Ga naar inhoud

Ko Eversdijk

Lid
 • Aantal items

  177
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ko Eversdijk

 • Verjaardag 08-02-1966

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Ko
 • Beroep
  Monteur
 • Woonplaats
  Kapelle
 • Begonnen met klassiek scheren
  05-08-10

Recente bezoekers van dit profiel

861 profielweergaven
 1. Ik kan de ledenkaart niet meer terugvinden. Is dit item niet meer op het forum aanwezig? Misschien i.v.m. pricacy?
 2. Welkom Karel, Ik woon ook in Zeeland, Zuid Beveland. Ik zou ook starten met een met een safety razor. Eerst met een gesloten kam (zijn wat milder voor je huid). Verder niet scheren zonder schuim of gel, zoals Levi al zei. Het is belangrijk om een smeerfimpje tussen huid en mes te hebben.
 3. Bedankt voor de uitleg van het grapje. Ik begreep wel dat het een grap was. Maar ik kon de link naar de koning niet direct leggen. Hoe het met die mierenboerderij zit kan ik ongeveer wel begrijpen. Ik heb zelf een aantal bijenkasten als hobby. Daar zit ook een koningin of zoals ze ook wel genoemd wordt een moer in die eitjes legt. Bij de mieren werkt dat ook zo. Met dit verschil dat er in een mierenvolk meerdere koninginnen voor kunnen komen.
 4. Wat bedoel je hiermee. Begrijp het niet. Kun je even nader uitleggen?
 5. @JvdK Heb je daar ervaring mee, met een Tesla naar Spanje? Hoe gaat dat met opladen?
 6. Misschien leuk om even te weten: Bij Shavemac scheerkwasten kun je zelf je scheerkwast samen stellen. Je kunt dan op het laatst kiezen of je het Shavemac logo erop wilt. Je kunt dan kiezen of het logo leesbaar is als de kwast ophangt of als hij ergens op staat. Het komt er denk ik op neer dat je gewoon doet wat je zelf leuk vind, of wat je denkt dat nodig is. https://www.shavemac.com/products/Configurator/Shaving-Brush-Configurator.html
 7. @de onbebaarde aap Geeft dat geen krasjes op de handvaten van de kwasten? Volgens mij heeft het ook niet zoveel nut om een kwast op te hangen. Zeker synthetische drogen snel. Ik heb ook diverse kwasten. Als je ze om de beurt gebruikt hebben ze even tijd om te drogen.
 8. Hier goedkoper Nederlandse leverancier: https://www.verfmolendekat.com/nl/chroomoxyd-groen.html
 9. Ze hebben het Wallonië eraf gebroken!
 10. Geldt dat dan ook voor jouw kwast? Of valt het misschien wel mee? Bekijk dat eerst eens even.
 11. Vandaag mijn staaltje binnen gekregen van Levi! Leuk!
 12. Welkom, over een poosje misschien keer open kam proberen. Je kunt b.v. een losse Muhle R 41 kop kopen die je op de Grande steel kunt schroeven
 13. @Hans1980 Ga je later dan stroppen op de riem op dezelfde manier als je het mes geslepen hebt? Moet je dan wel kunnen onthouden. Of schrijf je dat op of zo?
 14. Wat wil je nog meer dan? Wat versta je onder comfort dan?
 15. Ik kreeg vn Forum der Rasur deze e.mail: Lieber Ko Eversdijk hier kommt aus aktuellem Anlass noch eine Email an Alle. wie ihr wisst versuchen wir beim FdR zum Wohle aller möglichst viel Kommunikation und Kooperation zwischen Herstellern und Mitgliedern zu erreichen. Als die ersten Nachrichten über Dovo-Merkur und einer Insolvenz auftauchten, habe ich sofort Herrn Wiethoff kontaktiert. Herr Wiethoff hat mir auch gleich zurückgeschrieben und mir erlaubt, Teile dieser E-Mail hier zu veröffentlichen. Wie ihr der E-Mail entnehmen könnt, ist noch lange nicht alles zu End
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.