Ga naar inhoud

koenfucius

Gouden donateur
 • Aantal items

  926
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over koenfucius

 • Titel
  Merkur 37c
 • Verjaardag 14-08-1968

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  koen
 • Beroep
  jurist
 • Woonplaats
  brussel
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-06-16

Recente bezoekers van dit profiel

755 profielweergaven
 1. Darwin Wizamet Super Iridium Nom synthetische kwast Wickham 1912 Apricus Wickham 1912 Apricus Balsem Prettig weekend
 2. Darwin Wizamet Super Iridium Yaqi Tuxedo marble colour Pannacrema Nuavia Blu War ziet die Darwin er fantastisch uit. Vraag is natuurlijk hoe hij scheert. Mesje zit heel stevig vastgeklempt. Kort steeltje, maar dat prefereer ik. Efficiënt maar iets minder comfortabel dan sommige moderne krabbers. Zeker niet mis.
 3. Nu zal het toch echt wel een tijdje gedaan moeten zijn met aankopen
 4. Haircut and Shave Co krabber Wizamet Super Iridium Yaqi Tuxedo marble colour Australian Private Reserve Fresca Thayers Witch Hazel Lavender Nivea sensitive balsem
 5. Raw RS-10 Wizamet Super Iridium Yaqi Moka Express The Body Shop Maca Root shave cream Nivea sensitive balsem Na 5 keer gebruik kan ik alleen maar beamen dat de Raw RS-10 met agressieve basisplaat een fantastische krabber is, waarschijnlijk de beste in mijn collectie.
 6. Raw RS-10 Wizamet Super Iridium Nom synthetische kwast Wickham Apricus Wickham Apricus Balsem Wat een fantastische combinatie.
 7. koenfucius

  Silversmith Colonial

  Ben benieuwd. De Colonial General vind ik wel erg goed. En de Charcoal, ja, niet echt mijn ding, maar misschien in SS, level 3... Ik hoor graag je bevindingen
 8. koenfucius

  Leresche krabber

  Zag dit op een Franse site te koop aangeboden Heb echter mijn twijfels - denk niet dat Leresche krabbers in bakeliet (of gelijkaardig) heeft. Vermoed dat het om een Leresche doosje gaat met een andere krabber Op de website van Cha-Wing ook niet terug te vinden Enig advies van kenners?
 9. Raw RS-10 Wizamet Super Iridium Yaqi Cola Vreto citrus mix Nivea sensitive balsem Wat kan ik zeggen? Alweer top
 10. koenfucius

  Gibbs Mesjes

  Heb een Gibbs verstelbare gevonden, maar hoe doen jullie het om de mesjes aan te passen? Op het internet zie ik o.a. een harde klap geven als het mesje in de krabber zit (lijkt mij niet zo gezond voor de krabber), ofwel met een speciale perforator of soms ook met een schaartje (gewone schaar?) Tips meer dan welkom.
 11. koenfucius

  De Latrine

  Laatste keer dat ik gekeken heb was in 1988 en dan alleen nog omdat ik op de radio een liedje gehoord had dat in de pauze zou gespeeld worden en dat ik nog eens wilde horen (net even opgezocht, Hothouse Flowers met Don't go).
 12. Raw RS-10 Wizamet Super Iridium Yaqi Tuxedo marble colour Cold River Soap Works Bois Floreaux Nivea sensitive balsem Alweer top
 13. De kracht van de herhaling (en de nukken van tapatalk)
 14. Ja maar, Snuff, ik probeerde alleen maar de andere forumleden een reden te geven om niet wanhopig op zoek te gaan naar deze krabber[emoji12][emoji12][emoji12] Ja maar, Snuff, ik probeerde alleen maar de andere forumleden een reden te geven om niet wanhopig op zoek te gaan naar deze krabber[emoji12][emoji12][emoji12]
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.