Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Vaarwel Reserve, Excelsior en Soft Heart Series. Hopelijk valt de nieuwe zeep basis mee, dan kan ik één of meerdere Reserve geurtjes in de nieuwe Omnibus zeep basis bestellen. Nooit fan geweest van de Reserve zeep basis, was geen pretje om op te schuimen.
 3. @CobraX ik koop enkel de splashes bij Slickboys, de zepen koop ik elders.
 4. Ze waren in 2020 al een stuk duurder dan Maggard Razors en het zou me niet verbazen als dat tegenwoordig nog steeds het geval is. Ik denk dat ik m'n bestellingen bij Slickboys in de toekomst ga beperken tot aftershave splashes.
 5. Ik merkte het met mijn laatste bestelling dat deze IOSS geregistreerd was en dat deze zonder extra geleverd werd.
 6. Vandaag een mailtje gehad van hen daaromtrent. Meer info kan je hier terugvinden.
 7. @dhr K ik lees hier en daar dat de bourbon geur te overheersend zou zijn, vind jij dat ook? Edit: oei.... mijn Italiaans is niet meer wat het geweest is.... lastig browsen zo
 8. @Magic666 nee hoor ik heb het in een Italiaanse site gekocht. Tip van @koenfucius : vanitystock.com
 9. dhr K

  Zenith

  Mijn beide Zenith
 10. Grappig detail: dacht dat ik een wisky geur niet lekker zou kunnen vinden, maar dankzij een gratis hand/body zeep, met oa wisky geur, van mijn UK bestelling ben ik helemaal om! Die Achilles is alleen in de US beschikbaar...?
 11. jampot

  Zenith

  Mooi ding! Ik overweeg deze week even langs te gaan in Palermo om de zaak te bezoeken.
 12. Dali

  Rockwell 6c / 6s

  Kijk, dat zijn nog eens goede tips over de stainless steel versie. Dank! Ik heb de gunsteel versie en wil nog wel de gewone chrome versie. Mij leek het ook een nadeel dat je niet snel van stand kan wisselen. Maar in de praktijk ondervind ik daar geen enkele hinder van. Ik ben begonnen bij basisplaat 2. Bij 4 dacht ik: dit is m! Basisplaat 5 ging goed maar net tikkeltje te agressief. Daarom terug naar 4 en dat gaat niet meer wijzigen. Kan er zowel een baard van 1 dag als van 3 dagen prima mee scheren. Verder is de kop idd groot (omdat die basisplaten dik ogen). Ik verwachtte daar wat problemen mee maar dat is niet uitgekomen. Ik kan er preciezer mee scheren dan met bijv. de EJ 89.
 13. Danshaku 70 Zenith A26 manchurian Proraso geel Van Yulay Achilles zeep en AS Lalique Encre noir EDT Debuut van de zeep en AS. Ik had nog nooit van dit Amerikaanse merk gehoord. Uitstekende zeep. Schuimt uit zichzelf. Een dikke plakkerige schuim dat een zeer goed gevoel op de huid achterlaat en het mes laat glijden alsof het ijs is. Een blinde koop dat erg goed uitpakt. Geur: leer. whisky, vetiver. Natte aarde met aardig wat drank dus...Ideaal voor de donkere dagen
 14. @Jos sandalwood is echt een herfst winter geur
 15. dhr K

  Rockwell 6c / 6s

  Bedankt voor de recensie. Ik heb hem niet maar lees overal juichende reviews van vooral de chroom versie. De SS versie schijnt lang niet zo goed te glijden en scheren. Komt nog bij dat het gegoten staal is i.p.v. machinaal bewerkt waardoor hij kwetsbaar is. Kortom wat ik vooral lees is dat de C versie beter is dan de S. Maar uekaz zoals altijd
 16. SvdD 20210927. . . Myrsol "Antesol". Luyixian Jiamei Cosmetics synth. "Beautiful Elements". OUMO Brush "Soul" scheerzeep. Homelikeshaving "START" 0.90 OC / Stork "Templar" greep. Personna Lab Blue (7). Be Man "Crema Viso Antiage" ASB.
 17. Ik sta altijd open voor oldskool krabbers 😜
 18. Dan hoop ik dat deze minder teleurstellen: https://imgur.com/a/JhN8cLX
 19. goedemorgen Jan is de zeep al binnen? Ik heb contact genomen met Francesco, ik wil graag spring water hebben maar het is beter om 2 zepen te bestellen om de verzendkosten aantrekkelijker te maken. Ik ben op zoek naar een herfst/winter zeep, daarom de vraag
 20. Mijn krabber liggen niet in een la maar worden zelden nog gebruikt. Wellicht dat ik daar wat van verkoop om evt andere aankopen te financieren.
 21. hoop ik, deze foto’s zijn echt niet best 🤣🤣
 22. Jos

  Rockwell 6c / 6s

  Leuke review idd, bedankt 👍 Ik heb de 6c een tijdje gehad, mooie en leuke krabber maar ik ben met @ beepee1972 eens, ik vond een heel gedoe om van platen te wisselen, misschien omdat mijn ideale stand was precies tussen 2 en 3.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.