Ga naar inhoud

Ko Eversdijk

Lid
 • Aantal items

  149
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ko Eversdijk

 • Verjaardag 08-02-1966

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Ko
 • Beroep
  Monteur
 • Woonplaats
  Kapelle
 • Begonnen met klassiek scheren
  05-08-10

Recente bezoekers van dit profiel

720 profielweergaven
 1. merwtje Gouden donateur Woonplaats: Arnhem Had er pas één in de aanbieding. Misschien even informeren. Hij verkoop wel meer leuke krabbers
 2. ASC zijn initialen van vorige/eerste eigenaar?
 3. Ko Eversdijk

  Klassiek scheren

  Heb even betekenis opgezocht: Hachelen betekent eten. Lijkt me niet zo lekker, scheermesjes eten! Maar ik denk dat je bedoelt dat ze wel bruikbaar zijn. Ben ik het wel mee eens. Maar het is wel raadzaam om ook eens andere te proberen. De lijst van Harkos kan dan een hulpmiddel zijn om een keuze te doen!
 4. Ko Eversdijk

  Klassiek scheren

  Welkom, misschien kun je wat met de uitgebreide informatie over scheermesjes doen die op dit forum beschikbaar is: De Derby mesjes worden niet door iedereen gewaardeerd. Maar dat is een kwestie van zelf proberen! Heb ze zelf ook een tijd gebruikt. Succes met de ontdekkingstocht op scheergebied!
 5. Ko Eversdijk

  Probeerset kopen?

  Welkom Chris, Een beschrijving van diverse scheermesjes kun je hier op het forum vinden: https://www.shavingsociety.com/topic/3548-scheermesjes-beschrijving-door-harkos/?tab=comments#comment-137672 Op bovenstaande link. De mesjes zijn getest en beschreven door Harkos, onze expert op mesjes gebied. Voor een krabber zou je misschien bij één van de winkeliers kunnen kijken die op dit forum actief zijn. Ik zou ook voor gesloten kam gaan. d
 6. Misschien gaat Guido zijn leven dan wat beteren. Zou mooi zijn!
 7. Ko Eversdijk

  Gillette Toggle

  Pas vroeg iemand €600,- voor zo'n toggle!
 8. Heb je dat ervoor betaald? Dan kun je jezelf denk ik geen budget scheerder meer noemen!
 9. Misschien mogelijk om mesje in de krabber te doen en in de milde en agressievere stand te fotograferen? Kunnen we het verschil zien.
 10. Kom dit verschijnsel overal tegen. B.v. in dit draadje: https://www.shavingsociety.com/topic/5296-zeven-dagen-sets-club/ Hier staan er een heleboel die ik niet meer kan bekijken. In het verleden kon ik die wel zien. Misschien door degene die de foto's geplaatst heeft verwijderd? Weet niet of dat mogelijk is?
 11. Ik kom nogal wat foto's tegen die ik niet meer kan bekijken. Ik geef hier een voorbeeld: F2BC09BB-97B6-4134-AA05-C0C4A6D23055.jpeg.1cd0b6a6bc322f88cf0e7349b631b16b.jpeg Is hier wat aan te doen? Of zijn die foto's om een of andere reden verwijderd? Of komt het door mijn laptop?
 12. Ik heb de ijs eau de cologne inmiddels bij Bulgaria Kremlon kunnen bestellen. Is de fabriek volgens mij. Aangezien ik goede ervaring met deze e.d.c. heb blijf ik deze maar gebruiken. Je frist er enorm van op. Zeker bij de huidige buitentemperaturen wel belangrijk!
 13. Dan wordt het wel heel hoog tijd dat hij ons forum eens gaat bezoeken. Ik zou overigens niet weten hoe de Koning zich scheert. Jij bent wat dat betreft wat beter ingelicht denk ik!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.