Ga naar inhoud

Koen

Lid
 • Aantal items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Koen

 • Titel
  Gillette Sensor

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Koen
 • Woonplaats
  BE-Zwalm
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-83

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Alles in orde hoor, ik heb ondertussen een chat gehad met de eigenaar, het bleek een klein foutje te betreffen op zijn website, de kortingscode werkt weer!
 2. Hallo, ik heb zonet een bestelling geplaatst maar de "kortingcode" is niet geldig krijg ik na activatie? Doe ik iets verkeerd, Groeten van Koen.
 3. Koen

  Nieuw scheermes

  Hé dat is een mooi mes, een vriend van mij had net hetzelfde! 😁
 4. Koen

  Hier ben ik !!

  Welkom Alex!
 5. Floid Blue is mij gelukkig onbekend, blijkbaar zijn er heel wat gefrustreerde zielen hiernaar op zoek, zonet gebruik gemaakt van jullie kortingscode en hopelijk kan ik morgen deze geur uitproberen! Fijn Weekend, Koen.
 6. Hallo Wolf, Mag ik vragen wie dit prachtige werk heeft geleverd? Groeten, Koen.
 7. Hallo Ator, Mooi werk! Welke diameter van pinnen gebruik je?
 8. Koen

  M.B.O No 60

  De fabricage zou in Namen moeten geweest zijn, M.B.O. staat voor "Manufacture Belge d'outillage" ik zie het merk (de letters) in mijn herinnering bij mijn grootouders, maar als ze scharen maakten kan het ook op 1 van mijn grootvader 's scharen geweest zijn, hij was nl. kleermaker.
 9. Koen

  M.B.O No 60

  Bedankt ChrisVanMeer, http://imgur.com/a/S16we de linkse is M.B.O de rechtse chabaz, voorlopig kan ik alleen dit tonen, ze moeten nog aankomen.
 10. Koen

  M.B.O No 60

  Hoe plaats ik deze?
 11. Koen

  M.B.O No 60

  Hallo iedereen, Ik zoek wat informatie over M.B.O No 60, google brengt mij weinig info, heeft er toevallig iemand wat meer kennis over dit mes. Gegroet, Koen.
 12. Koen

  Hallo uit Zwalm-Vlaanderen

  Denk je kalerolf? Ik denk het ook, het is genieten geworden om mij te scheren, ik vond het vroeger reeds een leuk ritueel maar met het open scheermes kom je in een nieuwe wereld terecht!
 13. Koen

  Voorstellen

  Welkom Pim, ik heb goede ervaringen met Proraso White Sensitive Scheerzeep in combinatie met Proraso White After Shave Cream. Groeten van een medescheerder!
 14. Koen

  Hallo uit Zwalm-Vlaanderen

  Hallo iedereen, Ondertussen is er reeds het een en ander gebeurd, ik heb mij volledig gepassioneerd voor het open mes en slaag er in om een scheerbeurt zonder snijden te voltrekken. Ik moet me inhouden om niet te veel zaken aan te kopen. Uit nieuwsgierigheid of mijn eerste Titan die ik kocht wel een goede aanschaf was wou ik vergelijken, ik kocht een Titan R2, een van de duurdere uit het gamma, vervolgens verkocht ik de andere Titan en ging voor een Solingen Wacker (5/8 allround horn scales), op ebay kocht ik een tweedehands Dovo 41 inox 5/8 en nu kocht ik dezelfde titan die ik verkocht had maar met houten scales. Vandaag heb ik mij met deze laatste titan geschoren en kan nu bevestigen dat dit toch wel voor zijn prijs een mooi instapmodel is, het scheert voortreffelijk en ik kan het aanraden aan iedereen die met een open scheermes wil beginnen, wel zou ik aanraden om ook een lederen strop aan te schaffen. De Dovo en de Wacker die zal ik natuurlijk altijd blijven koesteren maar om een mes aan te kopen van die prijscategorie moet je toch wel eerst zeker zijn of het scheren met een open scheermes je zal bevallen, daarom deze post het kan goede info zijn voor allen die het scheren met open scheermes willen uitproberen. En of ik mij schuldig voel om zoveel geld uit te geven aan een scheermes? Neen, absoluut niet, ik ken mensen die zich een racefiets aanschaffen van € 5000, dus... en bovendien als ik eens kijk naar de prijzen van de betere wegwerp-mesjes is dit mij het waard!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.