Ga naar inhoud

Snuff

Gouden donateur
 • Aantal items

  14517
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Snuff

 • Titel
  Charcoal: Unparalleled performance, and uniquely beautiful ❤️
 • Verjaardag 31 mei

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Ron
 • Beroep
  Op rust
 • Woonplaats
  West-Vlaanderen
 • Begonnen met klassiek scheren
  01-01-70

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ja je hebt gelijk maar omdat er bij de scheerkom bestelling ook scuttle stond ..... Kan er best inkomen dat je er na gebruik van de Yoresh een aantal andere te koop stelt, ieder zijn ding maar deze is de beste uit de meer dan tien stuks die ik ooit bezat.
 2. Snuff

  Blackland blackbird

  Om toch enigszins speculaties te vermijden komt het hier op neer dat er in het verleden een meningsverschil is geweest met iemand en dat is erop uitgedraaid dat diegene geen contact met hem meer wil. Simpel op te lossen want gewoon zoals die persoon aangaf niet meer reageren op elkaars berichten. Meningen verschillen nu eenmaal en als je daar niet mee om kan is een forum niet de aangewezen plaats om te vertoeven. Maar hij denkt dat zowat iedereen op het forum tegen hem is en samenspant. Weet ook niet waar hij dat vandaan haalt want is onzin maar ja hij is niet te overtuigen blijkbaar en gezien hij een volwassen mens is mag hij zijn ding doen en moeten we dat respecteren.
 3. haha ik ook (kan ik nu wel vertellen gezien hij zojuist is afgeleverd), betreft een enkelwandig model.
 4. Heb ik te danken aan een of andere onverlaat die de douane op de hoogte stelde dat ik gerief uit het buitenland laat overkomen en daarbij foefel. Tegenonderzoek is gestart, als ik er achter kom gaat iemand een heel slechte dag tegemoet. Vandaar van mijnentwege geen "waar zit je op te wachten" berichten meer. Nee geen enkeltje Utrecht, die man zit al tot over zijn oren in de sh*t, benieuwd of hij het red tegen maandag
 5. Charcoalgoods Brass OC Lvl 1 met Lord Super Inox mesje (1x) Yoresh Shaving Scuttle Semogue 2018 The Shave Nook Boar Limited Edition 25mm Castle Forbes 1445 Baume aftershave balm
 6. Snuff

  Blackland blackbird

  Danny heeft besloten niet meer op het forum te komen, verder is het niet aan mij om daar verder op in te gaan.
 7. Is inderdaad de grote stuikelblok, in belgie zijn ze wel in een bepaalde winkel te krijgen maar alleen af te halen omdat MdC verkoop niet toestaat En inderdaad ontzettend duur qua verzending.
 8. ik zit te wachten tot iemand zijn verzendkosten betaald, indien niet ook goed, vijf keer vragen is mijn maximum grens hoor 😒 Verder wacht ik nog op de mega boete van de douane Denk dat ik maar als therapie een stinkzeepje ga gebruiken vanavond.
 9. Snuff

  Blackland blackbird

  Gisteren discussie gehad met DannyVG over de Dart krabber. Ik heb deze met enkele weken tussen pauze gebruikt (2 verschillende exemplaren) en was er niet echt enthousiast over. nu bleef hij volhouden dat ik het bij het verkeerde eind had want hij vond hem milder als zijn Wolfman en super prettig scheren. Nog mensen hier die deze ervaren hebben, ik begin te twijfelen of er soms verschillende versies rond zweven?
 10. Snuff

  Berlijn

  Wat jammer, hopelijk ondertussen beter.
 11. Snuff

  Koken

  Rodenbach is inderdaad eerder zuur bruin bier maar de combinatie van brood met mosterd en zwarte chocolade erin maakt het heel lekker. De abt word hier ook vaak gebruikt. @taliban handen wassen? Waarom? Het zijn toch ook bij het koken juist de aanbaksels die het eten de smaak geven?
 12. Snuff

  Koken

  Stampot tuinboontjes - bloemkool met marrocaans sausje en stoofvlees met rodenbach bier
 13. Snuff

  De Latrine

  Kijk zelfs daar gaan ze in foefelen, denkt een mens met adelijke grondstoffen te maken te hebben, steken ze er troep in 🙄
 14. Snuff

  De Latrine

  Ze willen maandag de productie starten, logo wordt een Belgische dorpsfiguur de pompeschitter Foto
 15. Snuff

  De Latrine

  Hiermee blijkt nog maar eens dat vreemde talen je vreemd zijn 🙃 maar ik kan enigszins raden waar je naar toe wil. Nu heb ik die mensen gecontacteerd en gezien het gratis is willen ze allebei graag een honderd kilo aan basis ingrediënten afnemen, zie je dat letterlijk en figuurlijk zitten?
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.