Ga naar inhoud

Ko Eversdijk

Lid
 • Aantal items

  52
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ko Eversdijk

 • Titel
  Vergulde Hand
 • Verjaardag 08-02-1966

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Ko
 • Beroep
  Monteur
 • Woonplaats
  Kapelle
 • Begonnen met klassiek scheren
  05-08-10

Recente bezoekers van dit profiel

324 profielweergaven
 1. Ko Eversdijk

  Hoi uit Amsterdam

  Welkom injectors scheert wel goed, zijn niet duur in aanschaf. Op dit forum staan er ook te koop. Misschien kun je dat nog niet zien. Om toegang te krijgen moet je eerst een aantal berichten plaatsen. Je kunt anders misschien contact opnemen met : guy1307 of met Merwtje die zijn op dit forum actief en hebben wel wat te koop. Veel scheerplezier
 2. Ko Eversdijk

  Gold dollar 208

  Ik wil er ook wel 1 eventueel 2, zoals in mijn eerste reactie
 3. Ko Eversdijk

  Gold dollar 208

  Is het ook mogelijk om 1 geslepen en 1 onbewerkt, zo uit de doos te kopen. Om zelf te leren slijpen? Wat is dan de prijs?
 4. Ko Eversdijk

  Nieuwe Amerikaan

  Welkom succes met scheren en Nederlands leren. Hoe kom je eigenlijk op het idee om als Amerikaan Nederlands te gaan leren, als ik het vragen mag?
 5. Ko Eversdijk

  Even voorstellen

  Hallo Marloes, maakt je man al vorderingen op scheergebied? Al met het open mes begonnen?
 6. Ko Eversdijk

  Even voorstellen

  @efsk Geboortekwartaalkrabbers ... Zo'n fenomeen wat geheel niet aan mij besteed is. Waarmede ik geen oordeel vel Ik vind het wel leuk om een Gillette te hebben uit mijn geboortejaar. Zomaar om erbij te hebben. Gezien de prijs die ze doen is het ook nog leuk.(€40-€50) Maar ieder zijn meug zeg ik maar. Als je op dit forum actief bent heb je misschien toch wel een kleine afwijking! Maar gelukkig doe je er niemand kwaad mee.
 7. Ko Eversdijk

  Even voorstellen

  Hallo Marloes Hier kun je informatie vinden over Datumcodes van Gillette krabbers: Dateren van vintage Gillettes op dit forum . Jaar 1973 is letter T zoals je kunt zien. Deze letter staat in de krabber ingeslagen, met cijfer1 t/m 4 voor het kwartaal waarin hij gemaakt is
 8. Ko Eversdijk

  Even voorstellen

  hallo Marloes , de Böker Elite Carbon 3.0 is inderdaad wel heel mooi mes! Wat betreft scheerkwasten vind ik Yaqi kwasten heel goed . Ik heb zelf een 30mm. syntheet gekocht bij Ali expres. Verder kan het ook een leuk idee zijn om een Gillette krabber uit het geboortejaar van je man te kopen. Ik denk dan b.v. aan een Gillette Black Beauty. Is een verstelbare krabber,
 9. Ko Eversdijk

  Even voorstellen

  Welkom, je zorgt goed voor je mannetjes! Maar misschien niet gelijk een open mes geven. Is wel niet echt gevaarlijk, maar een flinke snee in je gezicht is toch niet zo fijn.
 10. Heb contact gehad met verkoper. Ze zijn met hun handel verhuisd, en kunnen verder nog geen foto,s maken, omdat de messen nog ergens in de dozen ingepakt zijn. Moet dus nog even wachten.
 11. Is inderdaad wel leuk setje, voor zover op de foto's te zien. Moet er maar eens over denken. Ik was eigenlijk op zoek naar een etui om een set van mijn eigen messen samen te stellen en toen kwam ik dit tegen na wat googelen.
 12. Dat zijn de messen die ik gezien heb! De verkoper is echter een L vergeten in Dellite, tenminste als ik het etui bekijk. Ik kan verder ook niets vinden. Op zich wel een mooi setje. Misschien kan ik eens bij de verkoper informeren of die wat meer ervan weet.
 13. Oh gelukkig! Anders had je niet veel vrienden!
 14. Ko Eversdijk

  The Dellite Razor

  Ik zag ergens open messen te koop van "The Dellite Razor", Heeft iemand daar wel eens van gehoord, of misschien ervaring mee? Met de zoekfunktie kom ik niets tegen. Ik zou wel wat informatie over willen hebben.
 15. Welkom, ik vind dat je haartjes vlak onder de neus het beste met open scheermes weg kunt scheren. Misschien is dat je volgende stap? In ieder geval veel scheerplezier!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.