Ga naar inhoud

Ko Eversdijk

Lid
 • Aantal items

  93
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ko Eversdijk

 • Titel
  Vergulde Hand
 • Verjaardag 08-02-1966

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Ko
 • Beroep
  Monteur
 • Woonplaats
  Kapelle
 • Begonnen met klassiek scheren
  05-08-10

Recente bezoekers van dit profiel

431 profielweergaven
 1. Gaat wel lukken denk ik. Alleen oppassen voor de scherpe puntjes!
 2. @Tony Een Schulze set van efsk staat hier ook op het forum afgebeeld , met wapens van 7 Duitse steden. Richard is de messen nog aan het slijpen. Verwacht volgende week binnen.
 3. @Robgtt99 Ik heb een ander 7dagenset gekocht. Ik heb voor dit set geen belangstelling meer. Dus als je voor dit set wil gaan kijken, dan vind ik dat prima. Leuk als we er nog van horen via het forum! Als het wat wordt natuurlijk.
 4. Als je dan een los mes koopt, dan krijg je een mes met een vermelding van een dag van de week b.v. Monday, lijkt mij toch iets minder leuk. Je kunt dan altijd zien dat het een mes uit een 7 dagen set is.
 5. Welke Scrupleworks strop heb je? Zijn ook nogal wat soorten.
 6. Ik ben ook naar deze stroppen aan het kijken. Vind deze vraag dan ook wel interessant. Zijn er mensen die uit eigen ervaring met deze stroppen hier antwoord op kunnen geven?
 7. Lijkt een 7 dagenset. Wel wat vreemd om dan losse messen er uit te verkopen!
 8. Ko Eversdijk

  #durftevragen...

  @jos schenau https://lookaside.fbsbx.com/file/Loris_geuren.pdf?token=AWxhuI_cRTvJ8eePcTDaGWV3t6I5uLXlhFhgCfe5jXerXSka9KPkJgtnZmpOVb1zDf6TT345_bA8BY6M_B5NEt9HTBISNrFN2La3hMZJFxtPQT4p_bKfGr5okci5lw8dTw1dYh7o62qevZk-FKz9yv89yox565mL6MBWefjzs2iL-w
 9. Ko Eversdijk

  Alsnog even voorstellen

  Welkom Sami! Leuk dat je het echte scheren weer herontdekt hebt. In het verleden zijn de meeste mannen op cartridge mesjes overgestapt, op het verkeerde been gezet door de reclames van de fabrikanten! Leuk om te zien dat het ouderwetse scheren weer wat terug begint te komen. Ook wel doordat er nu webwinkels en scheerfora zijn.
 10. Dit iets misschien? https://www.dutchshavingshop.nl/product/356102/parfum-verstuiver-flower-power-met-bal-15ml-no-5 Leuke kleurtjes!
 11. Heb je misschien een Link Ron?
 12. @kalerolf Je kan inderdaad zachtjes tikken met hamer, beter 100 zachte dan 4 harde.. Loopt hij rechts aan tik je links aan de achterkant van je pin..en andere kant andersom. Ik begrijp deze uitleg niet helemaal. Ik begrijp, dat je het mes neerlegt op de kant waar het mes aanloopt? En dan sla je op de achterkant van je pin. Sla je nu op de pin aan de kant van het blad of aan de kant van de angel? Naar mijn idee aan de kant van het blad? Misschien kun je iets duidelijker uitleggen? Alvast bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.