Ga naar inhoud

ChrisVanMeer

Beheerder
 • Aantal items

  3450
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ChrisVanMeer

Persoonlijke informatie

 • Voornaam
  Chris
 • Beroep
  Netwerk Specialist
 • Woonplaats
  Marum, Groningen
 • Begonnen met klassiek scheren
  14-11-16

Recente bezoekers van dit profiel

400 profielweergaven
 1. Scheerbeurt van de Dag - zondag 18 maart 2018 Open mes: Schild - 15/16 O2 Micarta Kwast: El Druida - 25mm Vimocca (Das - HMW) Scheerkom: Saponificio Varesino - Shaving Grail Bowl Scheercrème: The Art Of Shaving - Eucalyptus (proefmonster) After-Shave: Williams - Aqua Velva (Proefmonster) Weer de mooie Schild van @rare kwast gepakt om weer wat bij te werken. Heerlijke scheerbeurt!
 2. Neen, zie onderstaand draadje
 3. Mededeling Storing 17 maart

  Zoals jullie waarschijnlijk hebben vernomen, is er gisteren een storing geweest waardoor het forum een aantal uur niet bereikbaar was. Dit begon om 19.47 en heeft ongeveer 2 uur geduurd. Alles draait weer en hieronder de uitleg van de hosting provider: Tot zover dit storingsverslag.
 4. Voorstellen Gerrit

  Welkom op het forum! Namens de staf van Shaving Society
 5. Scheerbeurt van de Dag - zaterdag 17 maart 2018 Krabber: Merkur - 37C Slant Mesje: Polsilver - Super Iridium Kwast: Vie-Long - 14830 (Paard) Scheerkom: Saponificio Varesino - Shaving Grail Bowl Scheercrème: Saponificio Bignoli - Agrumi Del Mediterraneo Aluin: Kruidvat After-Shave: Sapone Di Paolo - Arancione Mijn beste paard van stal gehaald en daarmee een heerlijke scheerbeurt gehad. Wel een klein pukkeltje open gesneden, dus even de aluin er op en dan weet je dat je nog leeft De geur is erg licht maar erg prettig en hangt nu rond mij.
 6. Paradigm

  Welke foto bedoel je precies @Hanskoning ? Ja vind ik ook dat hij al te lang te koop staat, heb er eens een PB aan gewaagd.
 7. Muziek

  Moet je wel zijn naam goed schrijven Hans (Squire in plaats van Square...)
 8. Welkom!

  Bij deze heet ik @cedricvandijken van harte welkom. Cedric is één van de drijvende krachten achter The Alpha Men. Binnenkort zal Cedric ons voorzien van een kortingscode en zal zichzelf hierna ook zelf even voorstellen. Dus voor nu: Welkom!
 9. Scheerbeurt van de Dag - vrijdag 16 maart 2018 Open mes: Jean A Paris Kwast: Semogue - OC Cherry Wood (Varken) Scheerzeep: Saponificio Varesino - Tundra Artica - Beta 4.1 After-Shave: Saponificio Varesino - Tundra Artica - Balsem
 10. Muziek

  Ik ben bijvoorbeeld ook van mening dat de drumtechniek van Nick Mason (Pink Floyd) onderschat wordt. Nee, het komt niet op de moeilijkheids/show-graad van anderen, maar het gevoel wat hij er in legt met zijn trage tempo is heeeel moeilijk te evenaren. Ik zal er - wanneer er tijd voor is - naar zoeken Hans
 11. Muziek

  Ik ben zelf niet zo bekend met het werk van Bill Bruford.
 12. Muziek

  Heb Cesar wel eens ontmoet tijdens een clinic. Omhoog gevallen vent die het erg moet hebben van zijn "kijk-mij-eens-leuk-met-stokjes-trucjes-uithalen". Daarbij wil ik niet zeggen dat hij een slechte drummer is, maar zijn show-element is voor me té. Roger Taylor vind ik in zijn rol als Queen drummer goed, drums die passen bij de nummers, niet te veel niet te weinig. Mijn persoonlijke top 2 van drummers zijn 1) Jeff Porcaro en 2) Simon Phillips. Als ik 10% van het gevoel van bovenstaande heren zou hebben, zou ik me een gelukkig drummer prijzen.
 13. Muziek

  Geweldige drummer! Ook een keer een documentaire gezien waarbij hij voor de 40th aniversary show meen ik me te herinneren, een met goud beplaat drumstel tentoonstelt. Ik bewonder zijn techniek als mede drummer.
 14. Heb jij hem zelf al @Snuff ? Of is het een foto van het internet? Ik kan hem namelijk nog niet bestellen in de SV webwinkel
 15. Scheerbeurt van de Dag - woensdag 14 maart 2018 Open mes: Micor Kwast: Shavemac - 2017 LE 26mm Unique Fan (Das - Zilverspits) Scheercrème: Saponificio Bignoli - Young Nog een keertje vandaag....gewoon omdat het kan!
×