Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stroom update automatisch     

 1. Afgelopen uur
 2. SvdD 20180921. J&T® Marblewood / TimberWolf. Super-Max "Menthol" scheercrème. Timeless Ti 0.68 OC / Stork Ti "AN14" greep. Rembrandt Super Stainless (NOS) (4). Pitralon "Polar" AS.
 3. talibeard

  Blackland blackbird

  Is bijzonder jammer. Het lastige op een forum blijft natuurlijk dat de communicatie indirect is en misverstanden makkelijk ontstaan. Natuurlijk mag hij zijn afwegingen helemaal zelf maken maar ik zou het liever anders zien.
 4. Meen je dit nu? Wie houdt er zich daar nu mee bezig. Wat een (om het op zijn West-Vlaams te zeggen) mutten is dat zeg, ongelooflijk.
 5. Ik heb er in mijn achterhoofd ook al voorzichtig rekening mee gehouden Hans. Maar ik hoop toch dat het specifiek aan die Rubie-mesjes lag. En anders mogen de tweede 100 Nacets ook voor een zacht prijsje weg.
 6. Een Simpson Duke 3 in Best. En een verrassingspakket vanuit Original Toiletries in Italië, die graag heeft dat ik voor hun wat foto's ga maken. Kan er nog niet veel uit halen wat ik al ken, anders dan een Yaqi.
 7. Vandaag
 8. Ja je hebt gelijk maar omdat er bij de scheerkom bestelling ook scuttle stond ..... Kan er best inkomen dat je er na gebruik van de Yoresh een aantal andere te koop stelt, ieder zijn ding maar deze is de beste uit de meer dan tien stuks die ik ooit bezat.
 9. Snuff

  Blackland blackbird

  Om toch enigszins speculaties te vermijden komt het hier op neer dat er in het verleden een meningsverschil is geweest met iemand en dat is erop uitgedraaid dat diegene geen contact met hem meer wil. Simpel op te lossen want gewoon zoals die persoon aangaf niet meer reageren op elkaars berichten. Meningen verschillen nu eenmaal en als je daar niet mee om kan is een forum niet de aangewezen plaats om te vertoeven. Maar hij denkt dat zowat iedereen op het forum tegen hem is en samenspant. Weet ook niet waar hij dat vandaan haalt want is onzin maar ja hij is niet te overtuigen blijkbaar en gezien hij een volwassen mens is mag hij zijn ding doen en moeten we dat respecteren.
 10. Jerry9630

  Blackland blackbird

  Idd, heel jammer.
 11. Kijk eens aan zo hebben twee personen binnenkort één van de topmesjes (in mijn optiek) in huis klasse heren. Alleen een kleine opmerking Dajd94 hebben wij geen mesjesruil gedaan omdat de Gillette Rubies ittitatie veroorzaakte?? Wel deze mesjes zijn van dezelfde fabrikant dus ik ben dan bang............
 12. Een scuttle is toch altijd dubbelwandig? Of heb je een “gewone” scheerkom besteld? Er stond op de Etsy pagina bij mij in ieder geval “scuttle” in de omschrijving van het product. Oh, scheerkommen en scuttle zoekers opgelet...binnenkort doe ik er een paar in de verkoop.
 13. Zoals we al een paar keer via de optelefoneerlijn besproken hebben mon ami hoop ik dat uit het oderzoek snel de naam van deze verradelijke idiote dwaas bekend mag worden. Waarom de hobby van een ander op deze manier verstieren wat een ongelooflijke eikel. Ik heb voor die zeepverziekers al een kilootje of wat klaarliggen Snuffie. Zullen de partners van deze zeepverziekers leuk vinden want dan hebben ze ook een keer een daggie vrij van hun riool werkzaamheden met deze gratis aan te leveren hoofdbestanddeel van hun eeeehh................scheerzeep.
 14. Mooi k*t, zal toch niet waar zijn dat iemand van hier je aangegeven heeft. Ik denk dat er weinig zijn die er niet mee foefelen hier als ze de kans krijgen.
 15. haha ik ook (kan ik nu wel vertellen gezien hij zojuist is afgeleverd), betreft een enkelwandig model.
 16. Heb ik te danken aan een of andere onverlaat die de douane op de hoogte stelde dat ik gerief uit het buitenland laat overkomen en daarbij foefel. Tegenonderzoek is gestart, als ik er achter kom gaat iemand een heel slechte dag tegemoet. Vandaar van mijnentwege geen "waar zit je op te wachten" berichten meer. Nee geen enkeltje Utrecht, die man zit al tot over zijn oren in de sh*t, benieuwd of hij het red tegen maandag
 17. Charcoalgoods Brass OC Lvl 1 met Lord Super Inox mesje (1x) Yoresh Shaving Scuttle Semogue 2018 The Shave Nook Boar Limited Edition 25mm Castle Forbes 1445 Baume aftershave balm
 18. Ron balen dat de douane achter je aan zit de laatste tijd, ................maar.................. denk aan je gezondheid ............ adem even diep in en uit.............. zou die stinkzeep maar een enkeltje Utrecht geven Wat ik gehoord heb zit daar iemand die die zeep zeer kan waarderen
 19. Prima, je hoort van mij als ze binnen zijn.
 20. Snuff

  Blackland blackbird

  Danny heeft besloten niet meer op het forum te komen, verder is het niet aan mij om daar verder op in te gaan.
 21. @Snuff Dat is allemaal minder leuk. Ik zou het stinkzeepje niet doen, dat helpt je niks!
 22. Is inderdaad de grote stuikelblok, in belgie zijn ze wel in een bepaalde winkel te krijgen maar alleen af te halen omdat MdC verkoop niet toestaat En inderdaad ontzettend duur qua verzending.
 1. Toon meer
 • Nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en informatie?

  Aanmelden
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.