Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stroom update automatisch     

 1. Afgelopen uur
 2. Tony

  Jnat

  Inderdaad Eric maar dit werd al in het begin van het draadje vermeld.
 3. Eclipse Red Ring Wizamet Super Iridium Yaqi Cola Cold River Soap Works Spring limited edition Speick aftershave balsem Prettige zondag
 4. Binnenkort beschikbaar.
 5. Gisteren
 6. dulac66

  Jnat

  Weer wat geleerd, dank jullie wel! Alex is van TheJapanStone op Utube? Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
 7. Buffel

  Jnat

  Inderdaad , dat is de manier om de steen te leren kennen. Van Alex krijg je dat zeker te zien in de omschrijving. Hij geeft een rating gebaseerd op de kwaliteit van de steen. Als je alleen nagura’s gebruikt gebruik je die slurrie en dus fungeert de basis steen alleen als platform. Het bepaald wel in een mate hoe de slurrie afbreekt overigens, anders zou je een stuk marmer kunnen pakken (wat dus niet werkt als een jnat) Een goede kwaliteit steen kan dus zijn eigen slurrie gebruiken voor het slijpen vanaf bevel zetten en finishen. Hoe snel dit gaat varieert, en zal qua prijs ook variëren . Dan komt kleur ,vorm en patroontjes ook nog de prijs opdrijven, maar dat heeft niks met de slijp eigenschappen te maken.
 8. Tony

  Jnat

  Zijn naam is Alex Gilmore
 9. dulac66

  Jnat

  Ook onder die naam, Tony? Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk Uitproberen dus? [emoji3] Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
 10. Gillette Fatboy E3 Polsilver Super Iridium 1* Whipped Dog 24mm syntheet Meissner Exotic Elemi zeep Pitralon Classic ASL Weer fris en glad...!
 11. Schick Krona Wilkinson by Gillette stainless (4) Semogue 1250 TFS di Vino scheerzeep TFS di Vino Latte Idratante
 12. Laatste scheerbeurt voor de reis naar Italië. Goed weekend!
 13. Buffel

  Jnat

  Het verschilt per steen, als een slurry genoeg afbreekt dan kun je er mee finishen. Doet hij dat niet, dan kun je een tomo nagura gebruiken waarvan de slurry wel voldoende afbreekt. Simpel gezegd werkt het zo.
 14. Vanmiddag ontvangen van OUMO Brush (Anne Shi): OUMO Brush handvatjes en 26 mm zwarte knot (geen Boss knot). Het rechtse handvatje is voor een 30 mm knot, de andere 3 voor een 26 mm knot.
 15. Ik ben gek op mentholhoudende zepen en aftershaves en ik heb er een paar die in mijn ogen wel een ietsiepietsie extra menthol kunnen gebruiken. Heb nog niet echt een specifiek doel in gedachten, maar ik denk bijvoorbeeld aan de Floïd Vigoroso die zijn naam nog niet helemaal eer aandoet. Ook de Green Freeze (half Osage Rub/half Mennen Skinbracer mag nog wel iets kouder. En qua zepen heb ik een paar zepen die wel de pepermunt/mentholgeur in zich hebben, maar niet (of niet genoeg ) de verkoeling. Wellicht dat ik die ook nog iets op kan halen hiermee.
 16. Kijk eens aan een hele zak heerlijk verkoelende mentholparels. Misschien ga ik eens bestellen
 17. Ah, leuk. Ik had exact dezelfde. Wat ga je er mee doen?
 18. Nu we onze nieuwe lounge set hebben, hebben we nu natuurlijk takke veel kussens die ook ergens een plek moeten krijgen. Dus zojuist maar een “kussenbox” opgehaald bij een nabije Jysk. Opgeruimd staat netjes.
 19. @ChrisVanMeer De zeep is zeker goed maar op geen enkel punt echt uitzonderlijk.
 20. Mooie foto @IEDierckx. Hoe bevalt de Zingari Tribe zeep?
 21. Heerlijk fris! Zoals je van MdC verwachten mag een zero-effort scheerbeurt. 3x aaien en je hebt schuim, super romig en zacht. Het verzorgt fijn, lekker slick . Word tijd dat ze zelf aftershaves en balms erbji gaan leveren
 22. Ook maar eens aan de slag met mentholkristallen.
 23. Ik heb voldoende andere mesjes maar een overschot aan Voskhod. Vandaar dat deze veel op het menu staan. Overigens is een score van 3 niet slecht. Iedereen heeft een ander haar type of weinig baardhaar wat mede bepalend is voor de levensduur.
 24. @TonyYep, dit is die andere....😊 Ook een fraaie.
 1. Toon meer
 • Nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en informatie?
  Aanmelden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.