Ga naar inhoud

Moods

Gouden donateur
 • Aantal items

  467
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Moods

 • Titel
  Astra Groen
 • Verjaardag 12-01-1974

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Guido
 • Beroep
  Eigenaar Primera Lochem
 • Woonplaats
  Lochem
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-15

Recente bezoekers van dit profiel

341 profielweergaven
 1. Moods

  Fresh-Up aftershave

  Ik vind dat deppertje dan juist wel weer handig. De geur vind ik dan weer niet zo bijzonder. Vroeger ooit eens uitgeprobeerd namelijk. Maar dat flesje met deppertje gebruik ik nog steeds; alleen nu zit er Green Freeze in
 2. Moods

  (forum)newbie

  Welkom!
 3. Brush: Yaqi Syntheet Razor: Merkur 37C Blade: Polsilver (1) Lather: Chiseled Face - Cedar & Spice - Soap Post Shave: Floïd Suave Het wordt kouder en ondanks aangezien ik -weer of geen weer- vooral hou van verfrissende (koude) scheerzeep, had ik wel een keer zin in iets "warms". Vandaar de CF C&S opgedoken uit de krochten van de scheerkast. Nou moet ik zeggen dat de Spice redelijk op de achtergrond blijft en in mijn beleving is het vooral de ceder die doorkomt. Niet echt "warm" kruidig dus, meer naaldbosachtig. Zoals ik van CF gewend ben, prima schuim. De geur is echter toch niet helemaal mijn ding. Ik begin steeds meer te wennen aan de 37C. Ik heb me heel lang geschoren met de 34C en in eerste instantie merkte ik niet zoveel verschil, maar nu ik een paar weken met de slant scheer ga ik hem steeds meer waarderen. Prima begin van de dag en op een klein bloedpuntje onder neus na (bij het aanzetten niet goed opgelet) een probleemloze en irritatieloze scheerbeurt.
 4. In de beschrijving staat dat ze goedkoper zijn, omdat de potten niet goed gevuld zijn.
 5. Moods

  Hallo

  Welkom!
 6. Nee, nooit gebruikt. Sterker nog, nooit van gehoord zelfs.
 7. Heerlijk geurtje! Lastig te omschrijven. Online wordt ie omschreven als klassieke barbershopgeur. Hij is lekker fris in ieder geval. Niet menthol-fris, maar meer bloemig fris met een kruidig ondertoontje. Had ik al gezegd dat het lastig te omschrijven is? Ik vind hem lekker in ieder geval! Overigens was ik eigenlijk op zoek naar een andere klassieke barbershopgeur, namelijk die van o.a. de Chiseled Face Ghost Town Barber, Black Ship Grooming Two Bits en de Maggard London Barbershop etc., maar daar lijkt ie niet echt op. Niet echt? Echt niet eigenlijk.
 8. Moods

  Hallo....

  Welkom!
 9. Bestelling van BdF binnen. Als extra'tje een proefmonster erbij. Dank!
 10. Ik heb hem besteld n.a.v. een eerdere vraag van mij naar een AS met "barbershop"geur. Ben zelf ook heel benieuwd hoe hij ruikt.
 11. BDF: TFS Barba Verde scheerzeep Osage Rub Extro - Pirata aftershave Maggard (allemaal samples): B&M Leviathan B&M Patches B&M Hallow Storybook Soapworks Coffeespoons Dapper Dragon Jasmine & Vanilla Soap Smooth Fougere Soap Smooth Amber Maggard Limes & Bergamot Maggard Groves of Italy
 12. Moods

  Horloges

  Ik zie mezelf niet als liefhebber en ik heb dan ook jarenlang genoegen genomen met goedkope rommel. Toen ik voor de zoveelste keer mijn klokje weer gelijk moest zetten, omdat het plastic binnenwerk het juiste ritme weer eens kwijt was, heb ik me een horloge gekocht dat in principe een mensenleven mee moet gaan (en dan ook nog zonder batterijen), namelijk een Casio Lineage op zonne-energie; en radiogestuurd, dus altijd de juiste tijd. Nu, bijna 6 jaar later ben ik daar nog altijd dik tevreden mee. Superhorloge voor relatief weinig geld (€ 199,-)
 13. Moods

  voorstellen

  Welkom!
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.