Ga naar inhoud

Dajd94

Lid
 • Aantal items

  390
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Dajd94

 • Titel
  Astra Groen

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Zuid Holland
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-11-15

Recente bezoekers van dit profiel

928 profielweergaven
 1. Een nieuwe kwast gekregen gisteren. Een AP Shave co Synbad 30 mm. Werkt super fijn. Met het schuim had ik wel twee beurten kunnen doen. Een fijne scheerbeurt! Een fijne zaterdag!
 2. Dajd94

  Vier seizoenen?

  Respect voor zo’n koopstop. Dat vraagt wel wat discipline!
 3. Dajd94

  Vier seizoenen?

  Winter: Saponificio Varesino Manna di Sicilia Lente: Saponificio Varesino Cubebe Zomer: Barrister & Mann Le Grand Chypre Herfst: Stirling Mountain Man een bijna onmogelijke keuze...
 4. De mooiste aankoop die ik zelf bij Juan heb gedaan is de hele lijn (crème, asb en EdP ) van Castle Forbes 1445. Een van mijn favoriete geuren en producten van topkwaliteit!
 5. Een hele goede zeep, de Australian Private Reserve. De scheer- en verzorgende eigenschappen zijn dik in orde. Voeg daarbij een vers Captain Red mesje en je hebt een scheerbeurt uit het boekje te pakken.
 6. Dajd94

  Voorstellen

  Welkom hier!
 7. De prijzen van de PolSilvers beginnen ook te stijgen volgens mij. Het schijnt dat ze niet meer geproduceerd worden, al is er momenteel nog genoeg aanbod. De vergelijkbare Wizamet Super Iridiummesjes worden ook niet meer gemaakt, maar daarvan loopt het aanbod sterk terug en rijzen de prijzen doorgaans de pan uit. Echter, momenteel zijn er op Ebay wel een aantal leuke aanbiedingen te vinden.
 8. @WilcoRoos misschien een Leaf Razor? Scheert met het gemak van een cartridge maar is tegelijkertijd veel effectiever en irritatievrij. Ik wil nooit meer anders. Zie ook de volgende link: https://leafshave.com/
 9. Gisteren een Treet Carbon gebruikt en die scheren toch altijd wat minder diep uit, zodat vanmorgen heel wat begroeiing verwijderd moest worden. Daarom gekozen voor de zeer effectieve Feather. In combinatie met de heerlijke 1445-lijn werd het een voortreffelijke scheerbeurt waar het spekgladde resultaat een mooie afsluiting van was.
 10. Eerste keer gebruik van de SV Cubebe vandaag. Een prachtige mannelijke citrusachtige geur. Ook het schuim beviel me meer dan goed. Wat mij betreft opnieuw een stap voorwaarts van deze Italiaanse zeepziederij.
 11. De oogst van vandaag. Mooie geuren!
 12. 50% korting op internationale verzending bij Maggard. Loopt tot en met 15 april.
 13. Gedurende de scheerbeurt omringd door een heerlijke theegeur. En nog, want de aftershave werd niet met mate opgebracht. Ook nog een spekglad gelaat, dus de scheerbeurt stemde weer tot tevredenheid. Een goede dag!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.