Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stroom update automatisch     

 1. Afgelopen uur
 2. Een petroleumlaserkachel en 12 Brita filters. De filters kan ik twee jaar koffie mee zetten en water mee drinken (doe twee maanden met een filter), de petroleumkachel weet ik nog niet of het een succes is. Het is goedkoop als bijverwarming maar stinkt een stuk meer naar benzine dan de reviews deden geloven (alleen bij het aansteken en uitdoen, als een kaars). Ik kan nog andere petroleum proberen maar anders gaat hij naar de garage (daar staat de wasmachine en mag het ook niet vriezen).
 3. Gerbault reiskrabber Wizamet Super Iridium Maseto extra density finest badger Australian Private Reserve Fresca Speick aftershave balsem sensitive Prettig weekend
 4. Nog even op de valreep dan [emoji16] De tweede van links boven spreekt mij het meest aan, omdat ik heb besloten geen das meer te kopen, zou ik voor de fiber gaan
 5. Vandaag
 6. sm1h

  Foto invoegen?

  Ahh ok dank je wel. Goed om te weten!
 7. sm1h

  Hoi uit Amsterdam

  Dank je wel allemaal! Erg leuk dat deze forum zo actief is!
 8. Gisteren
 9. Ator razor

  Koraat Knives

  Je kunt ze ook zelf maken door alleen het mes te kooen en het handvat zelf te maken. Is hij dubbel zo speciaal.
 10. RolfMetHaar

  Hoi uit Amsterdam

  Welkom, veel plezier!
 11. Aanvulling WTG moet zijn ATG. Met het open mes scheer ik me nu zo glad dat Ik vaak de andere dag mezelf niet hoef te scheren en ik heb een vrij zware baard. Ook de moeilijke plekjes gaan nu propleemloos ATG. Ik scheer me 1x WTG en 2x ATG . En dan werk ik de ruwe plekjes nog even ATG weg.
 12. Herken je verwarring maar al te goed. In het begin het open mes tijdens het scheren regelmatig omgeruild voor mijn vertrouwde DE krabber omdat alles mis ging. Zoals een mede forum lid al aangaf , je blijven oefenen en ik zelf scheer me nu 2 en een half jaar en kan nu pas zeggen dat ik de straight razor goed onder controle heb. (Sommigen leren sneller uiteraard) Geen wondjes ,sneetjes etc. In het begin WTG een ramp. Nu doe ik het bij wijze van spreken met een blinddoek. Dus veel oefenen en met heel veel vallen en opstaan kom je op een punt waarbij je zegt yes dit is het. Slijpen van een mes is een appart verhaal. Met toch een overlap. Ook hier weer blijven oefenen. Goede slijpstenen kopen . Ikzelf heb een 1K suihiro, 2K , 5K 8K en een 12 K naniwa en na veel uit proberen behaal ik nu een goed resultaat ( tip , gebruik hiervoor een oefenmes). Met de coticule heb ik een haat, liefdes verhouding. Het is niet de gemakkelijkste steen. Soms mooi resultaat en ook na een uur zwoegen een mes zo bot als een tierelier. Wat heb ik fout gedaan ? Joost mag het weten. Ik wens je nog veel succes met je zoektocht en geloof me , het is het dubbel en dwars waard.!
 13. Ko Eversdijk

  Hoi uit Amsterdam

  Welkom injectors scheert wel goed, zijn niet duur in aanschaf. Op dit forum staan er ook te koop. Misschien kun je dat nog niet zien. Om toegang te krijgen moet je eerst een aantal berichten plaatsen. Je kunt anders misschien contact opnemen met : guy1307 of met Merwtje die zijn op dit forum actief en hebben wel wat te koop. Veel scheerplezier
 14. Robgtt99

  Koraat Knives

  Zonder je ergens toe over te halen, maar mijn leven werd mooier toen ik er een in bezit kreeg. 😁
 15. shadowman12

  Foto invoegen?

  Ik upload mijn plaatjes naar mijn onedrive en klik dan op embed en plak ik het in een post.
 16. shadowman12

  Koraat Knives

  Ik heb een Koraat in bestelling staan, maar Ulrik heeft een blessure aan zijn hand: you razor is in production, but unfortunately I have injured my hand so that we had to stop the production for the moment. As soon as I am able to work again we will resume the work.
 17. Iedereen heeft in het begin moeite gehad, ga er mee door en opeens zit er een hele goeie scheerbeurt bij.. die hele goeie komt bij de 1 sneller dan bij de ander en je zal zien er komen er meer en steeds sneller achter elkaar.. Vooral doorgaan dus en doe dit voor jou op een rustig moment. Neem je tijd, langer dan half uur is in het begin heel normaal.
 18. Harkos

  Seygus Zeppelin

  Wordt steeds nieuwsgieriger. Harrie Kosses
 19. Snuff

  Hoi uit Amsterdam

  Welkom, de injectors zijn zeker het proberen waard, heel lekker om mee te scheren!
 20. Niek

  Hallo

  Welkom
 21. Ja, lekker romig en geurig. Iets scherper aan de neus deze.
 22. Een makkelijke scheerbeurt.. niet zo veel zin vandaag maar leek bijna op een Tokkie, dus de maggard slant erbij gepakt en de open mes die ik in gedachten had in de la gelaten. Samen met de 2€ borstel en Arko stiekem toch een hele prettige scheerbeurt. Het mesje wat in die slant zat gaat al paar rondjes mee maar blijft toch nog steeds goed presteren. Arko Maggard slant+ Lord platium classic. Cheap brush Paco rabanna XS. Resultaat van de scheerbeurt dfs
 1. Toon meer
 • Nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en informatie?

  Aanmelden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.