Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stroom update automatisch     

 1. Afgelopen uur
 2. Charcoalgoods SS Lvl 1 Plisson White Evolution Metal Synthetic 22mm Yoresh Shaving Scuttle Musgo Real Oak Moss Vitos aftershave
 3. Vandaag
 4. Juist stop daar dan ook die uiterst vieze Tro****ep "Dame de rioolgeur en voor de oudjes onder ons de "slappe Chinees" in dat was ook zo'n rampzaligheid. Eigenlijk moet iederéén een dergelijke doos hebben als de prachtige zepen, kwasten en mesjes wat gewoontjes dreigen te worden. Trouwens voor degenen die aan een dergelijke doos willen beginnen ik heb hier dus nog een Valobra Cologne liggen gratis af te halen of tegen verzendkosten te verkrijgen. Wel goed nadenken want zelfs de verzendkosten is hij absoluut niet waard.
 5. Tatara Masamune cc feather Yaqi tuxedo 24mm Bellecomme 'mon doudou' savon à barbe Weleda aftershave balsem Laatste kans voor dit Franse zeepje. Geur van lavendel zit wel goed, maar zoals bij de eerste poging, het schuim blijft gewoon niet staan - tegen het einde van de gang lijkt het wel of je niet ingezeept bent. Weg ermee. Eerste maal de weleda balsem - lijkt wel goed met ook lavendel.
 6. Ik koop ze via E bay bij open-razor in Polen. Tot nu toe de goedkoopste die ik weet. Weet ik Harrie daar zijn ze uitverkocht, maar heb hem een email gestuurd en hij zeg dat hij ze midden augustus nieuwe voorraad krijgt. denk dat dit draadje wel dicht kan
 7. Kijk je dan af en toe naar de inhoud van die doos terwijl je meewarig het hoofd schudt?
 8. Gisteren
 9. Wolf

  Scheren slow-chat

  Was het een scheve, een rechte of een kromme?
 10. Mijn “zeepkader” is met deze Valobra in één keer scherp neergezet. Deze gaat in de doos met “hoe het niet moet” 😉 Kan ik hem af en toe eens tevoorschijn halen. Net als mijn doosje Derby mesjes.
 11. efsk

  Scheren slow-chat

  En de 200 leden gepasseerd. Doen we toch niet verkeerd daar. Ik vind het, zonder mijn eigen op de buik te willen kloppen, het fijnste van de drie Duitse fora. Sfeer mooi in lijn met hier en ATG.
 12. Brad Sears/Morris & Forndran The Style 3 28mm in Blonde Badger, New Moon Vreto - Mandarin/Menthol Onbekend - A110b witte knop (t) Voskhod (4) Tunney aluin
 13. Hans ik ben blij dat je hebt opgeofferd want ik had al wat van de aftershave in het mandje zitten. Overigens niet zo blij dat ik direct een sponsor van je wordt. 😂 Scheelt weer een vervelende discussie met de vrouw.
 14. Heeeee lekker Gert en weer die heerlijke Lea ook ontzettend trots op jou mijn vriend. Bij de weg hoe staat het met die Valobra Cologne had wel verwacht dat die een paar keer achter elkaar gebruikt zou worden.
 15. Ik koop ze via E bay bij open-razor in Polen. Tot nu toe de goedkoopste die ik weet.
 16. Lekker ding[emoji106]🤣
 17. Ik zie dat er ook nog balsem aankomt; ik wacht nog even af. Dank voor de link weer!
 18. Ik vind deze foto’s al prachtig, en dat zijn dan nog maar de proeffoto’s. Goed bezig! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 19. Mooie rijtjes, Tony en Ron! Die van Maarten is ook wel jaloersmakend.
 20. Don’t push your luck my friend
 21. Ik heb een Filarmonica in de verzameling; een 14 Doble Temple. Toen ik dit mes een paar jaar geleden kocht was dat ietwat een gokje omdat de foto’s behoorlijk wat vlekken lieten zien, en ook was goed niet te zien of de snede en het mes zelf geen mankementen hadden. Ik heb er, zeker in vergelijking met de huidige bedragen, een erg nette prijs voor betaald. Bleek dat de vlekken eenvoudig weg te poetsen waren, en dat de eerste fabriekssnede er nog op zat. Minimaal slijpwerk, en scheren......... Dit mes hoort absoluut bij mijn favorieten.
 22. Ik ben niet 100% zeker, maar ik denk dat dit de kerel van dogwood handcrafts is. Hier scheert hij zich met een scheerkwast met 75mm knot. Je kan alle foto's bekijken via deze link. Maar om een voorbeeldje te geven wat voor soort foto's je te wachten staan...
 23. Ik neem aan dat je dit toch wel begrijpt Snuffie, ik heb hem toch een beetje ontdekt, hier vervolgens geïntroduceerd en dan maakt hij voor het eerst een aftershefie die moet ik dan toch ook geprobeerd hebben dat is iets anders als gewoon een zepie of zo iets kopen, dat snap je toch wel? Trouwens het is heus niet voor de heb maar puur om jullie hier ook weer over te kunnen informeren dus eigenlijk had ik de kosten op jullie moeten verhalen, niet dan Snuffie?
 24. Uitgepakte versie met een paar proef-foto's.
 1. Toon meer
 • Nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en informatie?

  Aanmelden
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.