Ga naar inhoud

Snuff

Gouden donateur
 • Aantal items

  13673
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Snuff

 • Titel
  Nobody Special

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Op rust
 • Woonplaats
  West-Vlaanderen
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik voeg me bij het peloton kreukeltjes, ook slechte nacht gehad ivm pijn. Spoedig beterschap toegewenst! Ja maar dat wist je al, super zepen (voor de belgen althans)! Wel de signature line nemen ipv de traditional, ga volgend jaar de luxury's eens proberen die ken ik nog niet.
 2. Ik zou toch maar nog even nadenken hierover, als je die opentrekt krijg je het toch één dezer dagen aan de stock met de buren voor zover ze het nog niet op de bewonersraad naar voor hebben gebracht 🙃
 3. Snuff

  Carl schaaf 7 dagen set

  Is (was) gewoon een kwestie van mensen meer geld uit hun zakken te kloppen Denk dat dit meer iets was destijds voor de meer welstellende mens. Alhoewel bij veel van de sets voorkomt dat slechts één van de messen veel gebruikssporen vertoonde.
 4. Snuff

  charcoal goods

  Mee eens, zal niet de makkelijkste en snelste zijn om te maken denk ik.
 5. Snuff

  charcoal goods

  Ja maar Hans je hebt natuurlijk Nederlanders, Belgen met wat minder smaak, en dan heb je ook nog Amerikanen en ja wat moet je daar over zeggen, die vinden deze O zo mooi!
 6. Snuff

  charcoal goods

  Wie snel is kan zonder wachtlijst vandaag een handvat met één kop in messing bestellen! https://charcoalgoods.com/products/stinger-handle-brass (niks voor mij omdat het handvaatje te kort en dik is)
 7. Een speciale mengeling die je baard sneller laat groeien, ontwikkeld door barbiers om meer winst te maken.
 8. Als je dan weet dat Montrose Beach een van de meest vervuilde stranden is ....... Maar ik kan me nergens over opwinden deze avond, mooi spul ontvangen, vooral de verstuiver bevalt me uitermate 😎
 9. Die bevat slechts een subtiele hoeveelheid menthol, zal waarschijnlijk geen problemen geven.
 10. Ok weer geld bespaard dan. Licht en fris is niet mijn ding.
 11. Je vist tegenwoordig in rijk voorziene waters 😎, binnenkort een impressie van de pinaud? (al een tijd aan het twijfelen of ik die eens zou aanschaffen in de toekomst).
 12. Je kan altijd dromen Chris In het begin zijn er een aantal mensen die hem toch weer van de hand hebben gedaan, drie vierde daarvan is nu op zoek om hem terug aan te schaffen. Hoop dat het lukt, je weet maar nooit maar ik hoop dat je een snelle vinger hebt als het ooit zover komt. Heb je er wel al eens bij stilgestaan dat zelfs aan twee maal de aanschafwaarde de 17-4 nog maar in de buurt komt van een paradigm in Titanium (die trouwens voor mij minder scheert dan de 17-4). De prijzen zullen alleen maar stijgen tenzij je erop rekent dat ie opnieuw gemaakt zal worden, de ene keer zegt ie van wel dan weer van niet
 13. Ik heb de privé nummer van James, kan het nog voor je annuleren 😉 Voor zo'n krabber eet ik een hele maand niks!
 14. Ik zit al lang niet meer in de top 10 qua aankopen zie ik Iedereen veel scheergenot toegewenst met de nieuwe spullen.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.