (niet glad, veel irritatie). Mijn ervaring met de Mühle R41 was gelukkig anders. Deze krabber is duidelijk effectiever. Heb steeds geprobeerd geen druk te zetten en te letten op de goede hoek. Uiteindelijk behoorlijk glad geworden, op de lastige plekjes na. En de irritatie was minimaal. AL met al zeker niet ontevreden!
 7. Scheerbeurt van de dag - 7 december 2018 Zeep: Saponificio Varesino Tundra Artica Kwast: Yaqi Tuxedo 26mm Mes: Leaf Razor Mesje: Polsiver Super Iridium (1) Aftershave: Thayers Witch Hazel Original Stirling Sandpiper Aftershave Balm Vandaag de Tundra Artica voor het eerst geprobeerd. Ondanks dat het een prima zeep met heerlijke geur is, werd de scheerbeurt niet echt een succes. De Leaf Razor begaf het namelijk: een lam schroefje zorgde ervoor dat de mesjes niet meer op hun plaats blijven zitten. Een vervangende is onderweg vanuit Amerika. De tweede helft van de scheerbeurt mijn oude Gillette Fusion er maar weer bij gepakt. En ik weet direct weer waarom ik daar mee gestopt ben. Hoewel spekglad, zit ik met een rode en geïrriteerde huid. Dat wordt afzien de komende weken.
 8. Even nieuw leven in een oud draadje: bij Maggard verkopen ze ook plastic zeepbakjes in 2 verschillende diameters. Als je op de website van Maggard een "losse zeep" aanklikt, wordt daarbij een suggestie voor een passend bakje gegeven. Vandaag heb ik twee bakjes binnengekregen voor twee losse SV zepen. Ook mijn Mitchells Wool Fat bewaar ik een een bakje van Maggard. Ben er erg tevreden over.
 9. De LGC is een heerlijke zeep, een absolute aanrader! De bijbehorende aftershave en EdP staan hier hoog op het wensenlijstje.
 10. Declaration Grooming Lamplight Penance - Zeep. Ik ben heel benieuwd naar deze zeep, zowel naar de geur als naar de scheerprestaties. Dit zijn de geurnoten: > Berries, peaches, daffodils, orange blossoms > Lamp oil, burning wick, bourbon, red cedar > Mahogany, brown liquor, musk Ik vermoed dat dit een redelijk unieke geur is.
 11. Heel erg bedankt @CobraX Hier staat de Lamplight Penance van Declaration Grooming hoog op het verlanglijstje en dat komt nu wat dichterbij.
 12. Scheerbeurt van de dag - 4 december 2018 Zeep: Saponificio Varesino Opuntia Kwast: Yaqi Tuxedo 26mm Mes: Leaf Razor Mesje: Feather (1) Aftershave: Thayers Witch Hazel Original Stirling Piacenza Aftershave Balm Een heerlijke scheerbeurt vanmorgen. Deze zeep is echt goed en voor mijn samen met de Felce Aromatica de best presterende SV zeep. Een vers Feathermesje reduceerde de stoppels op effectieve en comfortabele wijze, zodat een glad gelaat weer mijn deel is.
 13. Taylor komt weer net een nieuwe crème: Royal Forest. De naam en de geurnoten beloven veel goeds!
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.