Ga naar inhoud

Moods

Gouden donateur
 • Aantal items

  524
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Moods

 • Titel
  Merkur 37c
 • Verjaardag 12-01-1974

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Guido
 • Beroep
  Eigenaar Primera Lochem
 • Woonplaats
  Lochem
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-15

Recente bezoekers van dit profiel

399 profielweergaven
 1. Moods

  Razorine

  Doorgeefronde? Of is dat ook geen Nederlands?
 2. Hoewel dit gedrag nooit goed te praten is, is dit wel zo'n beetje waar het om draait bij de chauffeurs. De werkdruk is zo ontzettend hoog voor die mensen, dat het ze soms letterlijk te veel wordt. Zeker in de drukke tijden zijn 120-150 stops per dag geen uitzondering en als ze dan bij de helft van die stops één minuut langer werk hebben, scheelt ze dat al ruim een uur... Nogmaals, ik ken de frustraties van de eindontvanger, maar ook de chauffeurs zijn niet te benijden en naar mijn ervaring probeert 90% zijn werk naar eer en geweten zo goed mogelijk te doen. (Ik heb zelf een PostNLpunt in mijn winkel, dus ik hoor de verhalen van beide kanten. Maar als in jouw wijk toevallig iemand rijdt die bij de 10% hoort, snap ik de frustratie. Enige dat misschien kan helpen, is blijven klagen, zodat de betreffende chauffeur de wacht wordt aangezegd. Toevoeging: toevallig komt net de chauffeur binnen en die zegt me dat 120-150 stops normaal is en dat in drukke tijden dat richting 180 gaat....
 3. Bedankt voor de felicitaties gisteren. Vandaag dezelfde combinatie gebruikt om het laatste restje van de sample Penhaligon's Blenheim Bouquet op te maken. Morgen weer een nieuw proefmonstertje in de kom. Merkur 34C (Merkur) Yaqi R1605-S Penhaligon's Blenheim Bouquet Extro Pirata @Hanskoning: Ik denk dat je wel eens gelijk zou kunnen hebben wat betreft de staat van de sample. Ik weet natuurlijk niet hoe het hoort te ruiken, maar het portie wat ik had, was slechts heel licht geurend. De geur is overigens wel lekker, maar inderdaad nauwelijks waarneembaar. Het lastige is dat ik het een te groot risico vind om er alsnog een volle pot van te kopen, omdat hij aardig aan de prijs is. Overigens heb ik vaker samples en komen ze over het algemeen aardig overeen met een volle pot, maar wellicht is dit een miskleun geweest... Maar goed, wie weet ooit.
 4. Merkur 34C (Merkur) Yaqi R1605-S Penhaligon's Blenheim Bouquet Extro Pirata Ik wilde vandaag een "sjieke" scheerzeep gebruiken en dat is de Penhaligon Blennheim Bouquet. Ik moet eerlijk zeggen dat de zeep bij mij niet het "wow-gevoel" opriep dat ik verwacht had na recensies op internet. Fijn zeepje hoor, daar niet van, maar als de sample op is komt er geen volle pot van. Afgemaakt met de Extro Pirata aftershave, die ik -ondanks dat hij in een heel andere klasse vertoeft- bij mij wél dat gevoel oproept. Heerlijk! Al met al dus toch met een goed gevoel afgesloten en ik ben helemaal klaar voor mijn verjaardag!
 5. @Hanskoning, bedankt voor al het voorwerk dat je verricht hebt en @ChrisVanMeer, bedankt dat je het oppakt. Ook ik ben nog steeds enthousiast en wil zeker meedoen. Het kan alleen wel zijn dat ik één of twee zeepjes die ik op de lijst had gezet inmiddels in bezit heb, maar daar valt vast nog wel een mouw aan te passen toch?
 6. Merkur 34C Astra Superior Platinum Yaqi R1605-S Stirling Iced Pineapple Green Freeze Heerlijk frisse scheerbeurt vanmorgen. De Iced Pineapple heeft een ietwat kunstmatige geur, maar ik vind hem toch lekker. Voor degenen die het kennen: het heeft wat weg van die frisdrank, Fernandes Pineapple. Eigenlijk iets te zoet, maar door de toevoeging van menthol toch lekker fris. Verder is een Astra in de Merkur 34C voor mij een voltreffer. Heel comfortabel en toch glad. Hij blinkt misschien niet uit in efficiëntie, maar voor mij is het een winnende combinatie. Dik tevreden met deze scheerbeurt!
 7. Onder anderen Harkos heeft ze al eens getest en inderdaad kwamen ze er niet echt goed uit....
 8. Vanmorgen een -voor een zondag- vroege scheerbeurt. We gaan vandaag namelijk inventariseren in de winkel (joechei!) en om zo fris mogelijk van start te gaan, heb ik de Cryogen van de plank gehaald. Na het scheren een flinke plens Osage Rub erover en het doel is bereikt: lekker fris begin van de dag, De Mingshi S2000 is een ongegeneerde Merkur Futurkloon, maar wel een hele goeie. Op standje 2 met een groene Astra heerlijk comfortabel, maar toch glad genoeg. Mingshi S2000 Astra Superior Platinum Yaqi R1605-S Chiseled Face Cryogen Osage Rub
 9. Merkur 34C (Astra) Yaqi Syntheet PAA Club Guy Green Freeze
 10. Hier ook maar weer eens geïnventariseerd wat ik momenteel in bezit heb. Ik gebruik best veel samples en die gaan logischerwijs sneller op dan volle potten, dus het verandert relatief best snel. Nou, daar gaan we: Barrister & Mann Hallows * Barrister & Mann Leviathan * Black Ship Grooming La Concorde * Catie's Bubbles Irish Coffee Catie's Bubbles Waterlyptus Chiseled Face Cedar & Spice * Chiseled Face Cryogen Chiseled Face Ghost Town Barber Chiseed Face Santa Paula * Chiseled Face Summer Storm * Chiseled Face Trade Winds * Clubman Pinaud Shave Soap Dapper Dragon Ice Wyrm * Dapper Dragon Jasmine & Vanilla * Declaration Grooming Bon Vivant * Dr Jon 1803 * Dr Jon Hydra * Edwin Jagger Cooling Menthol * Fine Snake Bite * First Canadian Shave Polar Vortex * Godrej Cooling Menthol Shaving Cream Headblade Headslick Kepkinh Bergamot Mint Kephkin Frosty Lemon Kepkinh Lemon Klar Kabinett * L'Oréal Shave Revolution Ice Effect Le Père Lucien Traditionnel * Maggard Razors Groves of Italy * Maggard Razors Limes & Bergamot * Maggard Razors London Barbershop * Mitchell's Wool Fat * Noble Otter Barrbarr Palmolive Classic Penhaligon's Blenheim Bouquet * Phoenix Artisan Accoutrements Club Guy * Razor Master Uula * Razorock Mudder Focker Simpsons Peppermint & Rosemary * Soap Smooth Amber * Soap Smooth Fougere * Soap Smooth Frozen Cranberry * Speick Active * Stirling Black Ice * Stirling Executive Man * Stirling Iced Coffee * Stirling Iced Pineapple Stirling Margaritas in the Arctic Glacial Stirling Noir * Stirling Spearmint Glacial Storybook Soapworks Coffee Spoons * TFS Barba Verde TOBS Peppermint Vulfix English Rose * * proefmonster
 11. Moods

  Terug van weggeweest

  Welkom terug!
 12. Proefmonsters van Shavedash zijn binnen. Weer een selectie van uiteenlopende geuren om te proberen.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.