Ga naar inhoud

Snuff

Gouden donateur
 • Aantal items

  13896
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Snuff

 • Titel
  Iron Spine (Belgian version)

Persoonlijke informatie

 • Beroep
  Op rust
 • Woonplaats
  West-Vlaanderen
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Net nieuws gehad van Hans zijn secretaresse (aka Gerda), de operatie is prima verlopen maar hij moest 24 uur stilliggen, had last van nogal hevige nabloedingen maar alles is nu in orde. Revalidatie zal natuurlijk zijn tijd vergen maar we hopen dat ie binnen de kortste keren weer rondhuppelt als een dartel veulen. Blijkbaar is meneer druk in de weer met zijn bedienden belletje, de profiteur 🙃 Nou ja Gerda geeft hem drie dagen, daarna legt ze hem buiten zegt ze Hij zal een dezer dagen wel op het forum verschijnen. Prettig weekend iedereen!
 2. Snuff

  Scheren slow-chat

  Ik zeg niks 🙄 De arme man ligt te bekomen van zijn operatie en dan krijgt ie dit straks te lezen, foei!
 3. Dank maar ik heb verschillende B&M zepengehad en nooit problemen gehad.
 4. Iwasaki half hollow 13/16” Paradigm 17-4 met iridium mesje Kanayama Cordovan #80000 strop Yoresh Shaving Scuttle Plisson scheercreme Plisson White Evolution Ivory Synthetic 22mm
 5. Ik zou het niet weten, gezien ik niet kan terugvinden dat anderen er problemen mee hebben zal het wel iets persoonlijk zijn vermoed ik. Anders best goede zeep en mooie geuren.
 6. Ik scheer alles wat ik maar kan vinden. Trouwens hardleers als ik ben toch nog eens dezelfde zeep geprobeerd en weer binnen het halfuur helemaal vol uitslag. Daarna de zeep aan een (ahum) goede vriend gegeven om eens te proberen, nergens last van. Ze moeten mij weer hebben!
 7. Eén ding moet je me toegeven, ik weet welk aas ik moet gebruiken om iemand te laten toetreden tot de scheerverslaafden 😉 Er zijn nog zoveel krabbers die lekker scheren en waar je eigenlijk niet zonder kan! Mijn scheerbeurt is helaas minder goed verlopen, om één of andere reden kreeg ik na het gebruik van de sample B&M Spitfire (waarvoor ondanks het resultaat toch dank!) een serieuze huidreactie. Ik zit helemaal onder de rode plekjes tot aan mijn voeten toe. Nog nooit voor gehad. Althans ik denk dat het van de zeep is want ik had ervoor of erna niks gegeten of gedronken wat het zou kunnen uitlokken. Alsnog Gecondoleerd met je verlies Harrie!
 8. Hij werd net voor de ingreep trouwens nogmaals opa 😎
 9. Ik heb al geruime tijd dat als ik een emoticon wil invoegen het scherm met keuzes verschijnt maar een aantal zijn dan onzichtbaar, duurt een twintigtal seconden vooraleer die verschijnen in hun vakjes. Als ik er dan eentje kies duurt het behoorlijk lang voor ie geplaatst word en dan nog een tijdje vooraleer ik weer kan verder werken.
 10. Dat kan ik me niet meer herinneren, wel dat in al die tijd heel weinig mensen op de vingers werden getikt wat dan wel weer mooi is.
 11. En ja wie staat weer de eerste in rij om daarvan te profiteren? Onze zeepkoning gaat vandaag onder het mes, bescheiden als ie is (ahum) heeft ie daar geen ruchtbaarheid aan gegeven maar hij wordt eindelijk geholpen met zijn rugklachten. Bij deze een virtueel (en door de Nederlandse post later vandaag geleverd) spoedig herstel toegewenst. (heb hem moeten beloven in zijn afwezigheid geen domme dingen te doen of over een bepaald zeep merk te schrijven). Tot spoedig kerel!
 12. Zomaar een idee. Vaak zien we in een of ander draadje een vermelding van deze of gene dat hijzelf of een familielid ziek is of gehospitaliseerd. Medelevend als de leden zijn volgt dan vaak het ene word snel beter berichtje na het andere waardoor het al snel over iets anders gaat dan het bedoelde draadje voor bestemd is. Wellicht kunnen we al die beterschapswensen beter bundelen in dit draadje alsmede de discussies die daaruit eventueel volgen?
 13. Snuff

  Gardette

  Die wel eens op een Franse rommelmarkt gezien hier net over de grens maar niet in zo'n mooie staat. Toch een prachtige krabber!
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.