Ga naar inhoud

Ko Eversdijk

Lid
 • Aantal items

  141
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ko Eversdijk

 • Verjaardag 08-02-1966

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Ko
 • Beroep
  Monteur
 • Woonplaats
  Kapelle
 • Begonnen met klassiek scheren
  05-08-10

Recente bezoekers van dit profiel

673 profielweergaven
 1. Ko Eversdijk

  Probeerset kopen?

  Welkom Chris, Een beschrijving van diverse scheermesjes kun je hier op het forum vinden: https://www.shavingsociety.com/topic/3548-scheermesjes-beschrijving-door-harkos/?tab=comments#comment-137672 Op bovenstaande link. De mesjes zijn getest en beschreven door Harkos, onze expert op mesjes gebied. Voor een krabber zou je misschien bij één van de winkeliers kunnen kijken die op dit forum actief zijn. Ik zou ook voor gesloten kam gaan. d
 2. Misschien gaat Guido zijn leven dan wat beteren. Zou mooi zijn!
 3. Ko Eversdijk

  Gillette Toggle

  Pas vroeg iemand €600,- voor zo'n toggle!
 4. Heb je dat ervoor betaald? Dan kun je jezelf denk ik geen budget scheerder meer noemen!
 5. Misschien mogelijk om mesje in de krabber te doen en in de milde en agressievere stand te fotograferen? Kunnen we het verschil zien.
 6. Kom dit verschijnsel overal tegen. B.v. in dit draadje: https://www.shavingsociety.com/topic/5296-zeven-dagen-sets-club/ Hier staan er een heleboel die ik niet meer kan bekijken. In het verleden kon ik die wel zien. Misschien door degene die de foto's geplaatst heeft verwijderd? Weet niet of dat mogelijk is?
 7. Ik kom nogal wat foto's tegen die ik niet meer kan bekijken. Ik geef hier een voorbeeld: F2BC09BB-97B6-4134-AA05-C0C4A6D23055.jpeg.1cd0b6a6bc322f88cf0e7349b631b16b.jpeg Is hier wat aan te doen? Of zijn die foto's om een of andere reden verwijderd? Of komt het door mijn laptop?
 8. Ik heb de ijs eau de cologne inmiddels bij Bulgaria Kremlon kunnen bestellen. Is de fabriek volgens mij. Aangezien ik goede ervaring met deze e.d.c. heb blijf ik deze maar gebruiken. Je frist er enorm van op. Zeker bij de huidige buitentemperaturen wel belangrijk!
 9. Dan wordt het wel heel hoog tijd dat hij ons forum eens gaat bezoeken. Ik zou overigens niet weten hoe de Koning zich scheert. Jij bent wat dat betreft wat beter ingelicht denk ik!
 10. Ik denk dat we deze actie even los moeten zien van het feit of we nu voor of tegen een regering met koning of met president of andere regeringsleider moeten zien. Dat is weer een andere discussie. Het is een feit dat Koning Willem Alexander een heel bekende Nederlander, mogelijk de bekendste is. Wordt ook door een meerderheid van ons volk gewaardeerd en gerespecteerd. Als hij dan met baard gezien wordt vind ik het leuk om hem te wijzen op de aanwezigheid van ons scheerforum. Ik vind het jammer dat dit dan niet officieel namens forumleiding met briefhoofd kan. Dat zou de waarde van de brief wat verhogen mijns inziens. Ook het feit dat ons scheermannetje met koningsdag met een oranje mutsje getooid is geeft toch al aan dat we niet helemaal tegen het Koningshuis zijn volgens mij. Het blijft natuurlijk een ludieke actie. Ik denk dat de koning hier de humor wel van in kan zien. ik hoop dat onze leden en forumleiding dat ook kunnen.
 11. Ziet er goed uit Jeroen! Kan t.z.t. wel verstuurd worden volgens mij. In overleg met de forumleiding uiteraard. Misschien als briefhoofd de kop zoals boven het forum staat met forummannetje. Zodat het een officiële brief lijkt. Is het ook natuurlijk. Verwacht hier toch wel een koninklijke reactie van.
 12. Misschien mogen we dan voortaan boven het forum zetten: Royal Shaving Society by Appointment of His Majesty the King of the Netherlands
 13. Ik denk ook dat de koning geen lid zal worden. Maar misschien toch wel nuttig dat hij bekend is met de betere manier van scheren. Overigens verdient onze koning zowel met als zonder baard respect, vind ik.
 14. Heb net even het adres opgezocht, maar dit is het adres van Prof. mr. van Vollenhove en echtgenote. Ze zullen zulke belangrijke post ongetwijfeld doorsturen. Maar het juiste adres is: Paleis Noordeinde Postbus30412 2500 GK Den Haag
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.