Ga naar inhoud

Snuff

Gouden donateur
 • Aantal items

  15216
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Snuff

 • Titel
  Razor Polygamist
 • Verjaardag 31 mei

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Ron
 • Beroep
  Op rust
 • Woonplaats
  West-Vlaanderen
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Het doet me veel plezier dat je er tevreden mee bent, kan alleen maar beter worden!
 2. O wat een verdorven geest zeg, dat je gedachten meteen naar andere dingen uitgaan 🙄😏 Wist niet eens dat dit kon, wij bakken ook zelf.
 3. Hier is het ook de vrouw die zuigt, er staan trouwens zoveel spulletjes dat het ding zou blokkeren of dienen als vervoermiddel voor de katten.
 4. Welke? De gewone of die met acryl handvat, kijk nu ben je echt gestegen in mijn achting, je gaat voor het allerbeste. Mocht het de acryl versie betreffen en hij bevalt niet wil ik wel ruilen voor mijn Charcoal spullen of eventueel overkopen Ga je mond spoelen barbaar 😏
 5. Snuff

  charcoal goods

  Hij vertelde mij dat ie totaal niet de commerciële tour op wil, dus als klant moet je het nemen zoals het komt, hij wil gewoon zijn ding doen zoniet zijn er genoeg andere krabber makers waar je kan bestellen, maakt hem niks uit.
 6. Snuff

  Razorine

  Vind ze krammikelig gemaakt
 7. Irving Barber Company Shavette met Schick Proline P-30 mesje (3x) Yoresh Shaving Bowl Plisson Ferrari Red Synthetic 22mm Antiga Barbearia de Bairro Principe Real (met noten van ceder en sandelhout, begeleid door verfijning van patchouli en verzacht door een vleugje citrus bergamot. Het resultaat is een frisse geur, maar met een sterke persoonlijkheid en lang blijvende op de huid Floid Suave
 8. Snuff

  Even voorstellen...

  Welkom, altijd leuk als een nieuweling op het forum zichzelf voorstelt met meer dan één zinnetje. Succes met je zoektocht naar een mooie borstel en zeep! Ben zelf een zeer tevreden gebruiker van de Feather en aanverwante modellen.
 9. Daar zeg je wat, hij bracht vandaag weeral in het ziekenhuis door
 10. Welkom en nog veel scheer plezier toegewenst!
 11. Snuff

  charcoal goods

  Geen geduld = elders kijken of de moeite nemen om op de site de shoptalk eens te lezen 🙄
 12. Snuff

  charcoal goods

  Er is nog de vorige wachtlijst met naar schatting 350 mensen die eerst moet afgewerkt worden, hij bediend ongeveer 80 mensen per maand
 13. tsss Hans, laat de man nu lekker op zijn gemak zelf ontdekken hoe ze scheren, denk terug aan de tijd dat je ondanks waarschuwingen van anderen ook eigenzinnig van alles ging proberen. 😏Ik kijk nergens meer van op, al zoveel spullen vernoemd zien worden waar ik niks aan vind maar anderen als heerlijk bestempelen. Ah de ontdekkingsreis op zich is al een mooie beleving.
 14. Nee je ziet het verkeerd, hij wil uitzoeken of er gekken rondlopen in de scheerwereld
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.