Ga naar inhoud

Moods

Gouden donateur
 • Aantal items

  650
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Moods

 • Titel
  Merkur 37c
 • Verjaardag 12-01-1974

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Guido
 • Beroep
  Eigenaar Primera Lochem
 • Woonplaats
  Lochem
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-15

Recente bezoekers van dit profiel

598 profielweergaven
 1. Ik ben gek op mentholhoudende zepen en aftershaves en ik heb er een paar die in mijn ogen wel een ietsiepietsie extra menthol kunnen gebruiken. Heb nog niet echt een specifiek doel in gedachten, maar ik denk bijvoorbeeld aan de Floïd Vigoroso die zijn naam nog niet helemaal eer aandoet. Ook de Green Freeze (half Osage Rub/half Mennen Skinbracer mag nog wel iets kouder. En qua zepen heb ik een paar zepen die wel de pepermunt/mentholgeur in zich hebben, maar niet (of niet genoeg ) de verkoeling. Wellicht dat ik die ook nog iets op kan halen hiermee.
 2. Ook maar eens aan de slag met mentholkristallen.
 3. Moods

  Hello hello

  Welkom!
 4. Ze zijn binnen! 😀 Binnenkort ga ik ze proberen. Zo uit de pot is de Ice Green Banana wat zoetig, maar hogelijk komt bij het opschuimen de menthol goed tot zijn recht. De Víkingaskip ruikt heerlijk fris (Drakkar Noir). De Mysterium Paracelsus heeft iets bekends in zich, maar ik kan het niet helemaal thuisbrengen. Volgens mij hebben we thuis al eens een badschuim gehad met deze geur ofzoiets.... Wel lekker zo uit we pot. Ben benieuwd hoe ze ruiken als ze opgeschuimd zijn.
 5. Klopt Hans, de volgende zepen zijn onderweg naar het Lochemse: Ice Green Banana Svart Vikingaskip Mysterium Paracelsus Je hebt nog geluk dat je geen anijsliefhebber bent, anders was het dubbel feest
 6. Pakketje van @Loei met drie zeepjes van Elly's Wondershop is onderweg. Leuk, ik ben benieuwd!
 7. Vanmorgen vroeg: Merkur 34C (Astra groen) Yaqi syntheet Stirling Varen scheerzeep Stirling Varen ASB Prima scheerbeurt met "onze" Varen. Zoals ik laatst al een keer memoreerde ga ik hem steeds meer waarderen nu de "scherpe" randjes eraf zijn. Na thuiskomst van mijn werk: Merkur 34C (Astra groen) Yaqi syntheet Stirling Spearmint Glacial Alcolado Glacial Het was druk op het werk en ik kwam behoorlijk afgemat thuis. Niets lekkerder dus dan even een heerlijk frisse douche- en scheerbeurt met een heerlijk verkoelend zeepje. Lijf ingezeept met Samurai Ice Shower en elke keer als ik dit gebruik denk ik: "jammer dat hier geen scheerzeep van is". Lekker spul. Daarna hoofd en gezicht rijkelijk ingezeept met de lekkere kauwgomgeur van de Spearmint Glacial en daarbij zorgt de menthol voor een lekker koude kop. Afgemaakt met Alcolado Glacial, zodat ik hopelijk nog even in de tuin kan zitten zonder dat ik lastiggevallen word door de muggen Prima zo!
 8. Moods

  Fietsen

  En dan ook nog tijd om je twee keer er dag te scheren. Dus óf je fietst heel hard, óf je scheert je heel snel, óf een combinatie van beide. Of -eigenlijk de meest voor de hand liggende optie- je scheert je op de fiets
 9. Uncle Jon's Menthol Shaving Soap
 10. Oeh! Die Waterlyptus is één van mijn favoriete zeepjes. Heerlijk, daar ga je veel plezier aan beleven!
 11. Moods

  Muziek

  Helaas veel te vroeg overleden: André Matos
 12. Moods

  Alsnog even voorstellen

  Subtiel
 13. Het is op basis van Toverhazelaar, dus zonder alcohol. Komt van Maggard. http://www.maggardrazors.com/woocommerce-search/keyword/stirling+witch+hazel/search-in/product/cat-in/all/search-other/product Hmmm, linkje werkt blijkbaar niet... Nou ja, als je in de zoekbalk op de website van Maggard "Stirling Witch Hazel" intypt, kom je er wel.
 14. In twee gangen spekglad, maar wel wat bloedpuntjes. Zo glad krijg ik het met mijn 34C niet, en zeker niet in twee rondjes. Ik merk dat mijn techniek beter wordt, want een paar maanden geleden was het voor mij nog praktisch onmogelijk om me met deze krabber te scheren. Tegelijkertijd wordt duidelijk dat mijn techniek nog lang niet perfect is. Waar de milde 34C veel vergevingsgezinder is, straft deze Guido elk foutje af. De Iced Pineapple is aan de zoete kant; hij doet me denken aan Fernandes Super Pineapple, dat mierzoete drankje. Gelukkig heeft Stirling er wat menthol aan toegevoegd, zodat hij toch lekker fris is. Verwacht echter geen natuurlijke ananasgeur. Afgemaakt met de heerlijke MitA. Het goede gevoel overheerst gelukkig 😊. Rating: 4 / 5 Razor: Guido Blade: Astra Superior Platinum Brush: Yaqi R1605-S Lather: Stirling Iced Pineapple Aftershave: Stirling WH Margaritas in the Arctic https://shavingbuddies.com/shave/5cf8a133f85d2a1796c8396e
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.