Ga naar inhoud

koenfucius

Gouden donateur
 • Aantal items

  2498
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over koenfucius

 • Verjaardag 14-08-1968

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  koen
 • Beroep
  jurist
 • Woonplaats
  brussel
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-06-16

Recente bezoekers van dit profiel

2221 profielweergaven
 1. @Executive mijd die bowl. Nauwelijks schuim van te kloppen
 2. @Executive heb ik geen enkel probleem mee. 3€ voor 2, en kwaliteit is er goed. (Vreemd genoeg had ik ze nooit eerder gezien, enkel de Wilkinson bowl en die is niet goed)
 3. Nog 2 sticks meegenomen uit de supermarkt.
 4. Stirling standaard basisplaat Wizamet Super Iridium Yaqi 30mm Saponificio Varesino 70th Anniversary Nivea Sensitive Balsem
 5. @efsk inderdaad, bestaan trouwens nog steeds, maar geen krabbers meer (wel nog messen en dergelijke). Geschiedenis is hier te vinden https://www.manufrance.fr/historique. Ook leuk zijn een aantal van de vroegere reclame affiches (maar geen krabbers, helaas) of catalogi https://www.manufrance.fr/manufrance-nostalgie.html
 6. Ik prefereer ook synthetisch
 7. @edwin1501 erg goeie krabber, maar (te?) zwaar. Ik heb een voorkeur voor lichtere krabbers.
 8. Een Franse Prima krabber, gemaakt door "Armes et Cycles de Saint Etienne" (een wapen en fietsen fabrikant). Ziet er mooi uit, neemt een eigen, erg dun, dubbelzijdig mesje. Ingenieus systeem, met een veer in het greepje. Nog niet mee geschoren.
 9. Stirling basisplaat Wizamet Super Iridium Simpson Chubby 2 synthetic bristle Declaration Grooming Yuzu/Rose/Patchouli Nivea Sensitive Balsem De Stirling bevalt me wel. Levert BBS op en hoewel je het gevoel hebt dat ie zou kunnen bijten, doet hij dat niet.
 10. @Snuff lijkt wel een kunstwerk, mooi
 11. Welkom. Mooie introductie, trouwens
 12. @Executive Alle Apollo krabbers die ik tot nu toe ben tegengekomen, scheren erg fijn. En altijd leuk om wat ander moois te zien 👍
 13. @Levi vrij gelijkaardig. Mijn Latha is echter al een tijdje op dus ik kan niet direct vergelijken (commercieel kan ik begrijpen dat de Latha reeks werd stopgezet, maar ik vind het nog steeds erg spijtig - erg goeie zeepjes voor rond 10 USD, terwijl nu heel wat van die zepen pas starten vanaf 20USD en ze zijn zeker niet dubbel zo goed)
 14. koenfucius

  Blackland Era

  zonet aangekondigd, een 3D geprinte krabber in staal van Blackland voor 75 USD Foto's houden het nog wat spannend
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.