Ga naar inhoud

Ko Eversdijk

Lid
 • Aantal items

  73
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ko Eversdijk

 • Titel
  Vergulde Hand
 • Verjaardag 08-02-1966

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Ko
 • Beroep
  Monteur
 • Woonplaats
  Kapelle
 • Begonnen met klassiek scheren
  05-08-10

Recente bezoekers van dit profiel

378 profielweergaven
 1. Heb je misschien een Link Ron?
 2. @kalerolf Je kan inderdaad zachtjes tikken met hamer, beter 100 zachte dan 4 harde.. Loopt hij rechts aan tik je links aan de achterkant van je pin..en andere kant andersom. Ik begrijp deze uitleg niet helemaal. Ik begrijp, dat je het mes neerlegt op de kant waar het mes aanloopt? En dan sla je op de achterkant van je pin. Sla je nu op de pin aan de kant van het blad of aan de kant van de angel? Naar mijn idee aan de kant van het blad? Misschien kun je iets duidelijker uitleggen? Alvast bedankt!
 3. Was ik ook een beetje bang voor Harrie. Als je die man op het filmpje bezig ziet, dan lijkt het heel makkelijk te gaan. Ik heb maar €2,50 voor de MMOC betaald,samen met nog een oud krabbertje. Dus het zou nog geen ramp zijn als hij kapot ging. Maar liever niet natuurlijk, je bent toch teveel liefhebber van scheergerei om het zomaar kapot te maken!
 4. Ko Eversdijk

  Gem MMOC schoonmaken

  Ik heb op de rommelmarkt een GEM MMOC krabber gekocht. Weet iemand hoe die gedemonteerd kan worden om de schroefspil schoon te maken? Ik heb dit filmpje op you tube gevonden: https://www.youtube.com/watch?v=qxVn7x7OWBM Als je het filmpje ziet, dan kun je het zo losdraaien. Maar ik krijg het zelf niet voor mekaar. Op een gegeven moment kom je tegen het eindpunt. Ik vraag me af of je dan gewoon wat meer kracht moet zetten en gewoon doordraaien (met geweld dus). Heeft iemand hier ervaring mee?
 5. Dan moet dat lukken, kun je voor €20-€25 wel wat vinden denk ik
 6. Dat is mogelijk, als je tenminste een R41 met losse steel hebt. Er is namelijk ook een R41 twist,waarbij de steel vast zit aan de kop. Het is dan een tweedelige krabber. Google even op b.v. muhle r89 replacement head dan kun je wel wat vinden. Je kunt op dit forum ook winkels vinden waar ze die kop wel kunnen leveren.
 7. Welkom, misschien kun je nog een los R89 scheerkop kopen die op het steeltje van de R41 past. Kun je afwisselen , ene dag een milde en de volgende keer een wat agressievere.
 8. @Hanskoning Topo misschien een keertje herhalen?
 9. Ko Eversdijk

  Voorstellen

  @Leander01 Eerst met de krabber scheren en dan misschien met open mes. Wie weet? @Leander01 Wat moet ik me bij 3 staps voorstellen?
 10. Ko Eversdijk

  Voorstellen

  Alsnog gefeliciteerd, welke merk en type krabber is het? Vooral niet aan de kant leggen!
 11. Ko Eversdijk

  Voorstellen

  @Snowmiss Even profiel van Leander bekijken. Ik ken hem verder ook niet. Maar een goede chef kok moet met scherpe messen om kunnen gaan, dus vandaar mijn idee over open scheermessen.
 12. Ko Eversdijk

  Gold dollar 208

  Vandaag de GD maar eens geprobeerd. Scheerbeurt zonder ernstige verwondingen. Paar plekjes bloed, maar geen aluin of pleisters nodig gehad. Wel heel glad geschoren. Goed slijpwerk Tony!
 13. Ko Eversdijk

  Voorstellen

  Welkom, als chef kok zul je gewend zijn met scherpe messen te werken. Misschien is scheren met open mes wel een haalbaar doel!
 14. @d1rk Een langer steeltje zal moeilijk gaan. Het steeltje zit vast aan de krabber. Krabber bestaat uit 2 delen.
 15. Welkom, beter wat later voorstellen dan nooit! Doordat je wat langer gewacht hebt, heb je in ieder geval al wat meer te vertellen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.