Ga naar inhoud

koenfucius

Gouden donateur
 • Aantal items

  1485
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over koenfucius

 • Verjaardag 14-08-1968

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  koen
 • Beroep
  jurist
 • Woonplaats
  brussel
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-06-16

Recente bezoekers van dit profiel

1304 profielweergaven
 1. koenfucius

  Beginaar!

  Welkom Sayed, en veel scheer- en leesplezier
 2. TNNSER Gem Yaqi Moka Express Noble Otter Texaus Nivea sensitive balsem Eerste indruk van deze 3D-geprinte krabber is positief. Vooral WTG is erg intuïtief door de ergonomische vorm van het greepje. Zien wat dat geeft de volgende dagen.
 3. tweedehands krabbers altijd eerst in een alcohol badje. Voor de rest gewoon, uit elkaar halen, afspoelen, afdrogen en met synthetisch doekje erover. Occasioneel (maar niet al te vaak - meestal als mijn bril weer eens een badje behoeft) gaan een paar krabbers ook in de ultrasoon. Goed, ik heb ook zoveel krabbers dat ze niet al te snel vuil zullen worden (hoogstens wat stoffig omdat er teveel tijd tussen zou zitten eer ze weer aan bod komen 😁)
 4. TNNSER (@ChrisVanMeer ik reken op jouw fotografische talenten om deze krabber beter tot zijn recht te laten komen)😉
 5. Hiram Feather Professional Super Yaqi Tuxedo marble colour Grooming Dept Mallard Lavender Nivea sensitive balsem De Feather Professional Super drijft de efficiëntie van de Hiram wat op.
 6. Colonial General Feather Professional Simpson Chubby 2 synthetic bristle Noble Otter Monarch Nivea sensitive balsem
 7. Schick I500 Hydromagic Schick injector Yaqi Moka Express TOBS Jermyn Street (zeep) Nivea sensitive balsem
 8. Hiram Feather Professional Yaqi Cola Cold River Soap Works Oliva Colonia Mediterrania Cold River Soap Works Oliva Colonia Mediterrania aftershave lotion Om eerlijk te zijn, vind ik de Hiram een lelijke krabber, een soort persiflage van de Cobra Classic, maar zonder de elegantie van deze laatste. Hij lijkt nog het meest op een (zware) dunschiller. Ik was dus wel sceptisch, maar over de scheerbeurt kan ik niet klagen, erg comfortabel. Enige twijfel is hoe diep hij uitscheert - ik heb zo'n gevoel dat de stoppels veel vroeger terug zullen verschijnen.
 9. ik heb eerder een youtube filmpje geplaatst van een speciale kooikrabber. Zo één heb ik dus ondertussen ook in mijn bezit Ziet er in het echt veel mooier uit dan op de foto's (ik heb sterk ingezoomd zodat ook alle gebruikssporen uitvergroot zijn) Tips voor identificatie zijn alweer welkom
 10. @ChrisVanMeer mooie foto. Hoe is die Fougère Trois?
 11. Enoch Feather Professional Yaqi Tuxedo marble colour Murphy and McNeil Garda Siochana Murphy and McNeil Garda Siochana aftershave balm Eerste scheerbeurt met de Enoch. Degelijk zonder meer. Goed, het is nog maar een eerste kennismaking, maar ik denk niet dat hij zal kunnen tippen aan de Cobra Classic of Asylum Rx.
 12. een beetje bling-bling op tijd en stond mag ook wel
 13. Hiram en Enoch en de Murphy and McNeil zeepjes en balsem. Binnenkort toch maar eens een selectie maken en een aantal zaken op de markt zetten, ik heb gewoon té veel.
 14. Cobra Classic Feather Professional Simpson Chubby 2 synthetic bristle Noble Otter Barrbarr Nivea sensitive balsem Prettig weekend
 15. Cobra Classic Feather Professional Yaqi Moka Express Pannacrema Nuavia Blu Nivea sensitive balsem Alles zat goed, nagenoeg perfecte scheerbeurt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.