Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stroom update automatisch     

 1. Vandaag
 2. Muhle r41 Grande Rockwell Swedish Supersteel (1) Vintage Omega Varken Prorasso groen scheerzeep Alcolado Glacial Mentholated Splash Amalfi Crema Hydratante Aloe Vera
 3. Hier weer een middagje ziekenhuis maar de scheerbeurt deed er alles aan om het gemoed vrolijk te stemmen. Met de Meissner Wild Oranges heb ik de zoektocht naar een mooie Sinaasappel geur voltooid, wat een machtige mooie geur heeft deze crème met ook machtige scheereigenschappen. De Fatip met het Rubie mesje 4x voldeden aan de wens van een comfortabele scheerbeurt die het huidje toch heerlijk glad achterlaten waarna de Floid en mandarijn Cologne de boel verder opvrolijkten.
 4. Over welke krabber praten wij in deze?? @Snowmiss Hele fijne dag toegewenst, het weer doet gelukkig heerlijk mee.
 5. SvdD 20180525. Kwast: M keramiek / Tuxedo. T.O.B.S Mr. Taylor's scheercrème. Vintage Souplex krabber / custom greep. Asco Super Stainless (rode wikkel) (5). Hugo Boss Bottled EdT. Kwast met keramiek handvat in test (23).
 6. - J&T #2212 met Proraso Groen - Merkur 37C met Gillette 7 'O Clock Super Platinum (1*) - Pitralon Classic met als resultaat na enkele nabewerkingen nBBS En zo zijn we helemaal klaar voor de bruiloft van mijn broertje.
 7. PB je adres maar even, stuur ik wel een doosje.
 8. Dan moet ik die ook maar nog eens zien te bemachtigen @Harkos
 9. @ChrisVanMeer Aardige mesjes, maar haalt het niet bij de Rapira Platinum Lux.
 10. Mühle Silvertip 3 band, TOBS (Taylor of Old Bond Street) Platinum, Merkur 39C Slant Long Handle Barber Pole, Terra Blauw Solingen 0,08 mm 2e x, Pinaud-Clubman Whisky Woods, Floïd Aftershave Balsem. Kwast en zeep: Mühle Silvertip 3 band en TOBS (Taylor of Old Bond Street) Platinum: Het is de 2e x dat ik de Premium gebruik en het moet van mijn hart, dat ik de 1e x wat te veel teleurgesteld was over de geur in het schuim. Vanmorgen was mijn neus blijkbaar wat beter ingesteld op verfijndere geuren. Kan er ook mee te maken hebben, dat ik het op de huid heb opgeschuimd en dus in de kom geen geurverlies had. In elk geval had ik op een gegeven moment een das vol schuim en werd mijn hoofd omringd met een volle geur van bloempjes, hout iets zoets en vol, ik denk de tonka bonen en kruiden. In elk geval past deze zeep beter bij een krijtstreepjes kostuum en wat minder bij een vetleren motorbroek, om maar even wat uitersten te noemen. De geur blijft ook wel aanwezig maar dus in niet al te uitbundige geur. De scheer eigenschappen zijn overigens top. Mesje en krabber: De Terra Blauw Solingen 0,08 mm voor de 2e x gebruikt. Het mesje was vanmorgen, gisteren goed ingelopen, zeker zo zacht en absoluut scherp. Mooi toch dat zulke oude exemplaren zulks goed resultaat leveren. De Duitsers hebben voor de 39c zo'n mooie term, waarbij slant niet in de schaduw kan staan, Torsionshobel. Dat is wat ik precies nodig heb om een perfecte combi met dit mesje te verwezenlijken. De torsie geeft net dat extra beetje spanning op de snede, waardoor de haartjes spontaan staan te trappelen, om door dit mesje te worden afgesneden. Zo wat voelt dat weer goed. Helemaal compleet, rust, goede geur, magnifieke snit, wat wil je nog meer. Resultaat: BBS. Tot slot: Lekker geurtje om de boel compleet te maken, Whisky Woods van Pinaud doet het goed met de Premium, Floïd ligt ook wel in de lijn. Mooie beurt, goed verzorgd.
 11. @Hanskoning jaloers makende krabber. Maar je kan ook niet alles hebben
 12. Dank je! Ik moest vannacht denken aan jou en aan Hans en dacht, niet zeuren met een beetje pijn aan je nek... Ook beterschap!
 13. Blauw met Molly. Nee maar altijd wel mijn interesse gehad.
 14. Ik voeg me bij het peloton kreukeltjes, ook slechte nacht gehad ivm pijn. Spoedig beterschap toegewenst! Ja maar dat wist je al, super zepen (voor de belgen althans)! Wel de signature line nemen ipv de traditional, ga volgend jaar de luxury's eens proberen die ken ik nog niet.
 15. Paradigm 17 4 polsilver mesje masetto 24 mm 3 band nss signature maroccan sands floid blue baume.be asb heerlijke geur perfect om de werkweek mee af te sluiten zijn er nog mensen die NSS zepen gebruiken ?
 16. Na een rotnacht, lekker geschoren! Stirling 26/54, Haslinger Ringelblumen, RazoRock Game Changer, Gillette Rubie Platinum Plus (3), Tunney aluin, Pitralon Original. Zo naar de chiropractor, hopelijk zijn dan de volgende nachten weer beter...
 17. Is het heel verrassend als ik zeg uitstekende keuzes heren??
 18. Heerlijke frisse zeep, een schuimbom. Het badkamer-raam open. Vakantiegevoel! ........ maar moet zo wel werken.
 19. Merkur 37C Wizamet super iridium Yaqi tuxedo 24mm Stirling barbershop Nivea sensitive balsem
 20. een paar zeepjes: Dendi shaving soap BayRum Dendi shaving soap Fidel (Tobacco + Cognac) Vreto shaving soap Coco-Vanilla Vreto shaving soap Citrus mix
 21. Gisteren
 22. mhharsta

  Carl schaaf 7 dagen set

  Voor mij was de kwestie van de aanschaf van een 7 dagen set vooral..... hebben hebben hebben........
 23. Ik doe graag mee met de Stirling Noir lijn: - Stirling Noir - 100ml Aftershave Splash; - Stirling Noir - Post-Shave Balm - Stirling Noir - Shave Soap Franky Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 24. Na een eerste geurtest was ik verre van wild van de Chiseled Face Cedar & Spice en D.R. Harris Marlborough samples, dus meteen een aantal nieuwe samples besteld.
 1. Toon meer
 • Nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en informatie?

  Aanmelden
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je verder kunt gaan.