Ga naar inhoud

Dajd94

Gouden donateur
 • Aantal items

  471
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Dajd94

Persoonlijke informatie

 • Woonplaats
  Zuid Holland
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-11-15

Recente bezoekers van dit profiel

1089 profielweergaven
 1. Zowel de Noble Otter als de Stirling Barbershop zijn behoorlijk zoet. Daarom komen ze hier ook maar af en toe aan bod. Qua prestaties zijn het prima producten. Na effectief maaiwerk met de Blackbird is een glad gelaat weer mijn deel.
 2. @Hanskoning ik heb me voorgenomen dit jaar twee krabbers uit het hogere segment aan te schaffen. De door jou genoemde modellen zal ik meenemen in de overweging. Ook de H&S N075 van Haircut & Shave Co. maakt een goede kans. Mijn wederhelft informeerde net ook belangstellend naar de prijs van de Blackbird, daar de gladde resultaten haar ook zijn opgevallen.. De komende tijd eens goed rondkijken.
 3. Er is overigens nog een merk dat zepen verkoopt in porseleinen potten: Pannacrema. Die zijn nog wat duurder dan de MWF (in een porseleinen kom). Daar tegenover staat dat de geuren fenomenaal zijn (al wordt daar verschillend over gedacht) en de scheereigenschappen de MWF in mijn beleving ver overtreffen. Maar nogmaals: dat is hier een onderwerp wat nogal wat reuring teweeg heeft gebracht.
 4. Nog steeds zoekende naar meer comfort tijdens het scheren met de Blackbird. Een krabber met de effectiviteit van de Blackbird maar het comfort van de Gamechanger zou perfect zijn.
 5. Dajd94

  Wolfman razors

  Gelukkig dat er ook aan Jan met de pet wordt gedacht. $400 voor een niet perfect afgewerkte krabber. Ik ga het bijna overwegen.
 6. Musgo Real vandaag: een voor mij nieuw merk. De geur is subtiel maar lekker (Basil Lime). De verzorging is goed, maar de glijeigenschappen wat minder. En dan weer de Blackbird. Misschien ben ik weinig gewend, maar wat is die krabber effectief! Moeiteloos BBS in drie gangen, terwijl de Lord toch een van mijn mildere mesjes is. Fijne dag!
 7. De Blackbird mag hier een poosje logeren om te testen. Qua uiterlijk vind ik hem schitterend! Mijn spiegelgladde gelaat bewijst wel dat het met de effectiviteit wel goed zit. Het comfort kan beter, maar dat ligt waarschijnlijk voor een belangrijk deel aan mijn techniek die nog niet is wat het moet zijn. Daar gaan we aan werken de komende dagen!
 8. Bedankt voor je duidelijke en uitgebreide uiteenzetting. De kooplust wordt door het gehele betoog aangewakkerd. Gelukkig sloot je af met de financiële kant van het verhaal. Die brengen me wel weer enigszins tot bezinning. Ik ga er eens over denken.
 9. @Hanskoning hoe verhoudt de Charcoal Level 1 zich tot de Gamechanger qua comfort en effectiviteit? Het uiterlijk spreekt me wel behoorlijk aan.
 10. @Hanskoning die 22 EUR grens was me onbekend, evenals de tarieven. Nu blijkt dat ze niet de verzendkosten hebben meegerekend, maar dat mijn bestelling 22,89 bedraagt en daarmee de grens net overschrijdt.... Erg zuur maar het is niet anders.
 11. Vorige week een bestelling geplaatst bij IHerb.com (witch hazel) van circa 40 EUR, waarvan bijna de helft verzendkosten. Krijg ik vandaag het verzoek nog even 25 EUR aan btw en importheffing te betalen. In verhouding best wel heel veel eigenlijk...
 12. Na drie ronden zo glad als mogelijk en een subliem huidgevoel. Een goede (werk)week!
 13. Een Merkur Progress.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.