Ga naar inhoud

Moods

Gouden donateur
 • Aantal items

  557
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Moods

 • Titel
  Merkur 37c
 • Verjaardag 12-01-1974

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Guido
 • Beroep
  Eigenaar Primera Lochem
 • Woonplaats
  Lochem
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-15

Recente bezoekers van dit profiel

482 profielweergaven
 1. Ik zou voor de zwarte gaan (midden onder), maar dan met black fiber. Black Beauty.
 2. Je bent er maar druk mee! En het wordt misschien niet vaak genoeg gezegd, maar je werk wordt zeer gewaardeerd. Dank!
 3. Zelf heb ik alleen ervaring met de oude DVH, maar ben tot de conclusie gekomen dat er (voor mij) véél betere zepen zijn. Vandaar dat ik het al een hele tijd niet meer gekocht/gebruikt heb en ik heb dan ook geen ervaring met de nieuwe formule. Overigens denk ik dat de DVH-fans hier op één hand te tellen zijn, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Wat houdt je tegen om eens iets anders te proberen? Ik zie trouwens dat je nieuw bent. Welkom hier. Even voorstellen op de daarvoor bedoelde plek wordt zeer op prijs gesteld.
 4. Moods

  Nieuwe Amerikaan

  Ondeugend klinkt me te lief in de oren; ik zou denk ik zeggen: schunnig. Hoewel dat misschien weer te zwaar is?
 5. Ik heb een Philishave gekocht.
 6. Moods

  Hallo

  Welkom!
 7. Moods

  Nieuwe Amerikaan

  Welkom!
 8. Item # Description Qty STIR-HAZEL-MARGARITAS Stirling Soap Co Margaritas in the Arctic Witch Hazel and Aloe Aftershave, 200ml 1 STIR-HAZEL-LEMON-CHILL Stirling Soap Co Lemon Chill Witch Hazel and Aloe Aftershave, 200ml 1
 9. Soms hè, maar dan ook echt héél soms ga ik bijna denken dat ik het scheren aardig onder de knie heb, maar dan opeens, zomaar vanuit het niets....klabaam!....sta ik weer met beide benen stevig op de grond. Een mesje dat eigenlijk al vervangen had moeten worden en de valkuil van tegen beter weten in (dat ook nog!) BBS nastreven terwijl dat eigenlijk niet gaat is geen goede combinatie, zo blijkt. Dom, dom, dom....oh, wat vind ik dat dan achteraf dom van mezelf, grrr! Het gevolg is dat ik vandaag de hele dag met een rode hals heb rondgelopen Hopelijk is de huid morgen tot rust gekomen en heb ik met een vers mesje weer een betere scheerbeurt! Merkur 34C (Astra groen) Yaqi syntheet Stirling Iced Pineapple Extro Pirata Aan de gebruikte producten lag het in ieder geval niet.
 10. Moods

  Muziek

  Het was al weer heel lang geleden was dat we Kamelot live hebben gezien. Ik weet niet meer hóe lang, maar in ieder geval was Roy Khan nog de zanger. Vrijdagavond dus naar Doornroosje in Nijmegen. Ben benieuwd! Gezellig samen met mijn vrouw die gelukkig voor 90% dezelfde muzieksmaak heeft als ik. We maken er een dagje uit van; op tijd weg, even de stad in, hapje eten en 's avonds natuurlijk naar het concert.
 11. Was me nog niet opgevallen,maar hier (via chrome-browser op chromebook) ook.
 12. Geen ramp, maar viel me net op: Achter [Geplaatst:] staat geen datum/tijd meer. Huh? En nu bij mijn eigen bericht weer wél!
 13. Mijn smaak komt meestal wel aardig overeen met die van Hans,maar Tabac? Nee,dank je. Afijn, de scheerbeurt van vanmorgen: Merkur 34C Astra Groen Yaqi syntheet Chiseled Face Cryogen Green Freeze Lekker fris! Ik geef het op. Of was het geen Zoek De Verschillen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.